Clarins Rouge Eclat

02.02.15
Clarins Rouge Eclat

Clarins Rouge Eclat

I efteråret blev jeg præsenteret for Clarins Rouge Eclat, som er ny for mig, men læbestiften blev lanceret i 2013. Det er efterhånden blevet normalt, at hudplejeprodukter gerne skal have en hel del funktioner, og de senere år har denne tendens også fyldt mere og mere i makeuppen.
Min mening er, at det er rigtig positivt, for selvom jeg nok ikke kommer til at erstatte mine trofaste plejeprodukter, så er det da rart at kunne angribe udfordringerne fra flere forskellige vinkler. Og det er jo gået meget godt med BB-cremen, som netop er et fusionsprodukt mellem hudpleje og makeup.

God pleje, masser af fugt og anti-age effekt
Konsistensen af Clarins Rouge Eclat er blød og cremet, og på læberne føles det næsten som en plejende læbepomade. De smager svagt af brombær og lidt lakridsrod, smagen er hverken overvældende eller ubehageligt bare let sød.
De indeholder gode og nærende fedtstoffer som kokosolie, riskimolie, jojobaolie, kakaosmør og solsikkeolie. E-vitamin er en fin antioxidant, og phytosphingosine binder vand, virker helende og anti-inflammatorisk, hvorfor den både opbygger ceramiderne og genskaber fugtbalancen.

Farverne
De fem farver, jeg har, stammer fra efterårskollektionen, som består af fine nuancer, som især er gode til hverdag. Trods den lette konsistens er de meget pigmenterede, og dupper du den overskydende farve af og tager læbestiften på igen, så har du en plejende læbestift, som også har en helt okay holdbarhed. På billedet fra venstre mod højre er det:

Clarins Rouge Eclat swatches

  • 16 Candy Rose: En let støvet pink nuance med et transparent perlemor
  • 17 Pink Magnolia: En varm gammelrosa nuance med guld og transparent perlemor.
  • 18 Strawberry Sorbet: En lys gammelrosa nuance med transparent perlemor.
  • 19 Chestnut Brown: En lys rødbrun nuance med pink og transparent perlemor.
  • 20 Red Fuchsia: En klar blårød nuance med en ganske lille smule rødt perlemor.

Clarins Rouge Eclat koster 205 kroner og der er cirka femten forskellige farver at vælge mellem. Clarins finder du i udvalgte Matas og parfumerier, i Salling, i Sephora og i Magasin, som også har de skønne læbestifter online.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *