Høfeber? Gå i bad

12.06.16

Græsmark

Så har vi nået den tid på året, hvor jeg fantaserer om at asfaltere Danmark. Der er græspollen i luften, mine øjne føles som om de er ved at falde ud, min næse er irritabel, men ikke ligeså irritabel som jeg selv er.

Vidste du, at hår fungerer som opsamlingssted for pollen?

Dette gælder både øjenvipper, øjenbryn, skæg og dit hår på hovedet. Alle de ondsindede pollen sætter sig der og bliver siddende. Hvis du har høfeber og pollenallergi, er derfor en rigtig god idé at gå i bad og vaske både hår, skæg og øjenvipper.

Hårde nætter?

Når de onde græspollen (eller birk eller nogen af deres andre tarvelige kusiner) har sat sig fast i vores hår, så får vi ekstra glæde af dem om natten, hvor vi ligger og indånder dem i vores tidligere søde søvn.

Det er derfor en rigtig god idé at gå i bad og ikke mindst vaske hår før sengetid, hvis du er hårdt ramt om natten.

Og hvis du er den lykkelige ejer af både pollenallergi og et smukt tykt og måske endda krøllet hår, som du måske kun sjældent vasker, fordi det er et stort arbejde. Ja, så har vi ikke den ultimative løsning her, men nu er du i hvert fald advaret.

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Cecilia

Ej hvor sjovt, har lige snakket med min bror om det, som lider rigtig meget lige nu. Ikke ligefrem dejligt, når der er eksamen, men han nævnte at det faktisk hjalp at gå i bad. Tænkte ikke yderligere over hvorfor, men nu giver det god mening 🙂

Lone H

Ja det er næsten lige før jeg jubler når det regner som i dag.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *