Sampar Dry CleanSing

21.01.15
Sampar Dry CleanSing
Sampar Dry CleanSing
Foto: Sampar

Når jeg har travlt, er Sampar Dry CleanSing blandt de bedste løsninger, jeg er stødt på. De andre dage er den ikke spor tilfredsstillende.
Det er altså ikke særlig nemt, når man ikke kan bestemme sig for, hvad man synes om et produkt. Ofte er jeg vild med den, men så er der de aftner, hvor jeg overhovedet ikke er fan. Det er svært at forklare, for jeg tror, det afhænger mest af mit humør.
På papiret er der ingen diskussion, den er helt fantastisk, og i starten var jeg da også i tvivl, om det var derfor, at jeg var imponeret. Det, ved jeg nu, ikke er tilfældet. For det er en rigtig god og effektiv renseskummedims…

En af den slags dage
Oftest har jeg det fint med at bruge god tid på afrensning, men så er der de der dage, hvor det hele helst skal klares på den halve tid… Og det er præcis de dage, hvor jeg elsker Sampar Dry CleanSing. De dage masserer jeg to pump skum ud i ansigtet og på øjnene, hvorefter jeg tørrer efter med en klud, og så er alle spor af makeuppen væk. Den svier ikke i øjnene, den tørrer ikke huden ud, den efterlader ikke en ubehagelig hinde… Faktisk er det mest negative, jeg kan sige om den, at den er parfumeret (ingen allergene parfumestoffer).
De dage, hvor jeg er utilfreds med den, er det kun fordi, min renseoplevelse simpelthen ikke er lang nok! Og hey… så mærkelige er der nok ikke særlig mange, der er 😛

Det er da nemt…
Du behøver altså ingen vand, når du bruger Sampar Dry CleanSing, ikke engang selvom du bruger kraftig makeup (det har i hvert fald ikke været nødvendigt for mig). For mig er det en fordel, at jeg ikke behøver vand i ansigtet, fordi min hud er sensitiv og meget tør.
For de flestes vedkommende vil vatrondeller og Sampar Dry CleanSing være et godt makkerpar, men jeg bruger gazekompresser til mine ofte meget irriterede øjne, og det fungerer altså også fint. For at teste påstandende om Sampar Dry CleanSing har jeg endda testet vandfast makeup, og det fjerner den også helt uden problemer.

Sampar Dry CleanSing koster 145 kroner og du finder Sampar i Sephora i Illum og i Field’s. Som flere læsere allerede har bemærket er det jo lidt træls at Sampar ikke kan købes andre steder end Sephora… Derfor har jeg fundet lidt flere forhandlere til dig, begge steder er den dyrere, men den er det værd… det lover jeg! I Sampars webshop koster den 19 €, og på feelunique.com koster den cirka 158 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Cendie Dyekjær-Themsen

Lyder jo næsten for godt til at være sandt 🙂

Helene Randløv

Ja ikk’! Den er altså brand god!
:-*

Louise

Det har absolut intet med renseskum at gøre, men jeg er simpelt hen lige nødt til at give den op for, at I ikke blot markerer, når I bruger affiliate links, men også forklarer, hvad det rent faktisk er, så almindelige, teknisk handicappede kan forstå det. Tak for reklamemæssig gennemsigtighed! 🙂

Helene Randløv

Hej Louise
Det bør alle skrive efter min mening, men du skal have tak for at værdsætte det :-*
Kh. Helene

lene

Kan tænke mig at købe den til særlige tilfælde, tex rejser, men hvor længe holder den efter den er startet i brug? Altså hvad står det i den lille krukke med låg?
Godt at den er 100ml så kan man tage den på flyveren!
Men da den kun skal bruges til rejser behøver jeg at den kan bruges i 1-1,5 år efter åbning eller så kommer jeg at smide for meget ud.

Helene Randløv

Hej Lene
Der står 12 måneder på den, så det afhænger nok lidt af, hvor meget du rejser 😀
Kh. Helene

Helene Anni Hansen

Den lyder super lækker! Men fjerner den “kun” makeup, eller skal man bruge en seperat rens efterfølgende ? 🙂

Helene Randløv

Hej Helene
Jeg bruger den til det hele :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *