Gallashopping hos Ellos.dk

28.01.16
Gallashopping hos Ellos

Gallashopping hos Ellos

Sponsoreret indlæg

Er der nogen af jer der har bestilt fra Ellos, dengang det var postordre? Er du gal man skule holde tungen lige i munden, når man skulle skrive koderne ind på det ark, der var bagerst i kataloget… I dag skal man bare klikke rundt på Ellos.dk og vupti højst et par uger senere ligger der gode sager i postkassen. Det er foruroligende let og meget bekvemt.
I de næste måneder har jeg fået mulighed for at dele mine oplevelser med Ellos.dk og mine køb med dig. Det har jeg selv en fest over, og derfor er jeg begyndt med mine indkøb til en gallafest, Bloggers Delight holder på lørdag. Det er jo altid dejligt at shoppe, og her i januar har jeg selv haft mere behov for shoppeterapi end ellers, så her kommer mine ekstravagante indkøb til gallafesten…

Kend noterne
Det er ikke en hemmelighed, at jeg er vild med dufte, og at det er noget, der interesserer mig rigtig meget. I de sidste par år er der kun to ud af flere hundrede dufte, der virkelig har overrasket mig og duftet meget anderledes, end jeg forventede efter at have læst noterne. Derfor stoler jeg ret meget på min næse. Alligevel havde jeg en hel sværm af sommerfugle i maven, da jeg klikkede den ret dyre Oscar De La Renta Oriental Lace hjem, uden nogensinde at have haft mulighed for at dufte til den. Nu er jeg ret glad for Oscar De La Renta i forvejen, og duftserien Essential Luxuries har jeg kun hørt godt om. Heldigvis dufter den præcist så fantastisk, som jeg forestillede mig… Og jeg har nydt den søde gourmandduft i stor stil, siden den landede i postkassen. Oscar De La Renta Oriental Lace dufter af honning, hoya, kakao og patchouli, men den er ikke så sød, at den bliver kvalm.

Holdbar makeup
Mange mennesker, masser af lys og vin… Det bliver med garanti rigtig varmt i løbet af aftenen til festen på lørdag, og derfor har jeg allieret mig med IsaDora Eye Shadow Fix. Så jeg i hvert fald er sikker på, at min øjenmakeup bliver siddende, hvor jeg placerer den, inden jeg forlader hustanden.
IsaDora er i mine øjne et virkelig godt og meget budgetvenligt mærke, og jeg er i gang med en større test af øjenskyggeprimere. Hvorfor det var helt naturligt for mig at vælge IsaDora Eye Shadow Fix, der skiller sig ud ved at være vandfast.

Mix og match
Min makeup er endnu ikke planlagt, men jeg satser på, at negle og læber skal være mørke. Det er faktisk temmelig sjældent, at jeg matcher negle og læber. Derfor gør jeg et ret stort nummer ud af det, når det endelig sker. Det lader til at lige de farver jeg har valgt er udsolgt, men det skal ikke holde dig fra at teste IsaDora Perfect Moisture Lipstick, som virkelig er tæt på perfekt. Det er en meget pigmenteret og stadig fugtgivende læbestift, der har en god holdbarhed og er rigtig behagelig på læberne.
Neglelakken skal helst være lidt mere holdbar, fordi strømpebukser er ret hårde ved mine bløde negle, derfor har jeg fundet IsaDora Gel Nail Lacquer i forskellige farver og IsaDora Gel Nail Lacquer Top Coat frem. Lakken giver det rigtige Gel-look, den er let og hurtig at lægge, samtidig med at den tørrer hurtigt.

Op ad bakke…
Lige siden jeg så sådan en bakke første gang, da jeg var en lille pige, har jeg ønsket mig en selv, og de sidste par år har jeg ledt halvhjertet efter en der lignede den fra min hukommelse bare en lille smule… Det kom ærlig talt bag på mig, at det var hos Ellos.dk, jeg fandt den, men det var det altså.
Nu står den lige så fint og pynter med makeup, smykker og lys på… og jeg er nærmest lykkelig. Den kommer til at gøre mig glad i lang tid, og jeg glæder mig til at pynte den på alle mulig måder. Den er virkelig taknemmelig, fordi den er ret dekorativ i sig selv, så selv morgenmaden får et gevaldigt løft, når bare den bliver serveret på Annie, som bakken hedder.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ellos.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *