Torsdags top ti: Til sommerlæberne

18.06.15
Torsdags top ti: Til sommerlæberne

Torsdags top ti: Til sommerlæberne

Egentlig havde jeg helt andre planer for, hvad dagens top ti skulle handle om, desværre har der været lidt udfordringer, så det ikke blev muligt… Der var heller ikke meget hjælp at hente, da jeg kiggede på min liste over idéer… Heldigvis havde jeg ikke fået ryddet op i morges, da jeg ledte efter den perfekte læbestift til dagens look, og derfor fandt jeg hurtigt ti skønne nuancer til sommerlæberne.

Lidt af hvert
Det er ti ret forskellige produkter, jeg fandt frem… selvfølgelig er der nogle af dem, der ligner hinanden lidt, når man kigger på farven, til gengæld er de vidt forskellige med hensyn til konsistensen.
Selvom alt lige i øjeblikket skal være mat, så har jeg valgt nogle produkter, som er lidt mere tilgivende i forhold til læberne.

Torsdags top ti: Til sommerlæberne swatches
Fra venstre mod højre er det:

Beskrivelserne ovenfor er udtryk for min opfattelse af de forskellige konsistenser, når jeg for eksempel skriver læbepomade, er det alene et forsøg på at beskrive følelsen på læberne.

Er du hoppet på de matte læbestifter, eller er du også mere til de lette og glansfulde produkter til sommerlæberne?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Stine

Det er en rigtig god ide med torsdags top ti (Y) – altså selvom jeg læser det her om fredagen ;). Jeg synes jeg ser gammel ud, når jeg har matte læber, og især hvis de har farve. Så jeg er dødssyg lip gloss nude agtig hele tiden. Mangler stadig et indlæg om do’s and don’ts efter de 40 🙂 Måske det kommer til november 😉 God weekend.

Helene Randløv

Hej Stine
Som du ved, har jeg pænt mange bolde i luften… Og der er desværre ikke helt nok timer i døgnet til, at jeg kan nå det hele. Det står stadig på min to-do 😉
Kh. Helene

Stine

No hate, jeg ved du har travlt og venter gerne :* Kh Stine

Helene Randløv

<3 Det er jeg glad for Stine :-*

Helle

Sommer? Hvaffor noget sommer?!
Det er helt sikkert farverne der skifter for mig. Min makeup er generelt en del kraftigere og mørkere om vinteren. Nu bliver min røde læbestift lidt lysere, Bobbi Browns Orange er min sommer-rød.
Jeg er vild med koralfarvede læber, men kunne ikke drømme om at bruge det om vinteren. Faktisk går jeg stadig og venter på at kunne bruge MACs Vegas Volt, den er det slet ikke sommer nok til, endnu…

Helene Randløv

Hej Helle
Den der starter i juni, du ved… der hvor det regner… Over skyerne skinner solen, you know 😛
Uuuhh BB Orange er også sådan en fiiin farve :-* Og Vegas Volt <3 den er også en af mine sommer favoritter!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *