Pudderdåserne fylder fem år

14.05.15
Pudderdåserne fylder seks år

Pudderdåserne fylder seks år

Manner… hvor er det vildt… I dag bliver vores lille blog fem år… FEM ÅR!?! Det er slet ikke til at fatte, at vi er kommet så langt, det føles som ganske kort tid siden, vi begyndte at tale om at blogge, og alligevel er der sket så mange ting. Sidste år sprang vi ud som cremedåser, og i år er vi blevet firmadåser. Det er store omvæltninger, men det er også ret fantastisk. Vi er så ydmyge, taknemmelige og meget stolte over at blive anerkendt og klappet på skulderen, hver eneste gang du besøger bloggen.
Selvom vi siger det ofte, så kan det ikke siges for tit! Det bedste ved pudderdåserne.dk er, at vi har de mest dedikerede og fantastiske læsere, og derfor fejrer vi hvert år vores fødselsdag med en ret så lækker konkurrence. Dette år er ingen undtagelse, derfor har vi kigget på vores hylder og valgt nogle af de produkter, som vi begge er rigtig glade for.

Fødselsdagskonkurrence
Det er en blandet landhandel, men det er også den vildeste præmie nogensinde. Fællesnævneren er altså, at det er nogle af de produkter, som står mere eller mindre fast på vores egne hylder og har gjort det i et pænt stykke tid.
Hvis du skulle have lyst til at deltage, så kan du gøre det ved at efterlade en kommentar i kommentarfeltet under dette indlæg. I kommentaren skal du fortælle, hvad der står på din egen ønskeseddel til din næste fødselsdag. Det kan både være store, små, praktiske, ekstravagante og alle mulige andre ønsker, men de skal kunne opfyldes.

Præmien
Selvom der er rigtig mange ting på billedet, så er det en samlet præmie, og der er altså kun en heldig vinder. Det du kan vinde er fra nederste venstre hjørne og med uret:

  • Ilse by Ilse Jacosen Eucalyptus Body & Massage Oil: Vidunderlig olie, som både er god til massage og til kropsolie.
  • Beautyblender: Genial makeupsvamp, som med garanti vil ændre din makeuprutine for altid!
  • BioEffect Body Intensive: Et intenst fugtende og meget plejede serum til kroppen.
  • Kardashian Beauty Touch Tones Gradient Eyeshadow: En meget fin og anvendelig øjenskyggepalette med lækre pigmenterede øjenskygger.
  • Zarkoperfume PINK MOLéCULE 090.09: En fin, sart og frugtig duft, som tilpasser sig din egen duft.
  • Gilette Venus Snap With Embrace og Embrace Sensitive: En virkelig smart og lille skraber til at tage med på farten og den klassike skraber til badet der hjemme.
  • Pudderdåserne.dk Musthave: Hele vores egen produktserie bestående af Alt I En Makeupfjerner, AHA-Serum, Anti-Age Ansigtscreme, T-Zone Peeling og Alt I En Creme. Mere eller mindre alt du behøver til din hudpleje.
  • Purely Professional Hand Creme 2: Skøn og plejende håndcreme med SPF 15 til de udsatte håndrygge.
  • African Botanics Marula To Go: Den fineste håndlavede unika kosmetikpung fyldt med praktiske rejsestørrelser af Pure Marula Cleansing Oil, Mineral Cleansing Mask, Pure Marula Oil og Marula Shimmering Gold Oil.
  • Foreo Luna: Den luksuriøse og samtidig meget hygiejniske ansigtsbørste hjælper dine øvrige produkter med at yde deres bedste. Den kan sagtens stå på egne ben og levere en fantastisk massage, som både får gløden tilbage i huden og spændte ansigtsmuskler til at slappe af.
  • Purely Professional Sun Lotion SPF 30 i to størrelser: Virkelig lækker og plejende solcreme med virkelig god beskyttelse.
  • Depend 7 Day Starter Kit, fire Hybrid Polish og Keramisk Peelingpen: Meget fine neglelakker med geléeffekt og virkelig god holdbarhed og den uundværlige plejepen til genstridige neglebånd.

Ovenstående er altså vores TAK for at du læser med! Vinderen trækker vi onsdag den 20. maj.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
847 kommentarer
Sille

KÆMPESTORT tillykke, og tusind tak for alle de gode tips, råd og ideer, der unægteligt har gjort Danmarks bedre halvdel meget skønnere og meget mere kvalitetsbevidst på hudplejeområdet! Jeg er vinterbarn, så der er godt nok et par dage til min fødselsdag, men da vi lige er flyttet på landet, kommer der helt sikkert til at stå varmt vintertøj til både krop og hud på ønskelisten. Særligt har jeg kig på varme trøjer og jakker fra North 66, Bioeffect serum og Beauté Pacifiques Super 3 Booster. Foruden hele Pudderdåsernes egen Musthave serie, selvfølgelig – men lige den ‘goes without saying’ 😉

Jeanette From

Tillykke med de 5 år,
Har for nyligt forelsket mig i en halskæde og machtende ørering fra pilgrim, så håber evt at finde dem når jeg nu holder jeg-er-uddannet-fest, ellers kan det være jeg selv kommer til at købe det 🙂

Stine

Hip hip hurra og tillykke. Jeg har selv fødselsdag lige om lidt og med 40 lys i kagen begynder jeg at ønske mig anderledes gaver så som en anti-pigment behandling, og andre selvforkælelsesgaver som I så fint får mig til at længes efter:).
Kh Stine

Cecilie B

Jeg har lige haft fødselsdag, hvor jeg fik et virkelig sjovt spil (HINT, hedder det), så næste år vil jeg måske skrive flere spil på listen. Men allermest ønsker jeg mig for det meste tøj og oplevelser, fx fik jeg en tur på Kiin Kiin af min søde kæreste i år.

Rebekka

Jeg ønsker mig en uges ferie fra arbejdet i min “fødselsdagsuge”, fordi tid til at bruge på lige det jeg vil, er det allerbedste jeg kan få 🙂

NannaH

Hurra for jer. I er bare for gode Til min fødselsdag om en måneds tid ønsker jeg mig, udover jeres t-zone peeling, en del forskellige flotte (synes jeg selv) sølvringe; bl.a fra Pernille Corydon og Sif Jacobs. Og så et par Magretheskåle. Og en del andre ting 😉

Victoria M

Tillykke med de fem år, jeg elsker at følge med!
Det der står højest på min ønskeseddel er et spejlreflekskamera. Jeg elsker at tage billeder, og har en stor interesse inden for foto, film – generelt også medier. Jeg er færdig med gymnasiet her til sommer, og skal derefter ud og rejse. Det ville være perfekt, hvis jeg kunne få kameraet med der. Tage en masse billeder, af en masse uforglemmelige minder 🙂

Sisi

Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag! 🙂 Jeg er helt mundlam over den præmie, så jeg vil ikke engang starte på hvor vildt fantastisk den er….. Min fødselsdag ligger desværre lige op af jul, så der går altid et helt år ad gangen før jeg kan ønske mig noget igen. Men der er da ting der allerede er skrevet på listen: M2 brow serum, et godt krøllejern, Pink Molecule perfumen, en lædertaske, hudplejeprodukter generelt og da gerne jeres 🙂 – og så meget gerne også en rejse, om det så bare er en forlænget weekend i Europa 🙂

Nicoline

Jeg elsker at forkæle mig selv, om det så er beautyrelateret eller noget godt til lejligheden, betyder ikke det store. Faktisk er det ikke så meget gaverne der betyder noget, men snarere det, at der er nogen der tænker på mig. Dog ville jeg slet ikke have noget imod at modtage kuben by lassen eller et Bristol herreur i rosenguld, eller Urban decays naked 2 palette..
Tak for en dejlig blog, som kan give megen inspiration og gode anmeldelser 🙂

Line R

Jeg har fødseldag i august, og ønsker mig en ny sofa 🙂
Jeg er flyttet fra Aalborg til København grundet jobskifte, og solgte min gamle sofa så jeg slap for at flytte den med.

Din kommentar