Matrix Biolage SmoothProof: ”Den perfekte serie til at tæmme seriøst uregerligt hår!”

18.01.15
Matrix Biolage Smooth Proof

Matrix Biolage SmoothProof

En kort mailkorrespondance med afsenderen af en nyhedsmail sidste forår afslørede et menneske med en stor viden og dedikation for sit mærke. Med ordene ”Matrix Biolage SmoothProof er den perfekte serie til at tæmme seriøst uregerligt hår!” valgte han at sende den, frem for den serie det egentlig handlede om. Det har vist sig at være ret heldigt for ældsten, som netop er i besiddelse af ”seriøst uregerligt hår”. Desværre har jeg været uendelig lang tid om at kaste mig over serien, fordi jeg alligevel tvivlede lidt på anprisningerne, som Matrix Biolage SmoothProof fik med på vejen.

Nye produkter
Det er MANGE år siden, jeg sidst havde fat i Matrix, som jeg brugte meget i starten af halvfemserne, men siden da er det helt gået i glemmebogen (i hvert fald i min). Det var altså min teenagekærlighed til Matrix, som fik mig til at reagere på den mail, som blev starten på en ny æra for ældsten.
Om søndagen giver vi den sædvanligvis gas med kur, olie og alt det andet hårpleje, der tager tid. Og da jeg om søndagen begyndte at forberede ham på, at det var det han skulle, var han ærlig talt både sur og tvær. Det hjalp ikke synderligt på humøret, at jeg ville have ham til at teste noget…

En test
Når man er afhængig af at teste både det ene og det andet hele tiden, kan det være lidt træls, når man finder favoritter, som man slet ikke har lyst til at lægge fra sig igen. Det er præcis det, der er sket for ældsten, og jeg forstår ham godt, for når de produkter, han bruger, ikke rigtig virker, så står han med noget der ligner en høstak, der så skal redes ud dagligt.
Det er slet ikke nogen let opgave at passe 75 centimeter hår, som ikke samarbejder. Og derfor er effektive produkter en gave. Heldigvis viste det sig meget hurtigt at Matrix Biolage SmoothProof serien holdt alt, hvad der blev lovet.

Seriøst uregerligt hår
Det er vist ikke en nyhed, at ældsten har et ret vildt garn. Det er altså meget langt, det er virkelig kraftigt og så kruser det i nakken. Når man lever et aktivt liv med løst hår, hættetrøjer og parkour, så er alt, der sørger for glat og medgørligt hår en kærkommen hjælp.
Uanset hvad han bruger, tager det lang tid at rede håret igennem dagligt, men olie og diverse leave-in produkter letter trods alt processen betydeligt.

Kontrol
Da ældsten kom hjem fra skole om mandagen, spurgte han, hvad det egentlig var, han havde testet aftenen inden. Naturligvis spurgte jeg, hvorfor han ville vide det, for han plejer at være ret ligeglad. ”Alle har bare kommenteret mit hår i dag”, var det svar jeg fik. Det var ikke nødvendigt for mig at spørge, hvad der var blevet sagt, for håret så markant anderledes ud. Det ser bare glattere, sundere og lækrere ud, når håret er blevet vasket med Matrix Biolage SmoothProof. Det er også nemt at rede ud og generelt meget lettere at have med at gøre.

Matrix Biolage SmoothProof
Både Kérastase, Shu Uemura og sikkert flere andre benytter sig af olie fra frøene fra Camellia Oleifera. Det er bestemt ikke fordi mængden i Matrix Biolage SmoothProof er overvældende, men det gør altså en forskel sammen med en palmeolien, som dog er en af hovedingredienserne. Effekten af en behandling med både shampoo, kur og balsam holder virkelig i mange dage. Ældsten vasker håret cirka to gange om ugen, og på den måde er der ingen dårlige hårdage. Ikke engang når det har regnet hele dagen, og luftfugtigheden har været høj, har der været problemer.
Selvom vi gennem tiden har testet en hel del produkter målrettet denne hårtype, så er det første gang, jeg har set noget, som virker så længe, og som samtidig ikke får håret til at klaske helt sammen eller blive hurtigt fedtet.
Den Leave-In Serum som Matrix Biolage SmoothProof serien også tilbyder, har vi ikke testet, men den skal indkøbes i en fart, for mine forventninger er i hvert fald steget i takt med, at jeg har set effekten af de øvrige produkter.

Matrix Biolage SmoothProof koster mellem 149-159 kroner, og du finder produkterne hos udvalgte frisører, online fandt jeg hele serien hos Nicehair.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Lærke Bjorholm

kender du nogen billigere alternativer, for mit hår er også ret krøllet, men jeg lever på su, så budgettet er ret tight her efter jul 😉

Helene Randløv

Hej Lærke
De hænger ikke rigtig på træerne. Men vi har ret gode erfaringer med TRESemmé 7 DAY Keratin Smooth her hjemme.
https://pudderdaaserne.dk/2014/09/28/tresemme-7-day-keratin-smooth/
Kh. Helene

Camilla

Jeg har lige købt et sæt med shampoo, balsam og hårolie til £14,68 på lookfantastic

Helene Randløv

Hej Camilla
Sikke en fin pris!
Kh. Helene

Nanna

Men vil det sige at disse produkter gør håret mere glat? Altså at de ikke er gode til hår med krøller/fald da håret så måske vil blive for tungt/slasket?

Helene Randløv

Hej Nanna
Der er stor forskel på krøllet hår og frizzy hår, fællesnævneren for dem er dog at håret oftest er tørt. Håret bliver ikke tungt eller slasket, selv jeg med fint hår kan bruge produkterne. Min mand har krøller, men jeg synes ikke, serien gjorde den store forskel for hans hår.
Kh. Helene

Kira

Hej Helene,
Jeg synes at jeg efterhånden har læst om ældstens vilde hår maaange gange og hver gang er jeg blevet mere og mere nysgerrig efter at se det famøse garn 🙂 Det er fuldt forståeligt at han ikke bliver flashet offentligt, men ville det måske være muligt at se bare noget af håret! Jeg har jo efterhånden dannet mig et billede i hovedet af en dreng som kæmper med at komme ind ad døre, skraber malingen af lofter osv. :p
Og ellers tusind tak for fint læsning 🙂
Kh. Kira

Helene Randløv

Hej Kira
Hahahaha 😛
Jeg fandt et gammelt billede på Instagram
http://instagram.com/p/crtYgOi-q6/?modal=true
Hvor du kan få et indtryk af det… Nu er det selvfølgelig meget længere 😀
Kh. Helene

Kira

Hej igen 🙂
Tusind tak for det 🙂 Nu er jeg knap så bekymret for knøsens omgivelser, hvor er det dog et fantastisk flot hår han har og det er SÅ sejt at han holder fast i at være langhåret 🙂
Kh. Kira.

Helene Randløv

Hej Kira
Tak! Han er meget glad for sit lange hår, og stolt over at holde fast i det 😛
:-*

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *