EOS X Rachel Roy

17.02.15
EOS x Rachel Roy

EOS x Rachel Roy

Sidst jeg skrev om EOS, var der nogen det mente, at det var useriøst, fordi EOS i deres øjne er den dårligste læbepomade nogensinde. Nu har jeg læst ret meget på lektien, og som jeg ser det, er EOS et meget misforstået mærke herhjemme. Alle har selvfølgelig en mening om populære mærker, sådan vil det altid være, og derfor har jeg besluttet mig for at skrive om EOS igen. For der er nogle væsentlige fordele ved den smarte læbepomade, og så kommer de ofte i nogle sæt, som jeg og især mine drenge ikke helt kan modstå…

En fin gaveæske
EOS lancerer flere gange om året nogle meget fine æsker, i det sene efterår var det en æske med tre nye læbepomader og en fjerde, som kan købes for sig selv. Alle fire læbepomader finder du i begrænset oplag, så hvis du er glad for EOS, og samtidig ønsker en komplet samling med alle læbepomaderne, så skal du købe dem, inden det er for sent. Det er ikke bare farverne men også duft- og smagsvarianterne, der er forskellige. Varianterne er:

  • Indian Summer har en klar orange emballage og duft af appelsin og appelsinblomst.
  • Barth’s Sunrise er den rosa læbepomade, som dufter af pink grapefrugt.
  • Aloha Hawaii er rød og dufter friskt af jordbær og kiwi.
  • Barbados Heat er hot pink med duft af vildebær, som nærmere bestemt er en kombination af tranebær, multebær og blåbær.

Det er altså den pink Barbados Heat, som kan købes for sig, og de tre andre som kun findes i en gaveæske.

EOS X Rachel Roy
Som sagt var det i efteråret jeg selv blev præsenteret for kollektionen, som er skabt i samarbejde med Rachel Roy. Muligvis er jeg den eneste, som ikke aner, hvem denne kvinde er? Derfor har jeg googlet mig frem til, at hun er beklædningsdesigner, som står for påklædning af en række kendte kvinder… Sådan noget siger ikke mig så meget, men tøjet ser nu rigtig fint ud, og hvem kan ikke blive lidt glad af at kigge på pæne kjoler?

Læbepomaderne
Selvom der er mange, som sværger til EOS, så er der mindst ligeså mange, som giver EOS skylden for tørre og træls læber. Det gjorde mig nysgerrig, for der er selvfølgelig nogen, som vil reagere negativt på en læbepomade med parfumestoffer i. Men jeg er nu ret overbevist om, at synderen oftest skal findes et helt andet sted…
Selve læbepomaderne fejler nemlig ingenting! De indeholder alle sammen masser af gode vegetabilske fedtstoffer, som jeg i hvert fald har rigtig gode erfaringer med at bruge på læberne.

Synderen
Alle varianterne har en smag af et eller andet, som ofte er bær eller frugter, og selvom det ofte indebærer parfumestoffer, så er der stor sandsynlighed for, at det er sødemidlet stevia, som i hvert fald må bære noget af ansvaret på sine skuldre. Faktum er nemlig, at de skønne aromaer og stevia udgør nogle ret skønne smagsvarianter. Og det betyder, at smagsoplevelsen er en ganske anden og langt mere behagelig affære, end du får med petrolatum, som er forholdsvis smagsløst. Afhængigt af hvad du er vant til, vil den rare smag sikkert betyde, at du slikker dig mere om munden, og det er her, grunden til de tørre læber skal findes!

Eos finder du i Matas, i Sephora og udvalgte helsekostbutikker. Online fandt jeg dem blandt andet i Matas Webshop, der koster gaveæsken 149,95 kroner og de andre læbepomader koster 79 kroner stykket.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Wickie

Jeg er først rigtigt begyndt at følge jeres blog her før jul, og deltog ofte i jeres fine julekalender 🙂
Jeg plejer ellers ikke at skrive på diverse blogs, men jeres er blevet en undtagelse i ny og næ.. Jeg synes i er meget objektive og skriver på en måde som er til at forstå, så man ikke hovedløst køber ind af alt muligt i Matas.. Jeg er stoppet med at spørge damerne i Magasin til råds, for tit har jeg oplevet at de ikke rigtig ved hvad de snakker om – hvem er ikke hoppet i fælden og købt en concealer der fremhæver de mørke rende fremfor at dække dem?
Jeg læser hver måned en ulækkert stor bunke modeblade, og efter jeg er begyndt at følge jeres blog søger jeg altid efter de lækre produkter de viser i bladene, for jeg føler jeres udtalelse er meget mere objektiv 🙂
Og så lidt om EOS, de har ikke rigtigt fanget mig, men det er mest pga af formen! Jeg har ikke noget i mode runde former, men den fylder jo helt åndsvagt, og kan ikke være i min pung eller penalhus – men ellers ser de jo flotte ud 🙂

Helene Randløv

Hej Wickie
Tak for de fine ord! Det betyder meget at få et klap på skulderen <3
Det er også mest mine sønner, der er vilde med de små runde læbepomader, men den der samlermani… den kan jeg nok ikke tørre af på dem.
Kh. Helene

Frk. Blomst

Hej Wickie.
Man kan også få EOS i den helt normale aflange læbepomads form 😉 Jeg har for et halvt års tid siden købt sådan en på nettet til min kæreste, fordi han ikke rigtig kan gå rundt med en rund EOS i bukselommen 🙂
Knus

Helle

Jeg ville rigtig gerne kunne lide EOS, men jeg har prøvet den, og mine læber bliver tørre og jeg får sprækker i mundvigene af den. Det samme sker, når jeg bruger A-dermas læbepomade, og det er altså ikke fordi jeg slikker mig om munden. I mine unge dage brugte jeg Mentholatums læbepomade, men pludselig begyndte jeg at reagere på den. Så jeg tror altså mere på, at det er indholdsstoffer end at man kommer til at slikke sig om munden. Så godt smager det sgu heller ikke.

Helene Randløv

Hej Helle
Det er også mest for at sætte det på spidsen, som jeg skriver, er der selvfølgelig nogen, som vil reagere på parfumestofferne. Det skal bestemt læses med et glimt i øjet, det er i hvert fald på ingen måde for at pege fingre, at jeg skriver, som jeg gør <3
Kh. Helene

Hjorth

Jeg elsker Eos og alle deres varianter. Især deres honning om sommeren men faktor i og mint når man er forkølet. Køber altid en masse med hjem fra USA så har nok 10 forskellige smage. Synes dog stadig det er grotesk hvad prisen er i DK ift USA hvor man giver max 15kr stykket.

Helene Randløv

Yep… Prisen er lidt vild i Danmark, men sådan går det desværre med meget af det vi importerer 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *