Tirsdagstip: Bevar den pæne hud på brystet

04.08.15

Bevar den pæne hud på brystet

Når det kommer til rynker, er jeg ikke bekymret, min holdning er, at jeg faktisk godt kan lide at se, at folk har levet, og derfor er jeg heller ikke bange for at vise rynker, dobbelthager eller ar her på bloggen. Det hele er en del af mig og min historie.
Og så alligevel er der bare nogle ting, som springer i øjnene… Nogle af de ting, som man ser hos sin nærmeste familie… mor, bedstemor eller måske ældre søstre, nogle af de ting man virkelig ikke har lyst til at arve. Sådan har jeg det med min dekolletage, med årene er det faktisk gået hen og blevet en bekymring.

Påmindelse
I lørdags tog jeg til Randers, for at besøge min skønne veninde Charlotte… Efter en ganske begivenhedsrig dag og aften, stod vi og talte om cremer, mens vi rensede makeup af. Vi har begge to prøvet rigtig mange forskellige mærker og samtalen handlede om at prioritere den ene rutine frem for den anden, når man efterhånden har lidt for mange favoritter. Det er i de flestes øjne et helt tosset luksusproblem, men når man får mulighed for at prøve alle mulige lækre cremer, kan det altså være svært at vælge.
Alt i mens vi stod der og talte, mindede Charlotte mig om mit ømme punkt. Ikke fordi hun kommenterede noget, nej… hun stod bare og smurte cremen ud ikke bare på halsen, men også på brystet.

Hver dag
Det gælder naturligvis om at huske at gøre det hver dag og med alle cremerne… desværre er den eneste jeg husker at smøre grundigt ud… solcremen. Det er alligevel sjældent, at der er særlig spændende anti-age ingredienser i solcremen, så jeg bliver nødt til at tage mig sammen, og derfor blev jeg rigtig glad for at se Charlotte huske både hals og dekolletage. De sidste par dage har jeg heldigvis været lige så sej som Charlotte og husket at smøre mig, og jeg håber, at det kan blive en vane, så jeg i hvert fald kan minde mig selv om, at jeg har gjort alt, hvad jeg kunne.

Hvilken creme?
Det er naturligvis op til dig, hvor dyr eller billig creme du vælger at bruge, men i virkeligheden er det ret ligegyldigt, hvis du bare husker at bruge noget… Det er ligesom med alle andre cremer… de virker bedst, når man faktisk bruger dem. Der er masser af gode cremer, så vælg en god bodylotion eller en ansigtscreme, som du kan lide både duften og konsistensen af og massér cremen ind på hele området fra hagen og ned. Din hud vil kvittere med en god glød, og langt mere spændstighed både nu, men også når tyngdekraften bliver lidt mere krævende.

I dagens anledning har jeg snuppet et billede fra arkivet af en af Katjas solskoldninger… godt nok er det hendes arme, der er skoldede. Men det var det eneste billede, vi lige havde på lager af dette område, og det illustrerer egentligt ret fint, at det er vigtigt at huske det hele.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Cecilia

Sjovt jeg har læst om det flere steder, så jeg er også gået i gang med at pleje dette område. Her bruger jeg især de cremer som jeg gerne vil have brugt op 😉

HeLene

Godt tip. Nu bruger jeg allerede de cremer jeg bruger i ansigtet på bryst og hals også og jeg har solcreme på dagen.
Det er bare et problem, man får creme på kanten af sin trøje, hvis man ikke har lyst at gå uden mens cremen trækker ind… Det er lidt træls men så er der jo pletfjerner fra vanish… Især solcreme gver bestående pletter og eller gule skjolder..

Baysen

Min bekymring på brystet er, at huden er begyndt at blive så ujævn, knuppet og rødspættet… Og jeg er begyndt at få blodsprængninger 🙁 Vil tippet kunne hjælpe på det? Altså til at få en pænere hud? Eller er det mon solskade?
På nuværende tidspunkt smører jeg hele kroppen og dermed også brystkassen ind i olie eller bodylotion hver dag, men det gør ikke rigtig nogen forskel…

Camilla Flindt

Jeg har i en alder af 28 fået et pludseligt og voldsomt udbrud af acne, på ryggen og på brystet. Da hverken tetracyklin eller Basiron virkede, tog jeg chancen, da Matas-damen anbefalede Beaute Pacifiques A-vitamincream. Alt urenhed er forsvundet på under en måned og som bonus har jeg nu den flotteste, mest gennemfugtede hud på brystkassen. Har altid brugt almindelig bodylotion på brystkassen, men den her cream kan altså virkelig noget. Nu bruger jeg den både på brystet, halsen og i ansigtet. Men kun om natten, for den er ret fed – det var bare lige en anbefaling herfra, på trods af utrolig grim indpakning 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *