Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer

03.06.15
Sådan bruger du tørshampoo

Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer

Der er en tørshampoo, som langsomt men sikkert har skubbet flere af mine stylingprodukter væk fra hylden. Det stod ikke i kortene, at det skulle blive os to, for jeg var ret så skeptisk, da jeg blev præsenteret for den under modeugen i starten af februar. Joekim Davie Nielsen, som er lead stylist for Toni & Guy i Danmark, spurgte om jeg havde prøvet Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer… Min reaktion var at spøjte lidt på hånden, og Joekim fortalte mig grinene, at det altså er beregnet til håret.

Også til mørkt hår
Det er ikke altid så spændende at bruge tørshampoo, når man har mørkt hår. Faktisk er flertallet så hvide eller pudrede, at man ender med en sær grålig og virkelig mat farve. Præcis derfor tog det mig lang tid at tage mig sammen til at teste den, for den hedder jo noget med Matt, og det er ikke ligefrem et look, jeg stræber efter. Min overraskelse var derfor stor, da jeg endelig prøvede, og jeg faktisk elskede resultatet. Ikke nok med at den løfter håret, får det til at syne rent og får det til at dufte nyvasket. Så giver den netop en tekstur, der gør det ret sjovt at have fint hår, for det føles simpelthen, som om man har mere hår. Og vigtigst af alt, når man bruger den rigtigt (der skal afstand mellem dig og dåsen), er den usynlig.
Har du været for gavmild eller sprayet for tæt på, kan du give håret en tur med hovedet nedad og blæse med føntørreren, og vupti er alle synlige spor af tørshampoo væk igen.

Rækker langt
Min erfaring med den er, at lidt rækker virkelig langt, men jeg har ikke rigtig talt, hvor mange gange der er til i en dåse. En af mine opdagelser er også, at man bruger væsentlig mere, når man har mørkt hår, end når håret er lyst. Mit mørke hår synede i hvert fald oftere mere fedtet, end det lyse gør. En anden ting, Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer kan bedre end andre, er at vække fladt pandehår til live igen. Det imponerer mig igen og igen, hvor lidt der skal til, før pandehåret gider makke ret en hel dag.

Konkurrence
Hvis du vil skrive i kommentarfeltet herunder, hvorfor du elsker tørshampoo, og hvad du bruger det til, så kan du være med i konkurrencen om et helt års forbrug af Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer (tolv styks). Vinderen bliver trukket på onsdag den 10.06.15 om aftenen. Husk at undlade e-mail adresser, url’er og den slags i selve kommentaren.
Behøver du en tørshampoo lige nu, koster den 129,95 kroner i Matas.

Hvis du har lyst til at nyde godt af Joekims tips, tricks og hårtryllerier, kan du finde ham i hans ”space” Oops! Naboløs 3, 1206 København K, Telefon: 33 32 14 25.

Konkurrencen er sponsoreret af Toni & Guy

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
205 kommentarer
Heidi Gade

Jeg er begyndt at bruge tørshampoo som styling, da jeg har meget fint og fladt hår.
Det giver noget volume med tørshampoo.
Har prøvet en del forskellige og det er bestemt ikke alle, der har den ønskede effekt.
Så jeg vil rigtig gerne prøve Toni & guy dry

Heidi Gade

Jeg er begyndt at bruge tørshampoo som styling, da jeg har meget fint og fladt hår.
Det giver noget volume med tørshampoo.
Har prøvet en del forskellige og det er bestemt ikke alle, der har den ønskede effekt.
Så jeg vil rigtig gerne prøve Toni & guy dry shampoo.
Kunne være det også blev min nye ynglings ;0)

Trine

Jeg har indtil for få måneder siden været en ‘daglig hårvask dame’. Først for nyligt at det gået op for mig, hvor meget lettere mit korte hår er at style dagen derpå, når det ikke er nyvasket. Den efterfølgende dag er så tørshampoo-dag. Pift pift. Følelsen af (næsten) nyvasket hår, men bibeholdt noget af den textur og hold, man savner efter nyvasket hår. Jeg er fan!

TineH

Tørshampoo er perfekt, for så kan man snildt sove 15 min længere om morgenen, hvis man springer hårvasken over! Og så er det vist ret sundt ikke at vaske sit hår for tit, ikk? 🙂 🙂 🙂 ZzzzZzz

Julie Stehr

Tørshampoo er godt af den simple grund, at det gør hverdagen lettet. Med krøllet hår er det aldrig til at sige, hvordan det arter sig efter en tur i bad, så tørshampoo giver “den gode hårdag” ekstra levetid!

Kathrine

Som fleste andre i kære Danmark har jeg også typisk fint skandinavisk hår, men dog mere af det. Mit hår kan nemt se klasket ud når jeg har det sat i en hestehale. Tørshampoo kan lige give håret det ekstra løft, og give håret en lidt “rodet” style på den fede måde 😀 Elsker det! Og det er ikke bare en enkelt dag man kan fornemme tørshampoo i håret men nemt rode op i det igen næste dag og få samme effekt. 🙂 Pt. bruger jeg COLAB fra Ruth Crilly, også super god. 🙂 Hav en god dag! Hilsen fra fyn

Maria Ørum

Jeg har prøvet en del,men har opgivet pga mit mørke hår,har dog ikke prøvet denne her,så kunne jo være at det er en god overraskelse

Anja

Jeg bruger tørshampoo for at udskyde hårvask. Jeg har meget langt hår og vasker kun hår to gange om ugen. Derfor redder tørshampoo mit look. Det er en bonus at det giver fylde. Men jeg kender godt det med gråt kedeligt look.

Helle Bonderup

Jeg er virkelig også omvendt – mest for tekstur og løft – men kender ikke dette mærke,- men det skal da prøves

Camilla Gross

Jeg har aldrig været kæmpe fan af tørshampoo før i tiden. Jeg har normalt leverpostejsfarvet, tyndt hår, og jeg har gennem tiden prøvet mange tørshampoos, der gør mit hår enten meget fladt eller mere fedtet at se på. Jeg har gennem det sidste års tid brugt en skum fra TreSemmé og prøvet den hypede fra Batiste (som jeg faktisk ikke var synderligt imponeret af. Fylde ja, falsk renhed egentlig ikke. Jeg lugter bare af Bounty). Men jeg synes nu aldrig, at det har været noget fantastisk med tørshampoo, så måske skulle jeg prøve at investere i denne.

Din kommentar