Opskriften på en glad mand

14.03.16
Opskriften på en glad mand

Opskriften på en glad mand fra Ellos.dkSponsoreret indlæg

Hvad har det nu med skønhed at gøre? Alt det kommer jeg til… det handler egentlig om smilet i øjnene og gløden i kinderne… men først vil jeg lige fortælle lidt om min dejlige mand og nogle nye stegepander. I dag er det nemlig præcis en måned siden, at det var Valentine’s Day, og det betyder, at det er den officielle bøf og blowjob dag
Helt generelt er jeg beriget med en forholdsvis munter og livsglad mand. Trods rigtig mange år som par, kan jeg stadig mærke sommerfuglene i maven, når han kysser mig. Først og fremmest troede jeg, at det var fysisk umuligt at elske et andet menneske så højt og så længe, men jeg var også sikker på, at det dersens forelskelse, var noget der ret hurtigt ville gå over.
Da jeg mødte ham den langhårede for meget snart nitten år siden, var jeg overbevist om, at parforhold ikke var noget for mig. Et par måneder senere havde jeg svært ved at fatte, hvordan jeg havde klaret mig uden ham i alle de år, og præcis sådan har jeg det stadig.

Pjat og alvor
Selvfølgelig er overskriften ret pjattet, for opskriften på en glad mand eller et godt parforhold tror jeg ikke findes. Hvad vi hver især kan og vil yde i et forhold, må vi naturligvis gøre op med os selv og vores partner. En af de ting, vi fokuserer rigtig meget på her hjemme, er at hverdagen glider. Det gælder oftest om, at holde øje med at alle fungerer med de opgaver, de har påtaget sig, og om at hjælpe inden det kører skævt. I vores lille familie har vi alle sammen nogle områder eller opgaver, vi har ansvar for. Det betyder samtidig, at vi også har ansvar for at bede om hjælp og tage i mod den, hvis vi ikke kan varetage de opgaver.

Ikke kun skønhed
For et par år siden måtte jeg bede om hjælp til et af mine ansvarsområder. Det var den daglige madlavning, der var blevet en alt for stor mundfuld, fordi mine dage var blevet længere. Min mand trådte til og har stået for det meste af den daglige madlavning lige siden.
Da jeg sagde ja til at skrive om Ellos.dk, besluttede jeg ret hurtigt, at det ikke kun skulle handle om skønhed, fordi du på Ellos.dk kan finde så mange varekategorier, at det gav mest mening også at dele de mange indkøb, som ikke lige lander indenfor vores stofområde.

Opskriften på en glad mand

Cerafit Fusion Stegepandesæt
I forbindelse med min seneste shoppetur hos Ellos.dk var det derfor meget naturligt at spørge ham den langhårede, om han mangler grej i køkkenet. Med sædvanlig grundighed kiggede han i skabene og blev enig med sig selv om, at vi burde udskifte vores stegepander.
Manden min kastede sin kærlighed på Cerafit Fusion Stegepandesæt, som er blevet testet flittigt, siden vi modtog dem. Sædvanligvis er det der med at finde pander, som begge parter kan lide, ikke spor let, der er nemlig forsvindende få pander, der lever op til vores fælles krav. Med Cerafit Fusion Stegepandesæt er alle vores krav blevet indfriet: Panderne er lette at rengøre, de ligger godt i hånden og er ikke tunge, der er låg til og så kan håndtaget tages af, så panden kan gå i ovnen. Panderne er på alle måder en fornøjelse at arbejde med.
Når jeg ser reklamer med rengøringsmidler, som i et snuptag kan fjerne alt skidt, kalk eller fedt fra komfuret, er det temmelig svært for mig ikke at smile lidt af dem… for sådan er min virkelighed altså sjældent. Vi fnisede begge to, da vi så reklamefilmen om Cerafit Fusion Stegepandesæt, men vi har for længst tørret grinet af sammen med det stegefedt og den slags, der hver eneste gang er forsvundet helt uden problemer ved en simpel aftørring med en klud.

Til sagen
Nu er jeg nået til sagens kerne… I min optik er et godt og velfungerende sexliv nemlig ret vigtigt i forhold til både livskvalitet og livsglæde, og når der er plus på den konto, så er det altså lettere at se godt ud. Det kræver nogen gange sin kvinde (eller mand) at få det til at glide, uanset om man er sammen med den eneste ene på nittende år, ham den lækre fra i lørdags eller den lille elektriske hjælp fra skuffen. Og her har RFSU altså tænkt nogle rigtig gode tanker. Selvom RFSU Klick Natural Glide hidtil mest er blevet brugt til at sætte glitter fast (på øjenlågene forstås), så gav det store udvalg hos Ellos.dk mig lyst til at teste det øvrige sortiment af glidecremer.

Sense Me
Hos RFSU kan du finde to forskellige serier af glidecremer. Der er Klick, som jeg nævnte ovenfor, og så er der Sense Me, som på en gang er lidt mere fræk og funktionel. Klick er en lidt mere ligetil serie med fokus på hvor godt det hele glider… Det fokuserer Sense Me naturligvis også på, samtidig med at der er taget højde for smag og duft, nydelse og følelse.

