Australian Bodycare Scalp Treatment Mask og Gentle Cleansing Shampoo

25.04.16
Australian Bodycare Scalp Treatment Mask og Gentle Cleansing Shampoo

Australian Bodycare Scalp Treatment Mask og Gentle Cleansing Shampoo

Sponsoreret indlæg

Irriteret hovedbund er et tilbagevendende tema her på bloggen, for både Katja og jeg har prøvet vores andel af shampoo og andre sager til at løse problemet. For nogle uger siden blev Australian Bodycare Scalp Treatment Mask lanceret i landets helsekostforretninger, hvor den er blevet taget godt i mod. Den er skabt med henblik på danskernes mange problemer med hovedbunden, det værende problemer med kløe, tørhed, irritation og skæl. Vores mange erfaringer med shampoo og lignende til irriteret og kløende hovedbund skyldes ikke forkert adfærd, og selvom vi bestemt er lidt sære, er det heller ikke der forklaringen kan findes… vi er blot ligesom cirka en femtedel af resten af Danmarks befolkning plaget af hovedbundsproblemer.

Tilbagevendende onde
Lige i øjeblikket er min egen hovedbund heldigvis rimelig rolig, desværre er det ikke tilfældet for min yngste søn, der igen og igen oplever problemer med både irriteret og kløende hovedbund. For min søns vedkommende skal årsagen især findes ved hans modvilje mod at rede håret. Han har simpelthen hadet det, fra han var helt lille, og nu hvor han primært styrer det selv. Så er den irriterede og kløende hovedbund et tilbagevendende onde.
Da han var spæd, havde han som mange andre spædbørn arp, det blev behandlet med olie, og så var det overstået… i hvert fald i et stykke tid. De problemer, han har nu, ligner faktisk arp en del, og det har som nævnt været tilbagevendende, sandsynligvis fordi hovedbunden ikke bliver stimuleret tilstrækkeligt. Derfor er det ham, der har hjulpet mig med at teste produkterne fra Australian Bodycare.

Tæt, tykt og meget af det
Når yngsten bliver klippet, bliver de fleste frisører overraskede over, hvor meget hår der faktisk ligger på gulbet, når de er færdige med at klippe ham. For det ser egentlig ikke ud af det store, så længe det sidder på hovedet, men ser man på gulvet, skulle man næsten tro, at han havde haft en lang page. Noget af forklaringen på hans ubehag stammer fra mængden af hår, for det er klart, at der selvfølgelig bliver ret varmt i hovedbunden, og når man så hader alt, der hedder børster og føntørrere, så har vi miseren.

”Fluffy hår”
Yngsten har prøvet mange forskellige slags shampoo, men han vælger shampoo med næsen og hans valg falder ofte på dem der tynger håret. Han var heller ikke videre begejstret for duften af Australian Bodycare Gentle Cleansing Shampoo, men han oplever, at den vasker håret mere rent, frisk og ”fluffy”. Han bruger ikke styling produkter, men det gør jeg i stor stil, og jeg har samme oplevelse, håret føles virkelig rent og luftigt, uden at det samtidig føles tørt og træls. Den høje procentdel af Tea Tree olien har en behagelig og let kølende effekt.

Kur til hovedbunden
Hvis du har prøvet at have svamp i hovedbunden eller andre steder… Så ved du, hvor djævelsk det kan klø, det føles som om hovedbunden er levende… og det er slet ikke unormalt at klø hovedbunden til blods.
Hvor Australian Bodycare Gentle Cleansing Shampoo bruges til hverdag, når du vasker hår, så er Australian Bodycare Scalp Treatment Mask, som navnet antyder, en kur til hovedbunden. Masken indeholder også Tea Tree Oil, der er et kendt middel mod både svamp og bakterier, da den æteriske olie virker antiseptisk. Fornemmelsen i hovedbunden er da også både lindrende og kølende. Du smører den blot på og lader den sidde i alt fra fem minutter til natten over.

Australian Bodycare Scalp Treatment Mask og Australian Bodycare Gentle Cleansing Shampoo kan købes hos helsekostbutikker, i Matas og online på Australian-bodycare.com, hvor Australian Bodycare Scalp Treatment Mask koster 95 kroner og Australian Bodycare Gentle Cleansing Shampoo koster 65 kroner.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Australian Bodycare

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Isabella

Er disse med sulfat? Jeg har nemlig en sart hovedbund, og jeg har efterhånden prøvet al verdens ting og sager. Jeg synes det er blevet bedre ved hjælp af kokosolie og aco fugtgele til hovedbunden. Jeg har også skiftet til shampoo med lavere sulfatindhold, som jeg også synes har hjulpet. Dog har jeg besluttet at springe ud i at prøve en shampoo helt uden sulfat. Dog er der et enkelt problem, at jeg ikke vil udskifte mine produkter, som jo (formentlig) indeholder silikone. Jeg er derfor nødsaget til at benytte mig af en forholdsvis mild shampoo med sulfat, i hvert fald bare en gang om ugen for at fjerne det. Vil denne være et godt alternativ eller har I andre i evt. kan anbefale med sulfat, som ikke irriterer hovedbunden mere end højst nødvendigt?

Bettina

Har selv prøvet Australian Bodycare, da jeg har periodevis ekstrem uren og kløgende hovedbund. Det er et udemærket produkt men jeg vil nok ‘kun’ give den 6,5* ud af 10, da jeg inden da havde prøvet Nature’s Gate Shampoo med tea tree og cypress, uden sulfat, med hele 5% tea tree oile og den er meget effektiv. Jeg har været ved rive mig selv til blods pga kløge og irritation i hovedbunden og havde svært ved at stå stille, men lige så snart jeg kom Nature’s Gate i håret, gav jeg suk af lettelse og ku klø igen uden at det blev værre. Jeg giver den 8,5* ud af 10. Grunden til den ikke kommer højere op er at mit hår blev næsten for rent og gjorde det svært at rede ud igen. Jeg har også prøvet urtekrams tea tree shampoo men den er der slet ikke nok teatree i til at gøre en forskel, så derfor kommer den ikke højre op end 3* ud af 10.

Helene Randløv

Hej Bettina
Det er første gang jeg hører om mærket 🙂
Kh. Helene

Bettina

Det var også et tilfælde jeg faldt over den, men har været meget taknemmelig. Jeg har dog set den er blevet lavet om, så jeg ved ikke hvordan den nye version er.. Man kan ikke få den i dk, men der jo nemt at bestille på nettet.

Helene Randløv

Så må vi håbe den er god 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *