Fredagsfavorit: Vichy Idéal Soleil Bronze

03.07.15
Vichy Idéal Soleil Bronze

Vichy Idéal Soleil Bronze

Siden Vichy lod deres gamle multipositions børnesolspray udgå, har jeg drømt om et alternativ. En let solspray i en spray, der bare virker ligegyldigt, hvilken vej man vender den. En sådan spray er lige uundværlig, hvad end man er single, der skal smøre solcreme på ryggen af sig selv, er mor , der jagter tre solcremesforskrækkede børn gennem huset eller bare forsøger at nå det nederste af sine ben med en spray.

Og nu har Vichy endelig lanceret en ny og forbedret sprayflaske til de Vichy Idéal Soleil Bronze SPF 30 og SPF 50+.

Spray med bunden i vejret
Sprayen virker bare – ligegyldigt hvilken vej man vender den. På hovedet, på siden – anything goes. Derudover har Vichy lavet flasken fuldstændig tæt og ikke mindst sand-sikker. Sprayhovedet er pakket ind i en gummitop med en on-off knap, hvilket gør, at ingen solcreme kommer ud, når den lukket, men også at ingen sand kommer ind.

Jeg har ikke haft solcremen længe nok til for alvor at kunne vurdere holdbarheden af flasken i længden, men det virker som om, at Vichy har opfundet den perfekte spray til solcreme.

Desværre for ovenstående mor til 3 er det ikke børnesolcreme, de har valgt at putte i, men derimod et produkt målrettet voksne.

Der er to solcremer i den nye sprayflaske: Idéal Soleil Bronze SPF 50+ og Idéal Soleil Bronze SPF 30. Eneste forskel på de to er solfaktoren. Begge er letflydende, behagelige, ikke-fedtende og parfumerede solcremer tilsat lidt ekstra fugtpleje. (Bronze-effekten som Vichy reklamerer med, handler blot om de fugtplejende ingredienser). Alkohol er så langt nede på ingredienslisten, at der ikke bør være problemer med udtørring overhovedet.

Bredsprektret UVA1, UVA2 og UVB beskyttelse
Som altid med Vichy indeholder Idéal Soleil Bronze en kombination af solfiltre, der sikrer beskyttelse mod hele spektret af UVB, UVA1 og UVA2 stråler. Så når Vichy lige lancerer en uparfumeret version også, så beder vi ikke om mere herfra.

De to Vichy Idéal Soleil Bronze solspray i SPF 30 og SPF50+ er på alle andre måder den perfekte spray. Indholdet er mindre interessant – det indeholder som altid hos Vichy optimal solbeskyttelse, og effektive solcremer lancerer de jo år efter år. Sprayflasken, der virker med hovedet nedad og er fuldstændig tæt for både spild af solcreme og ikke mindst indtrængende sand er derimod noget helt særligt, og jeg håber, at Vichy vil bruge den samme emballage til mange flere fantastiske solcremer fremover.

Her kan du købe det
Vichy Idéal Soleil Bronze SPF 30 og Vichy Idéal Soleil Bronze SPF 50+ spray koster 199 kroner for 200 ml på apoteket.

Tyske apo-rot.dk sælger produkterne til cirka 17 euro, hvilket svarer til cirka 125 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Helle

Hej Katja!
Jeg overvejer kraftigt at købe en SPF30 Vichy Idéal Soleil Bronze solspray til mig selv og en SPF50+ til min kæreste, der har rødt hår og fregnet hud. Vi skal nemlig til Middelhavet inden længe. Har du haft lejlighed til at ‘lære’ solsprayen lidt bedre at kende siden indlægget her? Har fundet de to sprays på apo-rot via dit link, og dertil er der også røget en “ansigtssolgel” (fra Vichy, samme serie) med i den virtuelle kurv. Jeg håber, det er “nok” solbeskyttelse? Jeg har altid brugt solcremer, så det slog mig lige, at jeg faktisk ikke anede, om solspray var lige så beskyttende?

Katja Moikjær

Hej Helle
Ja, jeg har brugt den mere, og jeg har ikke ændret min mening 🙂
Solspray er faktisk lidt mindre beskyttende end solcreme, men det er fordi vi smører mindre på, når vi bruger spray. Jeg har skrevet et indlæg om det på et tidspunkt, men jeg kan ikke finde det…
Men løsningen er ret simpel: Husk at bruge rigeligt, også når du bruger spray.
Rigtig god ferie 🙂
Kh. Katja

Sarah Tomori

Hej!
Jeg har købt Ideal Soleil Bronze Gel SPF 50 fra Vichy, og kan rigtig godt lide teksturen. Dog står der, at solcremen fremmer en solbrun kulør. Men hvis solcremen ligefrem øger “tanning effekten”, hvordan kan den så samtidig give høj beskyttelse?
Tanning er jo tegn på at der er sket en skade på huden, så beskytter denne solcreme virkelig også mod tidlige aldringstegn forårsaget af solen? :/

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *