The Original Konjac Angel Cloth

26.04.15
The Konjac Sponge Original Angel Face Cloth

The Konjac Sponge Original Angel Face Cloth

Jeg elsker Konjac svampe! Jeg har endnu ikke prøvet en, jeg ikke var vild med. Min hud elsker dem, fordi de ikke irriterer og er blid mod min sarte hud, og The Angel Cloth er ingen undtagelse. Og den blide mekaniske eksfoliering, de giver, virker fint som supplement til den daglige kemiske eksfoliering, jeg har sværget til i årevis.

En af de største fordele ved Konjac svampene er, at de renser huden uden brug af sæbe eller andre vaskeaktive stoffer. Sæbe, sulfater og vaskeaktive stoffer i det hele taget er en potentiel kilde til udtørring og irritation. Det er vand i sig selv også. Vi vil selvfølgelig ikke undvære dem, men for sart og tør hud kan det hjælpe gevaldigt at minimere brugen. Og det kan Konjac svampene hjælpe med.

The Original Konjac Angel Cloth er ikke en svamp men derimod en slags krydsning mellem en svamp og en vaskeklud. Den er meget, meget blid. Det er den absolut blideste eksfoliering, du kan få med Konjac. Til gengæld er den så blid, at jeg kan bruge den omkring mine øjnene også, selv når de er allermest sarte og hysteriske.

Du betaler så også lige næsten det dobbelte for din Konjac-vaskeklud som for en almindelig Konjac-svamp fra samme firma. Og for langt de fleste vil der næppe være nogen særlig grund til det – andet end at den føles dejligt blød. Men hvis du af en eller anden årsag har ekstremt sart hud, så kan den være en rigtig fin mulighed.

Her kan du købe det
The Original Konjac Angel Cloth koster 199 kroner i blandt andet Magasin og på visse apoteker.

Sidste chance for Super Bazaar
Magasin har stadig Super Bazaar indtil klokken 22, hvor der er 20 procent på alle produkter fra The Konjac Sponge. Og på The Original Konjac Angel Cloth.

Hvad er dine erfaringer med de populære Konjac-svampe?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
HeLene

Er det okay med et off topic spm?
Tromborg har nye solcremer i år, nogle med gule labels.Især spray med 15 og 30 spf kikker jeg på.
Det står de er UVA men hvad siger I? Er de okay? :grinning:

Helene Randløv

Hej HeLene
Jeg har ikke kigget på dem endnu…
Kh. Helene

HeLene

Flueben ved email om kommentar :smiley:

Melanie

Hej! Tak for en fantastisk og ærlig blog som man kan stole på :ok_woman: jeg har et spørgsmål omkring Konjac svampene – hvordan holder man dem bedst mulig rene?? Jeg har prøvet flere forskellige og det er som om de gør min hud værre, formentlig fordi jeg simpelthen ik aner hva jeg ska stille op me dem når de ik er i brug.. Jeg har badekar og har ik noget sted at hænge den op lige umiddelbart, så har haft min svamp hængende på et søm i mit toiletskab. Jeg koger den ellers en gang om ugen, men lige nu tør jeg bare slet ik bruge den :disappointed:

Katja Moikjær

Kære Melanie. De skal ikke renses og slet ikke koges (det kan de ikke holde til), men de skal hænge et tørt sted hvor de kan tørre helt ind mellem hver brug. På fugtige badeværelser kan det være svært, men det er nemt at se – hvis den er helt tørret ind næste morgen, så er den ok. Og så skal de skiftes ud hver 2. måned cirka. Kh. Katja

Jeanett

Man kan jo købe konjac svampe meget meget billigere på ebay, hvor de så kommer fra Kina eller lignende. Kan man regne med, at dette er den samme type/kvalitet, som de konjac svampe, man kan købe i Danmark? Jeg har nemlig selv prøvet at købe en derfra, men denne virkede mere “stiv” i de. Er det mon blot fordi de kan være lidt forskellige i teksturen eller er det fordi de simpelthen er for billige og elendige?

Katja Moikjær

Jeg har aldrig selv prøvet, men det er et forsøg værd. Generelt er ting ikke dårligere bare fordi de er købt på ebay fra Kina. Rigtig mange af de mærkevarer vi betaler dyrt for er produceret i Kina. Men som sagt – jeg har ikke prøvet dem selv. Det må komme an på en prøve. Hvis det føles godt og behageligt, så… Men hvis de er for stive og hårde i det, så er det nok en dårlig ide. (Gælder i øvrigt lige gyldigt hvor de er købt – de skal være bløde og blide når de er helt gennemvædet)

Maiken

Jeg kan simpelthen ike leve uden min!!
Jeg bruger den sorte, og min hud har bare aldrig været bedre!
Men jeg troede at man skulle koge dem – synes en af jer skrev om det på et tidspunkt…??

Helene Randløv

Hej Maiken
Ja, det er mig der skriver det. For det er det jeg gør og bliver ved med at gøre 🙂 Mine har fint holdt til den behandling.
Kh. Helene

Katja Moikjær

Ah derfor 😀

Tanja

Det er godt nok en ganmel tråd, men nu prøver jeg alligevel :o) Jeg har brug min engle-konjac-svamp i omkring en uge nu. Men min hud reagerer med små bumser og hvide knopper. Mon det er en overgang, indtil huden vender sig til det, eller er jeg bare uheldig?

Helene Randløv

Hej Tanja
Det lyder sært, hvilket renseprodukt bruger du sammen med svampen? Hvad bruger du ellers? Og har du ændret andet i din rutine?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *