Pudderdåsernes julekalender 2014: Glædelig juleaften

24.12.14
Pudderdåsernes Musthave

Pudderdåsernes Musthave

Det har været så hyggeligt at fiske gaver op af posen dagligt, og selvom det er den 24. december i dag, så er der faktisk mere end en gave tilbage i posen. Og sandsynligvis en del flere i det nye år… Det er en af de ting, som vores læsere ofte efterspørger, og det er en skøn måde at give noget tilbage… til alle jer, som dagligt klikker ind for at se, hvad vi har på hjerte. Det er en støtte, som hver dag varmer helt inde i knoglerne!

Vores jul
Begge dåser har fået vendt op og ned på tilværelsen i 2014, for mit vedkommende betyder det, at vi holder en meget anderledes jul, end vi plejer.
Min mand er virkelig ikke fan af jul, men har alligevel holdt jul med mine forældre år efter år. I dag sidder han der hjemme, mens mine drenge og jeg holder jul hos mine forældre…
Han var simpelthen så glad for at slippe, at drengene slet ikke nåede at stille spørgsmålstegn ved den nye tradition… Det var “julegave” nok for ham <3

Julegaven
I dag vil jeg ikke spilde tiden med at skrive så meget, præmien kender du, og hvis du ikke gør, så kan du læse alle beskrivelserne her på bloggen… Det er selvfølgelig vores egne produkter. Det er den mest efterspurgte gave overhovedet, så den skulle selvfølgelig lande i dag, hvor jeg er travlt beskæftiget med hygge og alt det andet skønne med familien.

Tid til tak
Selvom der stadig er pakker i posen, vil jeg godt lige sige tak, til alle de firmaer der har gjort kalenderen mulig, uden alle de skønne mennesker, som vi samarbejder med, havde det ikke været muligt at glæde jer med alle de skønne præmier. Derfor skal lyde en kæmpe tak til

Præmierne har efter min mening været virkelig lækre, og hver eneste af dem er valgt med omhu. Det ser i hvert fald ud til, at I har været enige… For at være med i dagens konkurrence skal du i kommentarfeltet herunder fortælle om din yndlings juletradition.

Vinderen af Purely Professional produkterne
Min mand har helt uden min deltagelse trukket en vinder, umiddelbart tænker jeg at Random.org har hjulpet… og det blev nummer 164, som er Eva B (24. december 2014 kl. 12:40)

  • Har lige investeret i Karmemejus Tørbørste som jeg er absolut vild med! Så den, en god fed creme ala Kiehls Klassiske og så Oskias renaissancecreme.
    God jul, Helene.

Hjerteligt tillykke til Eva B, du får en e-mail fra mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
312 kommentarer
Miriam

Kampen om mandlen i risalamanden. Ingen tvivl! Vi spiser den i øvrigt også med jordbærsauce i stedet for kirsebær, og det er jeg også ret stor fan af…

Ninna Aalbæk

Min yndlings tradition må helt klart være at hele familien samles om tv’et til diverse julekalender afslutninger og som prikken over i’et sidder vi alle klistret til skærmen når vores kære Disney juleshow kommer år efter år!

Lene Bringsjord

Glædelig jul

Bine

Min yndlings tradition er at give gaver, selvom det lyder lidt skørt. Men det er så dejligt at gøre andre glade 🙂

Birgitte

Nattøj-dage 25. og 26. december hvor vi ikke laver andet end at hygge, sove længe måske lige gå en tur, og ellers bare læse, lege med gaver og nyde julestilheden

Heidi

min er at mandelgave vindere vælger første pakke under træet, vi kikker alle på der pakkes op og den der har pakket op vælger næste pakke osv.
Hyggeligt og nærværende hele aftenen.

Lærke Brysting

Min yndlingstradition er lidt mystisk. Jeg er skilsmissebarn og har været det siden jeg var to år gammel, så har aldrig kendt til andet end jul hos min mor hvert andet år og omvendt hvert andet år hos min far. I min fars familie er det meget traditionelt som alle kender det, men min mors familie er lidt mere utraditionelle. Det betyder at danse om juletræet ikke blev holdt i hævd da ingen kunne synge eller gad salmerne. Men lille mig insisterede og derfor måtte vi synge en sang alle kunne udenad, det blev til Se den lille kattekilling. Den dag idag, ca 25 år senere, synger vi den stadigvæk.

camilla

Sikke en lækker gave-tak for en rigtig god julekalender,det er der lagt meget i og en glædelig jul til jer “dåser”
jeg kan godt lide tradition med kirke,salmer og præstens ord,det giver på en måde ro efter en hektisk december og man mindes ens kære som desværre ikke er her mere

Mie F.

Kampen om mandlen. På trods af at flere af os ikke er fan af ris ala mande.. Derudover skyder vi juleaften i gang med et glas champagne, hvilket gør det lidt festligt 🙂

Lene B

Fællesskabet omkring julemaden og se min søn pakke sine gaver op

Din kommentar