Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer

03.06.15
Sådan bruger du tørshampoo

Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer

Der er en tørshampoo, som langsomt men sikkert har skubbet flere af mine stylingprodukter væk fra hylden. Det stod ikke i kortene, at det skulle blive os to, for jeg var ret så skeptisk, da jeg blev præsenteret for den under modeugen i starten af februar. Joekim Davie Nielsen, som er lead stylist for Toni & Guy i Danmark, spurgte om jeg havde prøvet Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer… Min reaktion var at spøjte lidt på hånden, og Joekim fortalte mig grinene, at det altså er beregnet til håret.

Også til mørkt hår
Det er ikke altid så spændende at bruge tørshampoo, når man har mørkt hår. Faktisk er flertallet så hvide eller pudrede, at man ender med en sær grålig og virkelig mat farve. Præcis derfor tog det mig lang tid at tage mig sammen til at teste den, for den hedder jo noget med Matt, og det er ikke ligefrem et look, jeg stræber efter. Min overraskelse var derfor stor, da jeg endelig prøvede, og jeg faktisk elskede resultatet. Ikke nok med at den løfter håret, får det til at syne rent og får det til at dufte nyvasket. Så giver den netop en tekstur, der gør det ret sjovt at have fint hår, for det føles simpelthen, som om man har mere hår. Og vigtigst af alt, når man bruger den rigtigt (der skal afstand mellem dig og dåsen), er den usynlig.
Har du været for gavmild eller sprayet for tæt på, kan du give håret en tur med hovedet nedad og blæse med føntørreren, og vupti er alle synlige spor af tørshampoo væk igen.

Rækker langt
Min erfaring med den er, at lidt rækker virkelig langt, men jeg har ikke rigtig talt, hvor mange gange der er til i en dåse. En af mine opdagelser er også, at man bruger væsentlig mere, når man har mørkt hår, end når håret er lyst. Mit mørke hår synede i hvert fald oftere mere fedtet, end det lyse gør. En anden ting, Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer kan bedre end andre, er at vække fladt pandehår til live igen. Det imponerer mig igen og igen, hvor lidt der skal til, før pandehåret gider makke ret en hel dag.

Konkurrence
Hvis du vil skrive i kommentarfeltet herunder, hvorfor du elsker tørshampoo, og hvad du bruger det til, så kan du være med i konkurrencen om et helt års forbrug af Toni & Guy Dry Shampoo Casual Matt Texturizer (tolv styks). Vinderen bliver trukket på onsdag den 10.06.15 om aftenen. Husk at undlade e-mail adresser, url’er og den slags i selve kommentaren.
Behøver du en tørshampoo lige nu, koster den 129,95 kroner i Matas.

Hvis du har lyst til at nyde godt af Joekims tips, tricks og hårtryllerier, kan du finde ham i hans ”space” Oops! Naboløs 3, 1206 København K, Telefon: 33 32 14 25.

Konkurrencen er sponsoreret af Toni & Guy

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
205 kommentarer
Astride

Da Nuvola forsvandt fra hylderne – selv helt ude på landet hvor jeg var barn, var der vel ingen der troede at tørshampoo vil få sådan en revival. Men HVORFOR var det nogensinde væk. Det er jo fantastisk og redder lige mit lange hår for vask hver anden dag.

Ane

Tørshampoo er genialt! Jeg bruger det både til at springe en hårvask over, men i lige så hæj grad for at give håret lidt fylde og tektstur. Jeg er sikker på at denne tørshampoo vil være helt optimal i mit kommunefarvede (lidt flade) hår!

Emma

Jeg elsker tørshampoo!
Jeg bruger det flere gange om ugen, for at modvirke fedtet hår, fordi jeg forsøger at slide mindst muligt på det og kun vaske hår nogle gange ugentligt. Derudover elsker jeg, at det giver mit fine, skandinaviske hår fylde.

Linda c

Jeg leder stadig efter den perfekte tørshampoo, synes ikke jeg har haft held med mig uanset om jeg har købt dyr eller billig..
Jeg ville elske at vinde denne, har to store piger i husstanden som også trænger til sådan en treat…
God dag

Pernille Kjergaard Hansen

ELSKER tørshampoo! Det er simpelthen genialt, da dage hvor man ikke magter at vaske hår. Jeg sprayer det tit om aftenen for næste morgen at vågne med lækkert hår. Den eneste hage er dog lugten. Har kun prøvet dem fra bastise og de stinker virkelig!!

Eva dam

Jeg bruger tør shampoo til at løfte mit hår. Jeg har desværre meget typisk tyndt fladt skandinavisk hår med tilbøjelighed til at ville “klaske” lidt for meget sammen.. Men med tørshampoo kan jeg skabe mere volumen end noget volumen-produkt jeg har prøvet indtil videre! Jeg er fan

Lotte Høeg

Jeg har døjet med fedtet hovedbund så længe jeg kan huske, så i håb om en løsning, kombineret med en shampoo fra Kérastase, begav jeg mig for et år siden ud i junglen af tørshampooer. Resultat = uden en tørshampoo er jeg nødt til at vaske hår tæt på hver dag. Det er en lifesaver for mig på dårlige hårdage. Jeg har seriøst svært ved undvære sådan en. En ting I dog ikke nævner om den her fantastiske tørshampoo, fra Tony & Guy, er duften. Jeg har omvendt flere veninder til dén alene på grund af duften. Af samme årsag bruger jeg heller ikke parfume samtidig med den her tørshampoo. 😉

Randi

Jeg er blevet rigtig glad for tørshampoo. Jeg træner en del, og nogle gange hvis jeg “kun” har været til f.eks. yoga og ikke svedt så meget, så kan tørshampoo’en klare jobbet i stedet for en hel hårvask (som jeg i forvejen har rigeligt af i løbet af en uge med 6-7 træningspas).

Julia

Jeg elsker tørshampoo, fordi det tillader mig at springe en hårvask over, og derved sove længere om morgenen! 😉

Anne

Jeg er for nyligt hoppet med på tørshampoo-bølgen, fordi jeg forsøger at vaske mit hår sjældnere, men samtidig har hår, der utrolig hurtigt ser fedtet ud. Jeg har været igennem et par stykker Tresemmé, L’Oreal og Pantene, men synes endnu ikke jeg har fundet den perfekte tørshampoo til prisen.

Din kommentar