Tirsdagstip: Få fylde i håret med lyse striber

10.02.15
Lyse striber
Lyse striber
Så flot er jeg, når jeg får lavet lyse striber…

Her er et tip til at få fyldigere hår, når alt andet bare er fejlet. Du kender det med garanti, hvis du har glat hår, og du som en anden desparado har siddet hos frisøren og klaget over dit flade hår. Selvom det sædvanligvis ikke er frisørens første valg, når det kommer til løsninger, så kan lyse striber være en gave til det flade hår. Og frisøren kan naturligvis lægge dem, så det passer bedst til din frisure og dine behov.

”Det skal bare smadres”
For et halvt års tid siden var jeg til event med et farvebevarende produkt, det var en frisør, som stod for lanceringen, og da jeg efterfølgende spurgte ham, hvilken af de seks farver han ville anbefale til min hårfarve, sagde han, at han langt hellere så mit hår helt afbleget… fordi det ville give mig så meget mere fylde i håret. Ødelagt hår har nemlig meget mere struktur, end sådan noget sundt noget, som ikke rigtig er blevet hærget bare en lillbitte smule. For eksempel kan jeg fortælle at mit hår er så glat, at der skal rigtig meget produkt og alt mulig andet strukturgivende halløj i bare for at mestre en knold i nakken eller en helt almindelig hestehale, der bliver siddende. Mit eget hår bliver helt urimeligt at have med at gøre, hvis ikke det bliver affarvet en gang i mellem. Det er ikke nødvendigt at gøre det, hver gang det bliver farvet, men cirka hver anden gang er det, fordi det vokser så hurtigt.

God frisør
Det er selvfølgelig vigtigt at gå til en dygtig frisør, for jeg vil ikke anbefale at affarve håret selv, det er der sikkert nogen som kan selv, men her vil jeg tillade mig selv at være en kylling!
En god frisør vil også uden problemer kunne indfarve håret i den farve, du ønsker. For eksempel vil jeg virkelig meget gerne undgå at være lyshåret, hvorfor seje Line fra Bomholt Intercoiffure sørger for at farve mit hår mørkt efterfølgende. Det foregår altid med INOA fra L’Oréal Professionnel, fordi den er så mild, at min hovedbund ikke flipper ud, samtidig med at de forskellige farver kan blandes, så de bliver kolde nok, sådan at jeg undgår at ende med rødt hår.
For at være helt ærlig ved jeg ikke særlig meget om hårfarve, og særligt derfor sætter jeg utrolig stor pris på, at jeg bare kan læne mig tilbage og forvente et fantastisk resultat. For der er ingen tvivl om at affarvning og farvning slider på håret.

Ikke spidserne
Da jeg bestilte tid til en farvning i sidste uge, spurgte jeg lige Line, hvad man skal være opmærksom på, når man får lyse striber for at få volumen i håret. Line fortalte, at det er virkelig vigtigt at spidserne ikke bliver afbleget, fordi de som bekendt er udsat for det værste slid i forvejen. Som nævnt ovenfor ved jeg ikke så meget om det, men det vil din egen frisør med garanti forstå. I hvert fald er det logisk set en god idé, da håret jo både bliver slidt og porøst af sådan en affarvning.

Hvad gør du for at få fylde i håret?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Annika

Tony & Guy 3D glamour Volume spray i bunden inden føn, derefter L’oreal texture spray i bunden i tørt hår og til sidst lidt voks i spidserne for at samle frisuren 🙂 så kan man også purre op i det i løbet af dagen hvis det skulle lægge sig lidt.

Helene Randløv

Hej Annika
Tak for skubbet til at finde 3D Glamour Volume Spray frem til test! Din metode lyder som skabt til mit hår!
Kh. Helene

Marianne R

Hvor tit får du lavet lyse striber i håret?

Helene Randløv

Hej Marianne
Det gør jeg et par gange om året. Mit hår gror, som blev det betalt for det, og effekten skal jo være tæt ved rødderne for opnå det ønskede løft.
Kh. Helene

lene

Jeg gør som du, striber og så tørshampoo, som også fungerer bedre når man har striber

Helene Randløv

Det er også en nødvendighed for mig!
:-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *