Tirsdagstip: Repost af teposetricket

02.02.16
Pukka tedåse
Pukka tedåse
Foto: Pukka

I sidste uge var der en sød læser, der delte et tip i en besked på facebook. Det er et godt gammelt tip, som helt klart fortjener at blive delt igen. Teposetricket, har i tidens løb glædet mange af vores læsere, og når tippet kommer igen fra en læser, må det betyde, at det er på tide at dele det igen. Det er så enkelt, at det næsten ikke er til at holde ud, det er en rigtig god løsning, fordi det er virkelig effektivt og en redning når uheldet er ude… og du knækker en negl.

Fil siderne
Mine egne negle knækker stort set aldrig, hvad det skyldes kan jeg kun gætte på… En af de ting, der har gjort en stor forskel for mig, er at file neglenes sider. Det er ofte i siderne, der opstår små hakker eller lignende og hvis jeg så hænger fast i en sweater, i håret eller noget andet bliver kanten af neglen nærmest flået af, fordi mine negle er så bløde. Det sker ikke, når jeg husker at file siderne, så det er måske et tip, du kan bruge, hvis du har samme problem med at neglene går i stykker ved siderne.

Teposetricket
Det gode tip med en tepose eller luksusversionen med et stykke silke er som sagt slet ikke nyt, men det er både hurtigt og effektivt, hvis du ikke har lyst eller mulighed for at file alle neglene ned, fordi en af dem knækker.
Teposetricket kan bruges, når neglen kun er revnet, er stykket røget helt af, er det desværre for sent. For at gøre brug af teposetricket skal du bruge: En neglelim eller en klar neglelak (en holdbar og hurtigttørrende overlak er at foretrække), en tepose eller silkestof klippet i facon efter neglen eller det berørte område og naturligvis en neglelak.

  • Start med at klippe det valgte materiale ud i form efter neglen eller det berørte område.
  • Læg derefter et lag lim eller lak på neglen, og læg det valgte materiale ovenpå. Pres eventuelt stykket fast med en rosenpind i kanterne.
  • Ovenpå materialet lægger du endnu et lag lim eller lak, hvorefter du lakerer neglene, som du plejer.

Den ødelagte negl holder naturligvis ikke evigt, men den kan sagtens holde til, du har tid eller mod på at file neglene ned i samme længde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Pernille

Jeg har en negl, der kronisk får et hak lige ned igennem. Så den kan kun lige vokse over huden, før den tit har et hak nedad. Jeg synes engang i havde et trick til dette, måske det også var teposen? Men det er træls, at den bare aldrig kan blive det mindste lang.

b

Sådan en negl har jeg også, men den kan sagtens blive lang. Bare fil ‘hakket’ lige når antydningen af hak begynder. 🙂

Gitte K

Sådan en negl med “midterskilning” har jeg også

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *