TONI&GUY Hair Meet Wardrobe: FONNESBECH AW15

29.01.15
TONI&GUY Hair Meet Wardrobe: FONNESBECH AW15 Det færdige look
TONI&GUY Hair Meet Wardrobe: FONNESBECH AW15 Det færdige look
Billede: Fotograf Elisabeth Eibye

Looket til åbningsshowet på Københavns Rådhus i går var virkelig fint. Makeuppen stod MAC for, og håret var stylet af det seje team bag TONI&GUY Hair Meet Wardrobe med Lead Stylist Joekim Nielsen i spidsen.
Det er jo let at have lækkert hår, når man har en dygtig stylist til at sætte håret, og derfor er vejledningerne ofte lidt spildte efter min mening i hvert fald. I går forsøgte jeg mig dog med looket fra FONNESBECH AW15, fordi jeg faldt pladask for det.
Det var bare så lækkert og klassisk samtidig med, at det ligesom tøjet fik mig til at tænke på min flotte sidehestehale i firserne…

Sådan gør du
Det så meget fint og meget vanskelligt ud, men da jeg i anledning af denne vejledning prøvede selv, var det faktisk overraskende enkelt. Og det må altså betyde noget, når man tænker på, at jeg plejer at mangle mindst fire arme, når jeg har forsøgt mig med opsætninger…

  • Start med nyvasket hår… husk balsam.
  • Spray TONI&GUY Prep Heat Protection Mist i hele håret fra rod til spids. Fordel derefter produktet ved at børste håret godt igennem.
  • Føntør håret, samtidig med at du skaber volume i toppen ved at holde (rund)børsten bag den tot, du tørrer, husk at slutte af med kold luft, så du bibeholder formen og volumen.
TONI&GUY Hair Meet Wardrobe: FONNESBECH AW15
Billede: Fotograf Elisabeth Eibye
  • Del håret op, så du står med en sideskilning, der er lavest i højre side. I højre side skal du tage en tot fra, som skal have en trekantform med den længste side ved skilningen og derfra skråt ned mod højre øre. Denne tot skal bruges senere til at dække med.
  • Resten af håret redes tilbage og samles i nakken let mod højre. Det er vigtigt at sørge for, at håret ser velfriseret og glat ud, inden det bliver samlet i en hestehale.
  • Brug en TONI&GUY Casual Fleixible Hold Hairspray og eventuelt hårnåle til at lægge håret pænt ned, sådan at overfladen er helt glat.
TONI&GUY Hair Meet Wardrobe: FONNESBECH AW15
Billede: Fotograf Elisabeth Eibye
  • Til knolden skal du placere en stor valk under hestehalen og bruge denne til at dække valken. Sørg stadig for at bevare det meget glatte look.
TONI&GUY Hair Meet Wardrobe: FONNESBECH AW15
Billede: Fotograf Elisabeth Eibye
  • Gem enderne under og bagved valken, og fastgør den og håret med hårnåle, så valken sidder godt fast.
TONI&GUY Hair Meet Wardrobe: FONNESBECH AW15
Billede: Fotograf Elisabeth Eibye
  • Nu tager du totten fra før og fører den venstre om valken, så der fremkommer et kryds. Skjul enderne og fast gør totten under valken med hårnåle.
  • Tjek looket efter ved at sørge for at læse totter og buler er glattet og fæstnet. For hold afsluttes looket med TONI&GUY Creative Extreme Hold Hairspray.

Det var altså overraskende let at sætte denne frisure uden hjælp, og jeg er på ingen måde ekspert. Jeg havde ikke lige en valk i den rigtige facon, så jeg brugte et par strømper i stedet for.

TONI&GUY produkterne finder du i Matas og online i Matas Webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Maj

….” jeg brugte et par strømper istedet ” …
WTF ??? Arhmen, altså, jeg har på trods af fullblown influenza ikke grinet så meget i lang tid ! Og tænk på perspektivet … Pludselig er alt fra nylonsoklet til skisok et multianvendeligt beautyprodukt. Tak, jeg elsker at det ikke er poleret eller mere fancy end ” jeg brugte et par strømper istedet ” <3

Helene Randløv

Hæhæhæh Maj… Jamen jeg havde altså ikke sådan en fancy valk, så må man jo bruge noget andet 😛
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *