Lørdagslook: #DepressionSucks

03.10.15
#DepressionSucks
#DepressionSucks
#DepressionSucks Ta’ Snakken!

Det kan godt være, at jeg ikke lige fik lagt et billede af mine fine orange #DepressionSucks på Instagram eller facebook, men jeg havde dem på hele dagen… De var endda på, da jeg var i byen om aftenen… De orange strømper høstede da også en hel del blikke, men de fleste havde heldigvis fattet, at der var et formål med, at jeg havde strømper ud over mine nylonstrømper i de højhælede sko… For at der skulle være en (orange)rød tråd i mit look, valgte jeg at lægge orange øjenmakeup, fordi resten af mit tøj var sort. Tiden var knap, så det er et forholdsvis overskueligt look både i forhold til produkter og det tog heller ikke lang tid at lægge.

#DepressionSucks
Billedet er taget i Polhem PRs nyrenoverede showroom… og ja jeg er ved at dø af grin 😀

#DepressionSucks
For mig er det en selvfølge at støtte op om Depressionsforeningen, selvom jeg ikke selv har haft en diagnose, så har jeg på nærmeste hold set, hvor invaliderende det kan være at have en. Samtidig er det vigtigste næsten at blive mødt med åbenhed, for fordomme og uvidenhed om emnet er der masser af. Og det ville altså være meget lettere, hvis alle frit kunne fortælle, hvordan de faktisk går rundt og har det. Uden himlende øjne og et sikkert velmenende ”tag dig sammen”.
Et makeuplook er overfladisk, nogen vil endda sige at det er en maske, men jeg oplever faktisk ganske ofte at det åbner for dialog, og derfor giver det mening for mig at lægge et #DepressionSucks look.

#DepressionSucks øjne

  • Hud: I øjeblikket er jeg virkelig helt tosset med L’Oréal Paris Nude Magique Eau De Teint Foundation, som først og fremmest ligger virkelig pænt, og for det andet holder den så fint på min hud. I denne uge er jeg blevet spurgt, hvad det er jeg bruger på huden hver eneste dag, så andre bemærker den altså også. Som altid brugte jeg en svamp til at duppe den på med mere fokus på kinder og næse. Efter jeg havde lagt øjenmakeuppen lysnede jeg under øjet med Anastasia Beverly Hills Concealer. Konsistensen overraskede mig, da jeg prøvede den første gang, fordi den er ret sej. Men den holder helt fantastisk uden at krybe ind i linjerne under øjet, så jeg er fan.
  • Kinder: Først valgte jeg at lægge den mørke nuance fra den fine NARS Contour Blush i farven Paloma (Sephora) ved hårgrænsen i panden og lige under kindbenet, derefter lagde jeg den lyse nuance øverst på kindbenene, under brynet og ved amorbuen. Giant Blush fra GOSH Copenhagen er virkelig gode at arbejde med. De er lette at tone ud, og så bliver de siddende, fordi de tørrer op som pudder. Her brugte jeg GOSH Copenhagen Giant Blush i farven 04 Passion på kindæblet, som jeg så tonede op og ud mod hårgrænsen.
  • Øjenbryn: Sædvanligvis bruger jeg altid skyggerne først og voksen til sidst, men i torsdags blev det altså omvendt. Det er oftest en kombination af de to skygger fra Too Faced Brow Envy Brow Shaping & Defining Kit (Sephora) jeg bruger, og det var det også denne gang.
  • Øjne: Først markerede jeg vippekanten hele vejen rundt om øjet med GOSH Copenhagen The Ultimate Eye Liner i farven 07 Carbon Black. Den tonede jeg ud med NARS Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base (Sephora), som jeg fordeler på hele øjenlåget. Derefter lagde jeg først den orange nuance fra GOSH Copenhagen 9 Shades i farven 003 To Play With In Vegas i inderste øjenkrog, og derefter den smukke koral nuance fra midten og ud til yderste øjenkrog.
    Selvom jeg har nævnt det før, vil jeg bare minde om at bruge masser af sort, når du vælger øjenskygger i røde, orange og pink farver, fordi man ellers godt kan se meget rødøjet ud.
    For at markere globelinjen og intensivere looket lagde jeg den sorte øjenskygge fra Maybelline Eye Shadow Pallet i farven The Nudes i yderste øjenkrog og en helt lys beige med perlemor i inderste øjenkrog.
  • Vipper: Der findes så utrolig mange mascaraer og jeg har altid et bjerg liggende til test. I dag fik jeg for første gang fat i Urban Decay Perversion Mascara (Magasin) og hold da op en vild mascara. Den skal lige arbejdes i gang, og jeg tænker, at den vil fungere endnu bedre for mig, når jeg har vænnet mig til den. Alligevel må jeg sige at mit første indtryk er, at den er fuldstændig fantastisk. Den er så let at lægge og du kan både arbejde med volumen, længde, separation og bue på en gang. Det er unikt… helt enkelt!
  • Læber: Da jeg har været syg og haft feber, har mine læber det ikke særlig sjovt, de er tørre og trætte, og jeg har ikke været opmærksom på at få gjort noget ved det i tide. Derfor fravalgte jeg læbestift og lagde i stedet Rimmel Lip Conditioning Balm by Kate SPF 15 som er en god og effektiv læbepomade.

Selvom det ”bare” er makeup, så fik jeg spredt budskabet om at Ta’ Snakken. Og det er meget vigtigt for mig, da stilhed omkring depression, angst og andre psykiske udfordringer er ødelæggende både for den der lider og de pårørende.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Maja

SÅ cool! Det kunne have været pænere men det er så fedt!xD
Selvom orange er den farve jeg hader allermest bliver jeg nødt til at eje den! Fedt at andre folk end dem der har det gider at støtte op om os det bliver nødt til at leve med det. Det gør virkelig én glad :grinning:

Helene Randløv

Hej Maja
Selvfølgelig kunne det være pænere, det kan alt vel 😀
Jeg er heller ikke fan af orange, men jeg i en god sags tjeneste overgiver jeg mig gerne!
Kh. Helene

Anne

Wow, en fin øjenmake-up! Og skøn beskrivelse (igen, igen) af processen og produkterne! Og så for sådan en god sag! I er så gode! TAK :-*

Helene Randløv

Mange tak Anne <3
Kh. Helene

Lise P

Hej Helene,
Nu har jeg bemærket under flere Look-beskrivelser, at du markerer vippekanten rundt om øjet med en sort kohl, inden du lægger øjenskyggerne. Hvad er formålet med dette? Jeg tænker, det må være at indramme øjnene, men nu siger jeg meget forsigtigt, at jeg synes kun, jeg kan se det under øjet på lige de her close up-billeder af din øjenmakeup.
Jeg spørger kun, fordi jeg synes, du laver nogle skønne looks, som jeg gerne vil lære at gøre kunsten efter 🙂
Mvh Lise P

Helene Randløv

Hej Lise
Det er godt du spørger! Der hvor jeg markerer øverste vippekant er ikke ovenpå vipperne men under, altså det man kalder tightlining eller underlining. Det har jeg vist i en video her:
https://pudderdaaserne.dk/2013/06/10/videoguide-fremhaev-dine-vipper-med-underlining/
Hvis det ikke er tilstrækkelig info, må du endelig skrive igen, så vil jeg prøve at forklare det bedre.
Kh. Helene

Lise P

Åhh, sådan! Tusind tak for svar 🙂
Mvh Lise P

HeLene

Hvor er *like*knappen! Godt indlæg, fine sokker og skøn makeup! :grinning:

Helene Randløv

Mange tak HeLene <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *