Anastasia Beverly Hills hos House of Stars

11.04.15
Anastasia Beverly Hills
Anastasia Beverly Hills
Fotos: Anastasia Beverly Hills

De helt geniale produkter til brynene fra Anastasia Beverly Hills behøver forhåbentlig ingen længere introduktion? Men billedet forvirrer måske lidt… for er det ikke et kit til konturering?
De faste læsere ved godt, at konturering ikke rigtig er noget, jeg er tilhænger af, at man dyrker til hverdag.  Og jeg plejer heller ikke at skrive om noget, som jeg aldrig selv har haft i hænderne. På den anden side må man jo ofre sig lidt en gang i mellem, og forleden opdagede jeg et ret godt tilbud hos House of Stars

Smut til Randers
Nu er jeg jo københavner med stort K, og derfor overrasker det en del, at jeg kan finde ud af eller gider tage helt til Randers for at shoppe. Og ja… det tager da noget tid, men du kan til gengæld få fingrene i en masse sjove ting, som du ikke lige finder andre steder. Du finder både Kardashian Beauty, Comodynes, Beauty Is Life, Sleek, Oblepikha Siberica, Teo Cabanel og meget snart et meget stort NYX sortiment på hylderne hos House of Stars.
Du kan selvfølgelig finde det hele på webshoppen, men når du er på de kanter, bør du unde dig selv at besøge butikken. Det er absolut en af mine yndlings butikker her i landet, og så er det bare en kæmpe fordel, at der står to så imødekommende og skønne kvinder som Celia og Charlotte derinde.

Er den god?
Her skal det kun handle om Anastasia Beverly Hills. Det startede med bryn produkter… Og der er ikke en finger at sætte på et eneste af dem, jeg har testet, og det er efterhånden en ordentlig sjat. Den sjove Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade, har jeg desværre ikke rigtig taget mig sammen til at bestille endnu. Min søde veninde vil hellere end gerne undvære sin mascara, hvis hun må få lov til at beholde Dip Brow Pomade, det tænker jeg er anbefaling nok? De klassiske bryn produkter vinder især ved, at de findes i et hav af farver. Og så er de alle sammen virkelig enkle at bruge, også selvom man ikke lige er ekspert.

Tiltalende mat
Som sagt skriver jeg normalt ikke om ting, som jeg ikke selv har testet eller i det mindste kigget på. Det tør jeg dog godt, når det er Charlotte, som anbefaler! Det optimale er selvfølgelig at smutte forbi butikken og få lidt vejledning i, hvordan man bruger kontureringskittet optimalt.
Det, der tiltaler mig ved Anastasia Beverly Hills Contour Kit, er de meget fine og matte farver. Farverne ser nemlig ud til at være gode selv til den meget lys hud. (Alt) for mørke farver er den mest almindelige udfordring, når det kommer til konturering, nå ja og bronzere med perlemor og glitter… I det lyse kit finder du kun en highlighter med perlemor, ellers er alle nuancerne til min store glæde matte.

Gode og nødvendige redskaber
De gode resultater kommer helt af sig selv med øvelse, og den får du meget hurtigere, når du sørger for at have nogle ordentlige redskaber. Nogle af de billigste og bedste pensler, jeg selv har prøvet i nyere tid, er Real Techniques. Faktisk har de lavet et særligt penselkit til konturering, og det gør altså udfordringen med at tone ud en del mindre.
Til mine egne øjenbryn bruger jeg både Anastasia Beverly Hills Highlighting Duo i farven Shell/Lace og Duo Mini Brush nr. 7. Til Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade ville jeg bruge en lige pensel som den på billedet, den hedder Duo Brow/Liner nr. 20.

Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade finder du i fem forskellige farver, og de koster 199 kroner, og Contour Kit finder du i to forskellige farver og de koster 499 kroner. Begge produkter flyver ud af døren, både fordi de et på tilbud, men også fordi de har været udsolgt i et stykke tid, så hvis det er noget, du har lyst til at prøve, så skal du være hurtig.

Hvilke produkter bruger du til øjenbrynene i øjeblikket?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Hannelisa Thomsen

Jeg var i Randers og måtte en tur i House of Stars. Der er 2 dufte, som jeg virkelig trængte til at prøve. Jeg plejer, at kan læse ud fra beskrivelse af duftene, om jeg kan bruge dem. Men prøvede “for you” fra Miller et Bertaux og OHA fra Teo Cabanel og jo de dufter begge ganske forrygende, så jeg skal lige spare lidt sammen. Jeg købte en neglelak fra Kardashians serie, den er kan virkelig anbefales: god pensel, fine farver og en god kvalitet. Ikke mindst en rigtig god betjening i forretningen.

Helene Randløv

Hej Hannelisa
Det er nogle skønne dufte begge to! Det er så dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Jeg er selv vild med butikken og skal meget snart forbi igen.
Kh. Helene

Louise Sørensen

Hvordan er kemien/ingredienserne i Anastasia produkter? Min hud er meget følsom og bruger kun Nilens Jord, men jeg synes Anastasia produkterne virker rigtig lækre, men jeg er i tvivl om jeg kan tåle i holdet. Jeg kan ikke finde noget på Kemiluppen, så jeg tænkte i måske kunne hjælpe?
Venligst
Louise

Helene Randløv

Hej Louise
Det har jeg ikke en jordisk chance for at svare dig på. Mit bedste råd til dig er at finde ud af, hvad det er du ikke kan tåle og udelukke det fra de produkter, du bruger. Der er umiddelbart ikke mere “kemi” i Anastasia, end der er i Nilens Jord.
Hvis du gerne vil have noget lidt mere farverig makeup, kan jeg anbefale GOSH, der har mange Allergy Certified produkter.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *