Ciaté Haute House

27.12.14
Ciaté Haute House kollektionen

Ciaté Haute House kollektionen

Sikke en dag! Yngsten og jeg vovede os ud i byttehelvedet, vi brugte næsten en time på transport, gik et par kilometer på et isglat uryddet fortov, bare for at finde butikken… LUKKET! Butikken havde ”glemt” at skrive, at de åbenbart ikke har åbent lige denne ene lørdag… Sikke en fest! Det var et par andre forældre med børn og et par unge og meget slukørede gutter, der stod der foran butikken og ja næsten skummede… I hvert fald var de fleste af os glade for, at det ikke var blodtrykket, der skulle måles. Det er flere år siden, at jeg har været SÅ vred, derfor har jeg brugt eftermiddagen og aftenen til at sunde mig lidt.
Man skal jo huske at glæde sig, og vi havde trods alt nogle hyggelige timer i hinandens selskab, og vi var dem, som boede tættest på… Og vejret var jo dejligt!
Nå men det er altså derfor at indlægget kommer så sent i dag…

Inspireret af silkepapir
Du kan ikke forestille dig, hvor mange gange jeg har forsøgt mig med det design, jeg havde forestillet mig, da jeg så lakkerne. Det er ret sjældent, jeg ender med at give op, og det ved jeg heller ikke helt, om jeg har endnu… Men iiiihhhh, hvor har det været irriterende. Under et af mine forsøg splintrede neglelakken, som jeg var ved at arbejde med, og det mindede mig sådan om de silkepapirs kollager, jeg lavede i børnehaven… Derfor opgav jeg (for en stund) det design, jeg havde i tankerne og forsøgte mig i stedet med noget andet.

Designet
Det er ikke et besværligt design, men det er noget værre pillearbejde. Jeg havde ikke lige min opsamler eller pincet i nærheden, så jeg brugte pegefingeren til at samle de bittesmå stykker op og placere dem på neglen. Det er ikke en teknik, som kan anbefales!
Nu er jeg ret meget til det abstrakte, og netop fordi designet er inspireret af kollager af silkepapir. Så er der selvfølgelig ikke noget kontrolleret over den måde neglelakken bliver knækket.

Manicure med Ciaté Haute House

Metoden
Det kan vist ses på de sidste par designs, at jeg har været meget optaget af plasticpose metoden i noget tid. Det er så nemt og virkelig skønt, at tørretiden ikke foregår på neglene. Det må være det, jeg finder mest træls ved neglelak i det hele taget, og når jeg kan slippe for det, ja så er det afgjort, det jeg vælger!

  • Et par timer eller aftenen inden du går i gang med din manicure, skal du male nogle firkanter på en frysepose (eller et glat chartek) med de forskellige farver neglelak, som du har tænkt dig at bruge til designet.
  • Når lakfirkanterne er helt tørre, knækker du firkanterne i mindre stykker.
  • Derefter lakerer du en negl ad gangen (husk underlak), hvorefter du lægger de enkelte stykker af den knækkede lak på.
  • Når du har lagt alle stykkerne på, skal designet forsegles af et lag overlak. Læg eventuelt flere lag for at få en glat og jævn overflade.

De skygger, man især kan se på ringfingeren, er et forsøg på at fæstne de knækkede stykker lak med lidt neglelakfjerner, det gik, som du kan se ikke særlig godt. Den grå neglelak, som jeg har brugt som base, er: Appeal 4 No 82 Sweet Rocket.

Ciaté Haute House

Ciaté Haute House
Mørke og dybe farver har altid fyldt mest i min neglelaksamling. Og derfor var jeg ikke særlig begejstret over Ciatés beslutning om kun at lancere denne kollektion som minilakker… Som jeg stadig nærer et dybt og inderligt had til.
Alle lakkerne er virkelig godt pigmenteret, og Ciaté lover, at de dækker ved et enkelt lag, men jeg synes nu det klædte både Sass Pot og For The Frill Of It med to lag. De forskellige farver perlemor i den sorte base giver lakkerne en virkelig lækker dybde.

  • Can Can: En dyb bærrød nuance.
  • For The Frill Of It: En varm gylden brun nuance med en let changerende effekt.
  • Knee Highs: En smuk dyb blå nuance.
  • Sass Pot: En meget mørk blålilla nuance, som ser næsten sort ud, bortset fra når lyset rammer den.
  • Tickle My Fancy: En dyb turkis nuance.

Alle lakkerne er smukke, og som nævnt ovenfor, er jeg uendelig træt af ikke at kunne købe dem i fuld størrelse. Du kan købe Ciaté Haute House i Stylebox by Matas og i Magasin, som begge har kittet online.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Inez

Jeg har også været heldig at købe Ciates lakker på tilbud – min. halv pris – på Divalounge.dk og Luxbeauty.dk. Nice!

Helene Randløv

Det er jo perfekt!
:-* Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *