Vind et fristed i hverdagen: Grohe Rainshower bruser

28.04.16
Grohe Rainshower

Grohe RainshowerGrohe Rainshower Grohe Rainshower Grohe Rainshower

Sponsoreret indlæg

Fra stuen kan jeg høre en blanding af Teletubbies og lyden af en elektrisk legetøjs-værkstøjs-helvedes-maskine, man ikke kan slukke for. Tvillingerne sidder helt sikkert og spiser rosiner i sofaen igen, selvom de egentligt ikke må. Fra den stores værelse kan jeg høre “moar-moar” for 17. gang på 10 minutter, fordi etellerandet på iPad’en ikke virker. I køkkenet synger et kor af køkkenmaskiner på samme tid, og henover støjen prøver min mand at råbe noget vigtigt til mig, jeg ikke kan høre.

Jeg har nemlig gemt mig. Det eneste sted i huset, jeg kan låse døren og være helt alene. Lade som om der ikke findes andre mennesker i verden. Ingen ting jeg skal nå. Intet jeg skal forholde mig til.

I et lille rækkehus med tvillinger på 1 år, en frisk dreng på 7 år og far med fuldtidsarbejde og mor med eget firma, kan det være svært at finde små åndehuller i hverdagen.

Men hvis jeg kan se mit snit til at smutte ud på badeværelset, låse døren, trække vejret dybt ned i maven, tænde for bruseren og bare lade vandet strømme ned af min krop, så kan effekten for en træt tvillingemor sammenlignes med et helt weekendophold med spa. Og når bare tanken om en enkelt overnatning væk hjemmefra stadig er en fuldkommen urealistisk drøm, så har jeg heldigvis mit eget lille fristed med spa hjemme.

Udover den helt store fordel, at man kan låse døren indefra, så er der nemlig en ganske særlig ting på mit badeværelse. En ret fantastisk bruser fra Grohe.

En bruser af den slags, der føles som om vandet regner ud af loftet som en blød sommerregn. Hvor strålerne har præcis den rette blanding mellem blød og hård, så mine ømme muskler og stive led føles et par år yngre. En bruser hvorfra jeg træder ud klar til en dag mere med tigerspring, søvnløse nætter og momsregnskaber.

En bruser, der ikke bare er en luksus i hverdagen, men også praktisk. Hvor blandingsbatteriet aldrig bliver så varmt, at ungerne kan brænde sig på det. Hvor det store rainshower hoved er suppleret med en lille og helt perfekt håndbruser. Og så er den endda smuk at se på.

Et system af brusere
Grohe Rainshower er ikke bare en bruser, men et helt system. Den består af den store hovedbruser, som er stjernen i showet. Som giver de perfekte bløde vandstråler. Derudover er der en håndbruser, som er yderst velegnet til det, man nu bruger en håndbruser til. Designet passer godt ind i mit enkle badeværelse og signalerer den kvalitet, der også gemmer sig indvendigt. Der er fire forskellige modeller at vælge mellem, og du kan læse mere om dem her. På Grohe-brus.dk kan du finde links til forhandlere.

Vind en Grohe Rainshower bruser MED montering
Du kan også vinde en af disse fantastiske brusere til dit badeværelse. Og der kommer endda en håndværker og monterer den for dig, så du ikke skal tænke på noget – andet end hvilken model du helst vil have.

For at være med i konkurrencen skal du nemlig gå ind på Grohes hjemmeside og vælge det af de fire brusesystemer, du helst vil vinde. Skriv hvilken model i en kommentar her på siden, og fortæl os lidt om, hvornår du har din alenetid.

Vi finder en vinder her på bloggen 5. maj.

Sponsoreret indlæg

Tvilling nærmer sig badet

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
158 kommentarer
Rikke Klint

GROHE Rainshower® SmartControl 360 DUO brusesystem ville være en drøm! Selvom jeg bor alene, har jeg tit besøg eller løber rundt fra aftale til aftale, så at forkæle mig selv med et dejligt bad, ansigtsmaske osv., er en vigtig del af min afslapning!

Anette Ninon

Jeg kunne godt bruge lidt forkælelse, det skulle være Rainshower 210 sådan en let sommerregn kunne være skønt på mine ømme skuldre og led.

Anette Ninon

Uh hvor kunne jeg godt bruge lidt forkælelse med en Rainshower 210 sådan en let sommerregn over mine ømme skuldre og led.

Louise H.

Jeg har aldrig været den store badfan. Jeg har aldrig prøvet den der luksusfornemmelse under bruseren, men i stedet har jeg skulle kæmpe med at finde den rette temperatur og den rette brusestyrke, og det kan tage alt glæden væk ved at være i bad. Så for mig handler bad om at blive hurtigt færdig. Jeg tror med GROHE Rainshower New Tempesta Cosmopolitan 160 Brusesystem vil bruseren måske blive mit nye sted til alenetid 🙂

Line Linde Pedersen

GROHE Rainshower SmartControl 360 DUO Brusesystem
Jeg er mor til 4, også et hold tvillinger, men de er 19 år 😀 og bonusmor til 2. Jeg er under uddannelse som ernæringsassistent og står op kl.4.15, har en times kørsel på arbejde, og lektier ved siden af. Min ryg og skuldre tager livet af mig!
Jeg er aldrig alene!!!! Med mindre jeg går ud og låser døren på badeværelset. Det er et stort ønske med et lydløs rum, men det sker nok ikke!
At drømme sig væk under en lækker bruser ville bringe lykke!

Charlotte Louise

Mit fristed er totalt under bruseren! Eller på altanen med en kop kaffe 😉
Vi skal lave nyt badeværelse snart, og der er ikke meget luksus over et københavnerbadeværelse på knap 2 kvm – så ja tak til Rainshower 210! 😀

Kristina

Rainshower 210, det ku dælme være lækkert! 😊

Michella

GROHE Rainshower SmartControl 360 DUO Brusesystem er helt sikkert den jeg gerne vil vinde !! Jeg har faktisk aldrig været den store fan af at tag bad , det er bare noget der skal gå hurtigt og overståes ! Men med grohes rain showers kunne jeg nok godt blive en fan ❤️😊

Katrine Gammelgaard

Grohe 310 rainshower; vi elsker regnskyl hjemme hos os. Vi lever en hektisk hverdag med arbejde i forsvaret. Min mand som hårdtarbejdende fodtudse og mig som skrivebordskriger. Det giver anledning til gode lange bade til at vaske støv og sløring af eller få løsnet op i de anspændte skuldre. Store brusehoveder giver også plads til 2. Vi vil så gerne bruge noget af vores sparsommelige tid sammen og nyder derfor lidt os tid sammen der under strålen. Men alene tid under et vandfald er også en helt speciel følelse af lykke hvor man i særdeleshed føler sig ren, renset og gennemvarm bagefter.

Sidsel jæger

New Tempesta Cosmopolitan 160
– jeg bor med min kæreste og egentlig har jeg ikke behov for så meget tid alene. Vi går tit i bad sammen herhjemme… Det er hyggeligt og det er der vi tager os tid til at snakke om alt mellen himmel og jord, uden forstyrrelser fra TV, xbox, madlavning, katte, telefoner, studie og så videre.
Pt har vi en bruser, der hænger halvt ud af væggen…. Det ville være rart at nyde hinandens selskab lidt mere med en ordentlig bruser!

Din kommentar