  • Turn Up The Heat dufter friskt og indeholder ingefær, der giver en varmende følelse… test den på et andet følsomt sted, inden du bruger den under selve akten. Med den varmende effekt gør den sig i vores øjne bedst brugt til massage af kroppen eller blandet med noget andet, så effekten bliver lidt mildere.
  • Caring Massage Glide dufter ret lækkert og sødt… og den smager lige sådan. Den er god både til massage her og der.
  • Aqua Glide er en effektiv vandbaseret glidecreme med et godt og holdbart glid. Det er en god standart glidecreme med en let sød smag. Den er også rigtig god til at fæstne glitter 😉
  • Magic Glide er en vand- og silikonebaseret glidecreme. Hvis du kun har mod på en enkelt eller to dråber, så er dette glidecremen til dig, på grund af silikonen har den et langvarigt glid.
  • Oh Yes! Er en stimulerende gelé som øger følsomheden hos kvinden. Igen er det en god idé at teste den et andet følsomt sted, inden du smører den på klitoris.

Glidecreme har aldrig rigtig været et samtaleemne i min vennekreds, men hvis du ønsker erfaringer, kan jeg varmt anbefale dig at smide genertheden et øjeblik og spørge dine venner eller veninder. For mig har det i hvert fald været noget af en a-ha oplevelse at få andres erfaringer, overraskende mange har haft ret meget på hjerte om netop dette emne. Hvilket også er grunden til, at jeg synes, emnet passer rigtig fint ind på her bloggen. Der bør ikke være noget tabu forbundet med hverken sex eller brugen af glidecreme og anden hjælp.

I øjeblikket kan du med koden: 335439 få 20 % på sneakers, og når nu du er inde og lure, skal du lige tjekke Ellos’ samarbejdet med Sarah Jessica Parker ud.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ellos.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
Marie

Er vild med, hvordan du skriver om et emme, som vi normalt ikke snakker om 🙂

Helene Randløv

Hej Marie
Det er jo vigtigt, at man kan tale om tingene.
Kh. Helene

Cendie Dyekjær-Themsen

Tak for et godt indlæg! Ingen skriver som dig. Stegepander og glidecreme i skøn forening – who knew? Har i gasblus? Synes mine pander bliver rigtig grimme af direkte kontakt med flammerne og det er ikke til at skrubbe pænt igen.

Helene Randløv

Hej Cendie
Yep, vi har gasblus. Nu er det oftest ham den langhårede, der står for både madlavning og rengøring, men umiddelbart synes jeg ikke, at problemet er så stort, med mindre noget koger over og brænder fast… Panderne er i hvert fald stadig fine.
Ja… det er da en fabelagtig blanding 😛
Kh. Helene

Lene // DuftVerket

Sådan har jeg aldrig set aromalampen før 😀 Men TUSIND tak fordi I lod den snige sig med på billedet! Og spændende emne I har gang i dér… 🙂

Rikke

Svært ikke at være vild med en person som på fineste vis kan få et indlæg om stegepander og glidecreme til at gå op 😉 Får lyst til at prøve begge dele – dog ikke på samme tid 🙂
Kh Rikke

Helene Randløv

Hej Rikke
Hahaha mange tak <3 Uhhh jeg har fniset af mulighederne for at tage billeder af de to rimelig forskellige varekategorier på et og samme billede 😛
Kh. Helene

HeLene

Trods at jeg er ret genert så sætter jeg pris på dette indlæg og måden det er skrevet på!

Helene Randløv

Tak HeLene, det er jeg rigtig glad for at høre :-*
Kh. Helene

Louise

Hvis man nu bruger kondom, skal man ikke bruge magic glide samtidig, kan jeg se. Silikone og kondomer er no-no, fordi silikonen svækker kondomet så de går i stykker. Vigtig ting at være opmærksom på. Og tak for indlægget! <3

Katja Moikjær

Nejnejnej. Det er omvendt. Silikone og kondom er godt sammen. Men du må ikke bruge olie og kondom sammen, da olien svækker kondomet. Kun silikone (vandbaseret glidecreme) og kondom sammen. For guds skyld.

Maria

Husk også, at latex dildoer og silicone glidecreme er en no-go!
Selv foretrækker jeg vandbaseret, da jeg synes der er lidt mere “naturligt glid” i det, men det er vist en smagssag 🙂 Lust har en rigtig god een på hylden!

Katja Moikjær

Det er nemlig rigtigt. Silikonen kan vist opløse dem, men jeg har nu aldrig set det ske? Men risikoen er knap så stor som situationen med olie/kondom 😉

Anna

Skønt med et helt anderledes indlæg – personligt, men samtidig brugbart. Altså personligt på den måde, at det er informativt på baggrund af erfaringer 🙂

Helene Randløv

Mange tak Anna :-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *