Fredagsfavorit: Mario Badescu Cellufirm Drops

06.03.15
Mario Badescu Cellufirm Drops

Mario Badescu Cellufirm Drops

I cirka halvanden uge har Mario Badescu Cellufirm Drops reddet min hud…
Helt generelt bryder jeg mig meget lidt om konsistensen på de cremer eller sera, som sædvanligvis er meget fugtende uden at fedte. Det er som om, de bliver lidt klistrede… Og den fornemmelse på huden kan jeg slet ikke holde ud. Heldigvis faldt Mario Badescu Cellufirm Drops helt bogstaveligt talt ned i hovedet på mig, fordi den væltede ned fra min reol. Og den var løsningen på både tør og irriteret hud.

Træt, småsyg og irriteret
Det er altså huden jeg referer til i overskriften… Og det er slet ikke sært at huden reagerer, når den bliver provokeret så meget, som min bliver…
Faktisk havde jeg regnet med, at reaktionerne efter de behandlinger, som jeg tester i øjeblikket, ville være mere voldsomme, end de reelt har været…
Selvfølgelig bliver huden plejet og passet både før, under og efter behandlingerne. Men når jeg kommer hjem, og huden bare er tør og skallende, så er det ikke så let at finde behagelige ting at smøre på, når produkterne ikke må være for skrappe eller for fedtede. Og så hjælper det virkelig heller ikke på sagen, at jeg er småsyg…

Lille bitte flaske og kæmpe stor effekt…
Ved første blik gør den lille flaske ikke meget væsen af sig, men allerede efter første dråbe af Mario Badescu Cellufirm Drops på huden er du ikke længere i tvivl om, at du står med et helt specielt produkt! Den både køler, fugter og strammer op. Den er simpelthen helt genial, og efter et besøg i køleskabet er den om muligt endnu mere fantastisk.
Her halvanden uge efter den faldt ned fra reolen, har min hud det virkelig godt, også selvom jeg igen i tirsdags lagde mig på briksen og fik en behandling.
Netop fordi udgangspunktet var sådan en knastør og virkelig irriteret hud, er jeg overrasket over, hvor hurtigt huden kom i balance. Det eneste, som plejer at kunne fikse min hud, når den har det sådan, er en god omgang fedtstoffer.

Gode sager
Min hud har fået flere behandlere til at måbe, fordi den virkelig kan suge fugt til sig. Og nej… det er ikke mangel på væske eller pleje… Overbehandling er en af grundene, men udover det er der ikke nogen, som har en god forklaring.
Da Mario Badescu Cellufirm Drops faldt ned fra min overfyldte reol, var det en helt logisk slutning, at det netop var den, jeg skulle i gang med at teste. For selvom de behandlinger jeg tester er drøneffektive, så skal huden lige have lidt hjælp til at opdage, at den selv skal gøre noget af arbejdet, og det behøver den altså nænsom og let pleje til. Det og mere til kan Mario Badescu Cellufirm Drops bidrage med. Trods den helt lette geléagtige konsistens, indeholder den både olivenolie og hvedekimolie, samtidig med alger, a- vitamin og en masse hyaluronsyre, helt som forventet, er det noget, min hud slubrer i sig.

Da Mario Badescu Cellufirm Drops koster 265 kroner, og selvom flasken er lille, er dråberne virkelig drøje. Du finder Mario Badescu hos et par forhandlere eller online hos Beauty Hero, hvor du kan købe mange af Mario Badescus øvrige produkter og de geniale svampe fra My Konjac Sponge.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Mathilde

Hej Helene!
Ville bare lige tip om, at den koster 260 kr på beautybay, og at de lige nu har 15% på Mario Badescu, hvis man køber for 15 £!
Hilsen Mathilde

Helene Randløv

Hej Mathilde
Tak for tip!
Det er mig, som skrev forkert… den koster 265 kroner hos Beauty Hero, og så er der lynhurtig levering… 🙂
Kh. Helene

Signe

Deres drying lotion har jeg også hørt godt om. Men hvordan er det nu med salicylsyre og rosacea? Må man bruge den?

Katja Moikjær

Salicylsyre og rosacea er ofte en RIGTIG god kombination. Rosacea har generelt godt af salicylsyre. Nu kan jeg ikke huske hvad der ellers er i Mario Badescu? Du skal selvfølgelig være opmærksom på andre ingredienser, der kan irritere huden.

Pernille

Hej Pudderdåserne. Jeg tager Isotretinoin og min hud er derfor mega tør! Så meget at jeg skaller – det er virkelig udledt at ligne en spedalsk.. Men jeg er nødt til at have make-up, for jeg har virkelig slem akne. Kan I anbefale en creme der kan hjælpe mig? Jeg har de sidste par dage forsøgt mig med eighthour creme, men det er virkelig ubehageligt at have i ansigtet – jeg klistrer til alt.

Sidsel

Hej med jer!
Jeg står og skal have købt et nyd udtørrende produkt til mine urenheder, jeg har engang imellem. Jeg har før købt basiron, men har nu hørt om Mario Badescu’s drying lotion. Kender i den? Og hvad vil i så anbefale, drying lotion eller basiron?

Helene Randløv

Hej Sidsel
Det er to helt forskellige produkter. Min søn er rigtig glad for Drying Lotion, der tørrer bumser effektivt ud. Basiron virker antibakterielt og altså på en anden måde.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *