Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer

03.06.15
Sådan bruger du tørshampoo

Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer

Der er en tørshampoo, som langsomt men sikkert har skubbet flere af mine stylingprodukter væk fra hylden. Det stod ikke i kortene, at det skulle blive os to, for jeg var ret så skeptisk, da jeg blev præsenteret for den under modeugen i starten af februar. Joekim Davie Nielsen, som er lead stylist for Toni & Guy i Danmark, spurgte om jeg havde prøvet Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer… Min reaktion var at spøjte lidt på hånden, og Joekim fortalte mig grinene, at det altså er beregnet til håret.

Også til mørkt hår
Det er ikke altid så spændende at bruge tørshampoo, når man har mørkt hår. Faktisk er flertallet så hvide eller pudrede, at man ender med en sær grålig og virkelig mat farve. Præcis derfor tog det mig lang tid at tage mig sammen til at teste den, for den hedder jo noget med Matt, og det er ikke ligefrem et look, jeg stræber efter. Min overraskelse var derfor stor, da jeg endelig prøvede, og jeg faktisk elskede resultatet. Ikke nok med at den løfter håret, får det til at syne rent og får det til at dufte nyvasket. Så giver den netop en tekstur, der gør det ret sjovt at have fint hår, for det føles simpelthen, som om man har mere hår. Og vigtigst af alt, når man bruger den rigtigt (der skal afstand mellem dig og dåsen), er den usynlig.
Har du været for gavmild eller sprayet for tæt på, kan du give håret en tur med hovedet nedad og blæse med føntørreren, og vupti er alle synlige spor af tørshampoo væk igen.

Rækker langt
Min erfaring med den er, at lidt rækker virkelig langt, men jeg har ikke rigtig talt, hvor mange gange der er til i en dåse. En af mine opdagelser er også, at man bruger væsentlig mere, når man har mørkt hår, end når håret er lyst. Mit mørke hår synede i hvert fald oftere mere fedtet, end det lyse gør. En anden ting, Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer kan bedre end andre, er at vække fladt pandehår til live igen. Det imponerer mig igen og igen, hvor lidt der skal til, før pandehåret gider makke ret en hel dag.

Konkurrence
Hvis du vil skrive i kommentarfeltet herunder, hvorfor du elsker tørshampoo, og hvad du bruger det til, så kan du være med i konkurrencen om et helt års forbrug af Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer (tolv styks). Vinderen bliver trukket på onsdag den 10.06.15 om aftenen. Husk at undlade e-mail adresser, url’er og den slags i selve kommentaren.
Behøver du en tørshampoo lige nu, koster den 129,95 kroner i Matas.

Hvis du har lyst til at nyde godt af Joekims tips, tricks og hårtryllerier, kan du finde ham i hans ”space” Oops! Naboløs 3, 1206 København K, Telefon: 33 32 14 25.

Konkurrencen er sponsoreret af Toni & Guy

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
205 kommentarer
Simone Kikkenborg

Jeg har prøvet 19265261 forskellige tørshampoo’er. Og den her er klart min favorit. Da jeg har brunt hår får de fleste tørshampoo’er mit hår til at se fedtet ud men den her er fantastisk! Jeg bruger den hvis det skal gå stærkt og håret ikke lige er blevet vasket, så kan man lige vente eb dag mere og ens hår ser stadig fantastisk ud! Elsker elsker elsker den her tørshampoo. Så er helt års forbrug ville da være fantastisk! 🙂

Bettina Dam

Jeg har først fornyligt begyndt at bruge tørshampoo. Jeg er en pige der altid har vasket hår hver eneste dag og ikke nok med at mit lange hår tager en krig at tørre hver morgen så er det og usundt for mit hår. Det slider jo på det.
Jeg købte lidt for sjov en dag en tørshampoo på tilbud og nu har den sin faste plads på hylden så jeg ikke skal vaske og føne mit hår hver dag.

Julie

Jeg har endelig, endelig, endelig fået det lange hår, som jeg altid har drømt om. Når det sidder godt, er det drøn flot – men bare en enkelt dag efter hårvasken, klasker det og ser sørgeligt ud. For et års tid siden blev jeg introduceret for tørshampo, og jeg er vild med det! Nu kan jeg pifte liv i lokkerne uden at vaske håret for ofte, hvilket skader min hovedbund. Jeg er solgt! – nu mangler jeg bare at finde det helt rigtige mærke, så mit mørke hår ikke får gråt skær.

Katrine Gammelgaard

Jeg har efterhånden prøvet ALLE tørshampooer i denne verden. Batiste var for hård ved mit lyse fine hår, Kevin Murphy stinker forfærdeligt og gør i det hele taget ikke så meget ved mit hår, oribe er alt for dyrt, got2be fik min hovedbund til at slå ud, aussie det samme, og jeg kunne blive ved. Matas’ er det tætteste jeg kommer på en der dur, håret bliver bare liiiidt for stift. Mon T&G er hittet? Det kunne jo være. Jeg tester den i hvert fald gerne i et års tid 😉

Sarah

Jeg elsker tørshampoo, fordi selv om mit hår er okay tykt, så er det også lyst og fint, hvilket betyder at det klasker allerede dagen efter, jeg har vasket det. Så bruger jeg gerne tørshampoo til at redde det, enten om aftenen før jeg går i seng, eller om morgenen. Bruger næsten altid Batiste, hvilket jeg faktisk tror, er jeres skyld? Altså, på den gode måde. Og så er det også godt til at give lidt mere fylde og tekstur efter jeg har fået klippet 10-15 cm af mit hår, hvilket er supernice, når man har meget glat hår!

Katrine

uh, jeg vil så gerne komme ind i en vane med at vaske hår sjældnere, men synes det er svært at undgå efter træning! Derfor må denne være vejen til min nye sunde hårvane! Hurra 😉

Anne schelde

jeg bruger det da jeg kun vasker hår ca 3 gange om ugen.. 2 hvis jeg er god. Prøver på at slide mindst muligt på håret.. Og så er en tørshampoo altså et must.

Pernille Aaby Larsen

Jeg kan slet ikke undvære tørshampoo til mit pandehår, der uden tørshampoo kræver, at det bliver vasket hver dag. Nu kan jeg nøjes med hver tredje 😀

Mette

Jeg bruger tørshampoo hver dag – ikke for at undgå hårvask, men for at give mit ultratynde hår lidt tekstur. Synes jeg er blevet for gammel til at rende rundt med fehår, og der er tørshampoo – gerne den slags der samtidig giver fylde – helt perfekt.

Helle Droob

Jeg bruger tørshampoo i mit lange fyldige hår for at få det til at virke lidt tungere. Jeg er ikke så vild med at det flyver for meget. Sp det er mest som styling men kan bestemt også redde håret fra at se fedtet ud. Jeg bruger batiste og Loreal 🙂

Din kommentar