Torsdags top ti: Til håndbagagen

21.05.15
Torsdags top ti: Til håndbagagen

Torsdags top ti: Til håndbagagen

Lige nu går jeg sikkert en tur i meget smukke omgivelser i Tyskland nærmere bestemt i Schwäbisch Gmünd hvor Weledas haver ligger. Det betyder selvfølgelig, at jeg har pakket en kuffert, og det fik mig til at tænke på, hvor galt det ofte gik før i tiden. Der var jeg nemlig elendig til at pakke kuffert, først og fremmest tog det tæt ved fjorten dage, og jeg endte altid med at slæbe en hel masse tøj og sager med, som jeg naturligvis slæbte nærmest urørt hjem igen. Det har nu resulteret i at jeg stort set altid pakker i min håndbagage. Det er vildt smart, fordi jeg slipper for at tjekke kufferten ind og derefter vente på den ved destinationen. Samtidig er jeg sikker på, at det, jeg skal bruge, når frem sammen med mig.

Flere funktioner og anderledes konsistenser
Når man kun rejser med håndbagage, betyder det også, at man skal overveje nøje, hvilke produkter man har brug for. De produkter, jeg vælger at tage med, ligger mere eller mindre fast i den taske, som jeg altid har med mig, når jeg ikke lige sover hjemme. Det er nogle produkter, som kan multitaske og bruges uanset, hvordan min hud lige vælger at opføre sig. Samtidig er der så mange produkter i fast form som muligt. Sådan at den dyrebare plads i den gennemsigtige taske ikke bliver brugt på en masse unødige produkter.

1. Micro Cell Med-Clean Handhygiene Gel
Der er altid adskillige hånddesinficerings produkter i min taske. Min nyeste favorit er fra Micro Cell, den har en lidt pudsig duft, men den er ren og rar, og det er det vigtigste. Den har en virkelig god størrelse og så tørrer den hurtigt uden den der ubehagelige klistrede fornemmelse, denne type produkter desværre godt kan efterlade på hænderne. Micro Cell finder du på klinikker, hvor den koster 49 kroner.

2. Bio Beauté 8Hr High-Nutrition Lip Stick With Natural Cold Cream
Læbepomade er essentiel i håndbagagen! Mine læber er egentlig ikke særlig sarte, men den lave luftfugtighed under en flyvetur, kan få dem til at gå helt i stykker. Det vil jeg selvfølgelig gerne undgå, fordi det først og fremmest er virkelig ubehageligt, men det er heller ikke særlig kønt. Og ofte vil man jo gerne være lidt pæn, når man er ude. Bio Beauté 8Hr High-Nutrition Lip Stick With Natural Cold Cream er lidt sej i konsistensen og bliver derfor på læberne virkelig længe.

3. Isangs Ansigtsolie
Det er ikke første gang jeg roser dette fine håndlavede produkt fra Isangs. Den er simpelthen genial at have med, fordi jeg ikke behøver at være nervøs for, at olien løber ud i tasken. Selvfølgelig skal man lige overveje denne type, hvis man skal til varmere himmelstrøg, for den har naturligvis et ret lavt smeltepunkt. Men under mere europæiske temperaturer går det fint. Når jeg har den med, bliver den brugt til alt mulig, ansigtet, kroppen, håret, læberne, neglebåndende og alt mulig andet.

4. Mario Badescu Skin Care Cellufirm Drops
Det er et af de produkter, som jeg slet ikke kan undvære. Det er ren fugt, og det eneste produkt jeg tør at stole blindt på, når det kommer til at fjerne alle tegnene på den lave luftfugtighed i kabinen. Samtidig er den lille flaske virkelig praktisk, fordi den doserer det lækre geléagtige serum perfekt, og så tager den jo nærmest ingen plads.

5. Tocca Giulietta Travel Spray
En smadret duft i en kuffert er et af de fæleste ferieminder, jeg har. Man kan med få undtagelser ikke bruge hverken kuffert eller tøj igen. For stanken hænger virkelig fast. Derfor har jeg altid meget små men solide flakoner med. Tocca leverer igen og igen dufte, som gør mig glad. Giulietta er en af bestsellerne, og den fine rene duft er en af mine favoritter til rejser. Du finder rejsestørrelserne af udvalgte Tocca dufte i Magasin, hvor de koster 245 kroner.

6. Schwarzkopf Styliste Ultîme Sea Salt Beach Look Texture Powder
Det har overrasket mig lidt, hvor vildt glad jeg er blevet for dette hårprodukt. Sagen er nemlig den, at jeg ikke er ubetinget vild med saltvandsspray og de fleste pudder produkter siger mig heller ikke det store. Derfor testede jeg produktet en dag, hvor jeg ikke skulle andet end at dimse rundt der hjemme. Men sikke en glædelig overraskelse jeg fik. Den gør håret lidt mat som en tørshampoo og giver samme gode struktur, samtidig med at du ved at arbejde lidt ind i rødderne med fingerspidserne kan skabe ret god volumen, selv i dagene efter du har vasket hår. Du finder den i Føtex og Bilka, hvor den koster 69,95 kroner.

7. Embryolisse Artist Secret Radiant Eye
Det er uendelig få øjenprodukter, som bliver genkøbt, men det gør Embryolisse Artist Secret Radiant Eye. Den køler og fugter helt fantastisk, og jeg er nok lidt afhængig af den. Mine øjne kan ikke særlig godt lide tør luft og de bliver virkelig irriterede, men det føles ikke lige så slemt, når jeg har den lillebitte smarte stift ved hånden. Den er rar om morgenen, i løbet af dagen og om aftenen, ja faktisk er den bare rar hele tiden.

8. Elizabeth Arden Pro Triple Action Protector Broad Spectrum SPF 50
Fysisk filter, høj SPF, lidt syre og farve i et og samme produkt, jeg er KÆMPE fan af Elizabeth Arden Pro Triple Action Protector. Der er ingen chance for, at jeg vil gå på kompromis med min solbeskyttelse, og da slet ikke når jeg rejser. Med denne creme kan jeg slå så mange fluer med et smæk, at jeg slet ikke kan forsvare at lade den blive hjemme. Samtidig er emballagen sindssygt rejsevenlig. Du finder Elizabeth Arden Pro i udvalgte klinikker, hvor den koster 789 kroner.

9. Decubal Basic Shower & Bath Oil For Dry And Sensitive Skin
Det er et virkelig skønt produkt at rejse med, for det kan næsten bruges til det hele. Først og fremmest slipper jeg for at slæbe en bodylotion med, fordi min hud ikke tørrer ud, når jeg har været i bad, samtidig er den en ideel makker til den nye og lillebitte Gilette Snap, så jeg hele tiden har glatte ben.
Den er også fin at rense ansigtet med især sammen med min trofaste Foreo Luna, som jeg under ingen omstændigheder vil undvære.

10. Purely Professional Shampoo 4
I mine øjne er der mange produkter, som man ikke behøver, når man rejser. Efter en temmelig uheldig oplevelse med en hotelshampoo, så har jeg erkendt, at shampoo ikke er en af de ting, jeg kan undvære. Man ved jo sjældent, hvad der står af produkter på hotellet, og derfor er Shampoo 4 altid med mig på farten. En tør og kløende hovedbund gør mig nemlig i virkelig dårligt humør, så jeg gider ikke tage chancer med en tilfældig shampoo.

Hvad er der af nødvendigheder i din håndbagage?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
41 kommentarer
HeLene

Mit tip: Rejs med familien, jeg pakker alt vores i 4 x 1 liters påser, og det er mest mit. Nivea laver nogle små 25 ml deodoranter man kan få hjemme eller i udlandet.
Det er fristende at tage små prøvepakker med, men det gør jeg aldrig, fordi er det en gang jeg ikke vil have en reaktion så er det på en rejse :sweat_smile:

Helene Randløv

Hej HeLene
Det er et godt tip, bare ikke så nemt, når det er jobbet man rejser med 😀
Uha da! Jeg kunne ikke drømme om at tage ting med, jeg ikke har testet inden afrejse. Damn! Tænk hvis man blev rød i hele ansigtet. Gys!
Kh. Helene

Iben Sand Olesen

Hej med Jer.
Sikke et dejligt og relevant indlæg. Jeg døjer meget med, at jeg er knastør i hovedet og resten af kroppen efter 20 timers rejsetid.
Jeres anbefaling nummer 4 virker som et godt bud på en serum, der kan tages med i flyets
Jeg har set linket, men her er den nærmere beskrevet som en mandeprodukt, der er taggat ‘acne’
Hvis jeg ‘kun’ har knastør hud, kam den så bruges?
Bh
Iben

Helene Randløv

Hej Iben
Begge de tags, som du nævner, refererer til letheden. De færreste mænd bryder sig om fedteri, ligesom folk med acne holder sig fra fedtende produkter. Hvis du læser selve beskrivelsen, står der ikke noget om mænd eller acne.
Det er i hvert fald tør hud jeg bruger den til 🙂
Mvh. Helene

Tansu

Hej Helene
Fedt indlæg! 🙂
Jeg har et spørgsmål omkring den lille Gilette snap du også nævner. Har lige fået købt den og barberede for første gang mine ben i går. Jeg plejer enten at bruge voks eller en epilator. Mit spørgsmål til dig er om din gilette også bliver “fedtet” rundt omkring bladende, dvs. ved det bløde omkring efter brug med shower gel?

Helene Randløv

Hej Tansu
Ja, det gør den! Det er fordi, de der strips har sådan noget “indbygget lotion”, som bliver aktiveret, når den kommer i kontakt med vand/væske.
Kh. Helene

Freja

Må man godt have en skraber med i sin kuffert?? altså ikke i håndbagagen men i kufferten? rejser i nat, så det ville være skønt med hurtigt svar;)

Helene Randløv

Hej Freja
Det afhænger af hvor du rejser fra og til. Tingene du ser på billedet var blot noget af indholdet i min håndbagage fra København til Stuttgart og med hjem igen fra Frankfurt til Kbh. I kufferten kan jeg ikke forestille mig, at det er et problem.
Rigtig god tur :-*
Kh. Helene

Mie Wendt

Jeg medbringer altid min Eight Hour Cream. Den er fantastisk til læber og mange andre ting, og jeg oplever også at den lindrer hvis man får for meget sol en dag. Hvilket jeg sjældent gør, da jeg bruger faktor 50+. Men sidste år var uheldet ude, og der var jeg godt nok glad for den. Føler generelt ikke at after-sun hjælper ret længe.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *