RAZspa Powder Room

20.02.15
RAZspa Powder Room: Bs.

RAZspa Powder Room: Bs.

I efteråret drak jeg en dejlig hjemmelavet hyldetoddy med søde Rasmus, som står bag mærket RAZspa. Rasmus præsenterede mig for den nyeste tilføjelse til hans produktlinje nemlig Powder Room. Der er i virkeligheden ikke så meget hokus pokus ved det, for talkum er jo en gammel kending i husapoteket til pudring af barnenumser, folder og fødder… Hvis du har læst spareråd, har du sikkert også prøvet at bruge talkum som tørshampoo, og der er endnu flere anvendelsesmuligheder, når pudderet så er tilsat dejlige dufte.

RAZspa Powder Room
Det er ikke første gang, jeg lufter min hang til parfumeret pudder. For det er der altså en helt særlig luksus over. Det er nok noget man skal have prøvet for helt at kunne sætte sig ind i det… Så jeg kan bare sige prøv det! Det vil du med garanti ikke fortryde…
I RAZspa Powder Room finder du fem forskellige varianter:

  • Bs: Står for Bed Spread. Bs. har en vidunderlig duft af nyvasket tøj, som har flagret i vinden… Det er ikke svært at blive forfalden til duften, og det er bestemt heller ikke svært at finde anvendelsesmuligheder… Her hjemme bliver den brugt i håret, mellem tæerne, og Rasmus’ anbefaling om at drysse lidt i sengetøjet er bestemt også blevet et hit!
  • Bt: Står for Body Talc. Bt. Har en ren og frisk duft af agurke. Rasmus anbefaler at bruge den til folder og andre steder, hvor der kan opstå friktion…
  • Ft: Står for Foot Talc. Ft. har en kraftig duft af timian, oregano, cedertræ og citron tea tree olie. Den krydrede blanding er kendt for at være antibakteriel og svampehæmmende. Ft. vil sørge for velduftende og tørre fødder (og sko) i længere tid.
  • Hp: Står for Hair Powder. Hp. dufter let og friskt af æble. Talkum i håret vil ikke blot opsuge talg og sved, du kan også opnå en ret fin fylde i håret. Hp. skal blot drysses i håret tæt ved hovedbunden fordeles med fingrene eller en børste, hvorefter du kan blæse overskydende pudder væk med en føntørrer.
  • Pt: Står for Pure Talc og er altså en ren og uparfumeret version, lignende den du sædvanligvis finder på Apoteket og i Matas.

Når du bruger talkum er det lettest at fordele, hvis du drysser det ud i hænderne og derefter fordeler det, hvor du ønsker…

RAZspa åbnede i januar en fin stand i Hal 2 i Torvehallerne i København. Det betyder, at du kan prøve, dufte til og eksperimentere med produkterne, inden du køber. Du vil også få mulighed for at se nogle af produkterne blive produceret.

En dåse af det skønne pudder koster 95 kroner, og du kan finde de forskellige varianter og de andre produkter ved den nye stand i Torvehallerne og online i RAZspa webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Jytte Madsen

Vil super gerne prøve! Findes der forhandlere i Aarhus? Portoen på hjemmesiden er nemlig rimelig heftig, synes jeg.

Helene Randløv

Hej Jytte
Nej, men der er en i Odder
http://raz-spa.dk/kontakt/kontakt-os/forhandlerliste/
Kh. Helene

Satina Wandel

“(…) andre steder, hvor der kan opstå friktion.”
– Jeg grinte måske lidt for højt.

Helene Randløv

Hihihih det gjorde jeg faktisk også selv 😛
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *