Michael Kors Sporty Sexy Glam Rollerball & Lip Luster Gift Set

03.02.15
Michael Kors Sporty Sexy Glam Rollerball & Lip Luster Gift Set

Michael Kors Sporty Sexy Glam Rollerball & Lip Luster Gift Set

Da jeg skrev om den lækre Michael Kors Glam Exsclusive Bag Set gaveæske lige efter nytår, var det faktisk Michael Kors Sporty Sexy Glam Rollerball & Lip Luster Gift Set jeg havde i tankerne, men den kunne jeg ikke finde online, og derfor undlod jeg at skrive om den. Æsken gør ikke meget væsen af sig, men jeg synes simpelthen ideen med duft og lip luster i en er så fin, og prisen er virkelig rimelig for de meget unikke produkter. De små duoer er rigtig gode til tasken, selvom du naturligvis skal være lidt varsom med at tabe eller mase tasken, når der er glas i.

Michael Kors Sporty Sexy Glam Rollerball & Lip Luster Gift Set swatches

Sporty Citrus
Dufte der hedder noget med sporty, fresh og citrus, er helt generelt nogen, som jeg vælger fra. Det er meget fordomsfuldt, men jeg dufter sjældent til dem og derfor blev jeg faktisk ikke så lidt overrasket, da jeg duftede til Sporty Citrus fra Michael Kors. Det er nemlig en virkelig skøn duft, ja den er frisk, og der er tydelige citrus noter, men den er også så meget mere end det.
Honorine Blanc er næsen bag den fine komposition af neroli, moskus, mandarin og appelsin. Det er selvfølgelig den potente blanding af moskus og neroli, som gør den store forskel for mig, fordi citrus noterne ikke rigtig falder i min smag.
Den tilhørende lipgloss hedder Muse og er en helt lys ferskenfarvet transparent gloss med pink perlemor, læberne får et meget let nude look.

Sexy Amber
Det har altid været Sexy Amber og Glam Jasmine, som har interesseret mig mest af de tre dufte. Sexy Amber er i mine øjne den tungeste af de tre dufte. Duften er skabt af parfumøren Harry Fremont, som med noter af rav, sandeltræ og hvide blomster har skabt en varm og meget sensuel duft.
Det er meget få dufte, som jeg personligt udelukkende bruger enten om dagen eller om aftenen, men de fleste vil nok foretrække at bruge den om aftenen. Mit eget valg af duft bliver truffet ud fra det humør, jeg er i, netop det øjeblik jeg står foran samlingen. Valget betyder meget for mig, og det er en del af dagens udtryk eller nærmere aftryk.
Den lip luster der hører til Sexy linjen er Siren. Det er en meget smuk varm pink nuance med masser af rødt og neonpink perlemor. Det er den mest pigmenterede af de tre nuancer og den er virkelig smuk ovenpå en rød læbestift.

Glam Jasmine
Den sidste af de tre dufte er min personlige favorit. Selvom jeg nok må indrømme at den får skarp konkurrence af Sporty Citrus i øjeblikket. Noget af det bedste, jeg ved, er en velkomponeret jasminduft. Lige så vammel som duften af jasmin kan være, præcis lige så sart, næsten frugtig og helt vidunderlig kan den være.
Igen er det næsen Harry Fremont som har jongleret med noter af jasmin, hvide blomster og solbær, de tre noter er bundet sammen af en varm og rund note af sandeltræ. Det er en sprudlende, livlig og lækker duft, som passer lige godt til dag og aften.
Glam Jasmine stilen er lidt mere cool og kantet end de andre to, og derfor er den tilhørende lip luster naturligvis lidt mere rå. Icon er en dyb og meget mørk blomme nuance uden perlemor, den er næsten helt transparent og efterlader blot et skær af den fine farve på læberne.

Michael Kors Sporty Sexy Glam Rollerball & Lip Luster Gift Set koster 380 kroner, og du finder æsken i Magasin. Der er cirka 5 ml Eau de Parfum og 5 ml Lip Luster i hver.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *