Tirsdagstip: Giv det videre

02.06.15
Sunrise at Bellevue Beach
Sunrise at Bellevue Beach
Foto: Peter Bros Nissen

Lige i øjeblikket sidder jeg og skriver på et digert værk om noget, som vi ellers sjældent beskæftiger os med her på bloggen… og i den forbindelse har jeg opdaget, at der er en hel del ting, som ikke bliver delt. Faktisk har det nærmest været umuligt for mig at finde informationer om enkelte ting, uanset hvilket sprog jeg har søgt på.
Vi kender sikkert alle sammen en masse tips og tricks, som er gået i arv i familien? Det kan være alt fra, hvordan man lettest vrider en klud, til hvordan man får blankt hår…

Deler du?
Det er en fin tanke at dele ud af sin viden, men jeg tror, at mange holder igen. Måske er det, fordi de gode tricks ofte er dem, som man selv finder mest indlysende. Eller fordi det bare er vaner, som du ikke engang tænker over længere.
Det er lidt ligesom at tale om juletraditioner, bedst som man er overbevist om, at langt de fleste holder jul som én selv, så finder man ud af alle mulige forskelle. Mange af dem passer sikkert slet ikke ind i ens eget billede af julen, mens andre bliver tilpasset og adopteret. Og har de først fundet vej ind i familien, så kan de godt være vanskellige at komme af med igen.
Sådan er det også med vaner og tricks!

Inspiration
Prøv at skrive dine bedste tips ned, eller tal med dine venner og din familie om det. Mange af de tirsdagstips, du kan finde her på bloggen, er opstået ved min undren over andres vaner eller spørgsmål fra læsere og veninder.
Min gamle far er også kilde til mange tips, mest fordi han virkelig ikke følger med, når det gælder skønhedsprodukter. For eksempel havde han helt sindssygt tør hud, problemet var hurtigt løst ved at skifte til en badesvamp og en showergel i stedet for den sædvanlige faste sæbe.

Hvad er dit bedste tip?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Paula

At bruge en teske til at bukke øjenvipper med i stedet for en øjenvippebukker. 🙂
Billigt, nemt, skånsomt og meget mere holdbart for mine korte, asiatiske lige-ud øjenvipper. Derudover slipper jeg for det lille knæk, som altid kom på mine viper, uanset hvilken bukker jeg brugte eller hvor blidt jeg trykkede. 🙂
Og så Magnetic Lash mascaraen! Jeg forstår ikke, at alle ikke bruger den. VIDUNDERmiddel nr. 1!

Helene Randløv

Enig, jeg har jo aldrig forstået vippebukkere!
Jeg er også VILD med Magnetic Lash, så vild mascara!
Kh. Helene

Marianne Luna

Mit bedste tip er downscaling. Min hud og hår opfører sig væsentligt bedre, når jeg ikke klasker alt for mange produkter på det, men holder mig til nogle få af slagsen uden alt for meget dims og parfume i.
Og kokosolie. Til nærmest alt: Natcreme, efter barbering, som hårkur, bodylotion, i maden, til stegning. Det er virkelig genialt. 🙂

Helene Randløv

Kokosolie er “the Bomb” er også fan!
Kh. Helene

Hannelisa Thomsen

Rens din hud hver aften, også når man har været i byen og indtaget for meget alkohol eller lignende 🙂

Helene Randløv

AMEN!
Hellige makrel, man ligner jo også døden fra Lübeck, når man vågner 🙂

Maria

Jeg lægger altid mascara og eyeliner på lige efter foundation. Fordi jeg er så klodset og uelegant får jeg altid sat en håndfuld pletter af begge dele i panden, øjenbrynene på næsen og øjenlågene(det havner også i pandehåret jeg har virkelig dårlig motorik) men så snupper jeg et par vatpinde med makeupfjerner gnubber klatterne af reparere foundationen og lægger resten af makeuppen.

Helene Randløv

:grinning: hihi det lyder altså lidt festligt! Før i tiden havde jeg stort set altid mascara på næseryggen… nu tager jeg mascara på med den anden hånd!
Kh. Helene

Cendie

Vildsvinehårsbørste. Jeg havde glemt, hvor fantastisk den er! Wetbrush i vådt hår og “svinet” til tørt hår.
Neglebåndeolie på tusch fra ELF – har altid en i bilen. Husholdningsfilm om hovedet til kokosolie eller hårkur – har prøvet at på Irma blåt på pande og nakke af lige at bruge en pose :0/
Jeg har altid en Matas fod og hælekur i tasken. Den kan redde fødder, hænder, tørre albuer osv.
Konjacsvamp, Dåsernes AHA peeling og økologisk olieserum fra Bettes. Min tørre hud trives endelig.

Helene Randløv

Hahahhahaha tak sødeste Cendie for det billede <3
Matas fod og hælkur er også min REDNING!
Godt at huden endelig makker ret!
Kh. Helene

Lea

Jeg døjer med skægvækst på hagen. Og så plukkede jeg dem af med en pincet. Jeg havde problemer med bumser og røde mærker på hagen, men så så jeg en video på YouTube, med en læge der sagde at man aldrig måtte rive hårene ud med roden. Jeg købte en øjenbrynskniv i magasinet, som jeg forsigtigt fjerner skægget med. Bagefter smører jeg bha serum på. Den er uden alkohol. Og på toppen min dagpleje. Har aldrig haft akne siden. Ved mange piger har samme problem.

Helene Randløv

Hej Lea
Det kender jeg godt, jeg synes bare at hårene stikker skrækkeligt! Hvor tit gør du det?
Kh. Helene

Lea

Jeg gør det hver morgen. Jo altså det stikker, men jeg er bare glad bare der ikke er bumser og irriteret hud. Den bedste løsning er nok Laser, men det er dyrt.:-(

Helene Randløv

Hej Lea
Det tør jeg ikke selv, jeg ville være SÅ træt af at ende med pigmentforandringer i stedet (pga varmepåvirkning). Så heller stikkere og pincet 😛
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *