Hverdagsforkælelse

Hverdagsforkælelse
22.06.15

Hverdagsforkælelse

Sponsoreret indlæg

Det med velvære er noget sjovt noget, for det er oftest en ret god indikator for, om man har det godt eller skidt. I hvert fald er det sådan for mig, at jo sjældnere jeg husker at gøre noget godt for mig selv… pleje huden, bruge Braun Silk-épil 9, ordne negle eller hvad det nu kan være, jo mere stresset bliver jeg, samtidig med at jeg bare føler mig jævnt dårligt tilpas. Det handler nok mest om dårlig samvittighed, og spiralen går bare en vej. Uanset hvad grunden er til, at du ikke plejer dig selv, så er du den eneste, det går ud over. Derfor er det selvfølgelig et punkt på den daglige dagsorden, som du skal have meget gode grunde til at springe over!

En påmindelse
Stort set hver tirsdag i lidt over fire år har jeg skrevet tirsdagstip, hvor jeg har mindet dig (og ikke mindst mig selv) om at gøre et eller andet godt for dig selv. I kommentarfeltet under indlægget om Braun Silk-épil 9 skulle du fortælle, hvad det at være velplejet er for dig.
Det er slet ikke så dumt at få sat ord på, hvilke ting der skal til, for at du virkelig føler dig veltilpas og forkælet. Og selvfølgelig endnu mere vigtigt er at få det gjort. Sæt tid af til dig selv og overhold aftalen med dig selv. Få en til at gå en tur med barnevognen eller hjælpe dig med andre tidsslugere, der sørger for, at du nedprioriterer dig selv.

En sjældenhed
En meget stor udfordring for rigtig mange er for mange krav. For langt de fleste af os har naturligvis ikke tid til den helt store tur så tit… Løsningen er at finde frem til hvilke ting, du kan forkæle dig selv med i hverdagen. Hverdage er der som bekendt rigtig mange af, og hvis din veltilpashed afhænger af alt for meget tid eller for mange krumspring, så er der meget lille sandsynlighed for, at du får det gjort ofte nok til, at det virkelig gavner dig…

Hverdagsforkælelse
Epilering er ikke hverdag for mig, men Braun Silk-épil 9 bidrager til følelsen af velvære på lang sigt… og er dermed også en slags hverdagsforkælelse

Hverdagsforkælelse
Herunder har jeg samlet de ting, som jeg selv holder af at forkæle mig med i hverdagen. De tager ikke nødvendigvis længere tid, men de øger alle oplevelsen af helt almindelige gøremål og gør dem til netop en forkælelse… Det ville være en stor glæde at høre din version af hverdagsforkælelse.

 • Brusegelé: Selvom det er noget man bruger hver eneste dag, så kan det virkelig godt betale sig at kaste lidt ekstra efter badeprodukter, som, du synes, er lækre. Når vejret er ekstra gråt og træls, kan en lækker duft for eksempel gøre hele forskellen. Eller du kan spare tid ved at vælge en rig vaskeolie, så du slipper for creme.
 • Tørbørstning: Selv er jeg virkelig afhængig af effekten tørbørstning har. Det frigiver energi, og dagen får et ordentligt spark i måsen fra morgenstunden… Selvom man sagtens kan nøjes med et køligt brusebad efterfølgende, så er den ultimative forkælelse for mig at springe i havet. Selvom vandet jo er meget varmere nu, end det var i januar, så er det nok ved at nå en temperatur, hvor de fleste kan være med… Prøv det!
 • Rød læbestift: Det er en af klassikerne her på bloggen. Alligevel er der altså ikke noget som en smuk rød læbe, som kan få den indre diva eller det fandenivoldske frem i de fleste kvinder. Selvtilliden bliver nærmest øjeblikkeligt bedre ved synet af spejlbilledet.
 • Plejede negle: Uanset om du er til farvet lak eller ej, så er velplejede hænder en vigtig del af din personlige pleje. Sørg for at give neglene olie og fil dem i en pæn facon.
 • Duft: En skøn duft kan gøre så stor en forskel, at jeg slet ikke forstår, hvorfor det ikke er noget flere prioriterer. Det er selvfølgelig sin sag, hvis man ikke synes, at det er let at finde den helt rigtige… Tiden du bruger til at finde den, kommer måske ikke tilbage, på den anden side kan duften tilføje en helt ny dimension til din hverdag. Afhængigt af duften du vælger, kan du både understreje sexbomben, forretningskvinden eller et helt tredje alter ego i dig selv.
 • Gode rutiner: Det slår aldrig fejl, når jeg har travlt skrider min rutine og så ender det med, at jeg har det elendigt. Derfor er det en af de ting, som jeg prioriterer højere end noget andet. Sagen er nemlig den, at jeg bliver rigtig vred på mig selv, når jeg skulker… Og helt ærlig! Det tager højst ti minutter og velværet efterfølgende er helt uden sammenligning…

En prioriteringsliste over det, der virker for dig, er god til at skabe et overblik. Måske finder du endda ud af, at nogle af tingene er lettere, end du har gjort det til…

Hverdagsforkælelse
Braun Silk-épil 9 med det forskellige tilbehør: Eksfolieringsbørsten, epilatorhovedet med tilbehør og barberhovedet med trimmetoppen.

Og en vinder
Det er slet ikke tosset at læse, hvad der gør tricket for alle andre, så hvis du savner lidt inspiration, så synes jeg, du skal læse lidt under indlægget om Braun Silk-épil 9. Det blev RANDOM.org der valgte vinderen, som blev kommentar nummer 271, der er skrevet af Maja K den 18. juni 2015 klokken 21:44

 • Til daglig: Når jeg har taget mig tid til at lægge makeuppen og sætte håret helt perfekt, og ikke bare “rutinen”.
  Det lidt ekstra: Når jeg dykker ned i skuffen med produkter jeg ikke bruger hver dag, og genfinder de der lidt specielle produkter – f.eks. ansigts maskerne, den ekstremt fede ansigtscreme som tager for lang tid om at trænge ind om morgenen, produkter og prøver som jeg har glædet mig til at prøve, men liiige har skulle bruge en rest op først, osv.
  Udover det, så elsker jeg tøsehygge med makeup og skønhed!

Stort tillykke til Maja K, du får en mail om et lillebitte øjeblik…
Mange tak til alle der har deltaget i konkurrencen om Braun Silk-épil 9, det har været en fornøjelse at læse hver eneste besvarelse… men også lidt træls at læse, at der er en del, der har samme rædselsvækkende oplevelse med tidligere epilatorer, som jeg selv har. Af samme grund vil jeg lige understrege, at anmeldelsen trods sponsoreringen er sandfærdig og udtryk for mine oplevelser med Braun Silk-épil 9, som vitterligt har overrasket mig meget positivt.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Braun.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Lene // DuftVerket

Lææækkert indlæg med fokus på selvforkælelse – en af mine helt store kæpheste i livet 😉 Især er dufte jo noget, som jeg bruger til det formål og det overrasker mig lidt, at du skriver, at der ikke er mange der har fokus på en god duft.. For ja så går man VIRKELIG glip af noget. Jeg elsker at tage parfume på – ELSKER! Ville bare ønske, at jeg kunne dufte det lidt mere i løbet af dagen, men det sker yderst sjældent..

Helene Randløv

Hej Lene
Nu er jeg helt sikker på, at du styrer dufte med kyndig hånd, alligevel vil jeg lige minde om tricket med at få dufte til at holde længere:
http://pudderdaaserne.dk/2012/01/04/tirsdagstip-fa-mere-glaede-af-din-parfume/
Selv føler jeg mig nærmest nøgen, når jeg ikke har valgt dagens duft og måske endda er kommet afsted uden.
Kh. Helene

Lene // DuftVerket

Tak for svaret og linket Helene! Ja jeg kender godt de tips og “regler” og overholder dem religiøst 😀 Tror bare min næse vænner sig til duften i løbet af dagen.. Måske.
Og helt enig mht. nøgenhed! Ja det lød lidt mystisk…

Maja K

Ej hvor fedt! Sådan et bæst har stået på min ønskeliste af mange omgange, uden at jeg har fået den, så nu bliver det godt nok spændende at få afprøvet tortur redskabet! 😀

Nanna

Hvor lang tid tager det ca. at epilere begge ben med Silk Epil 9? 🙂 Og hvor lang tid holder det? 1 uge?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *