Tirsdagstip: Del håret op

23.12.14
Joekim for Toni&Guy på Barbara I Gongini AW '14
Joekim for Toni&Guy på Barbara I Gongini AW '14
Her er det Joekim for Toni&Guy på Barbara I Gongini AW ’14

Du har set frisøren gøre det mindst hundrede gange, og det ser jo ud som om, at det er let som en leg… lige indtil du selv skal i gang hjemme foran spejlet. Pludselig er det tæt ved umuligt, du savner en eller to ekstra arme og hænder, som helst skal sidde på ryggen. Håret ligner en høstak og du kan hverken få produkter eller redskaber til at makke ret.
Der har jeg stået mere end end en gang med tæt ved perfekt makeup…  Og hår der mest af alt ser ud, som om det regnede, mens jeg sad med hovedet ud af vinduet på bilen…

Hos frisøren
I en masse år har jeg virkelig nærstuderet, præcis hvad min frisør gjorde hvornår. Så når jeg nu får at vide, at først skal jeg bruge det og så det andet produkt, spørger jeg altid, hvor meget der skal bruges til mit hår.
Når frisøren vil sætte mit hår, så spørger jeg, om hun (eller han) i stedet vil hjælpe mig med at sætte det. Derefter får jeg stylingredskaberne i mine egne hænder, for at jeg selv kan prøve… Det lykkes altid hos frisøren, men når det foregår foran mit eget spejl, så går alt bare galt.
Selvom det er længe siden, jeg knækkede koden, har jeg hverken delt det, eller benyttet mig af tippet selv. Indtil for ganske nylig altså… og sikke en lettelse det var, pludselig at være god til at sætte hår.

Nøglen
Den gode oplevelse er ikke langt væk, nu har jeg nemlig selv prøvet flere gange, og hver gang er jeg slubbet fra det med succes. Og jeg lover… at hvis jeg kan, så kan alle! Tro mig… jeg var ellers helt håbløs!
Nøglen til at lykkes er simpelthen klemmer. Du ved at frisøren sætter en her og en der, både mens du bliver klippet, og mens håret bliver sat. Og det er præcis der den helt store forskel findes! Inddelingen af håret er essentiel for succes. Så enkelt kan det simpelthen siges!

Krøller eller ej
Sørg for at få håret delt efter frisuren, så lover jeg, at du vil have så meget lettere ved at få de enkelte totter til at makke ret, efterhånden som du arbejder dig frem i håret.
Klemmerne er også virkelig gode, når du krøller hår, uanset om du gør det med en styler, et krøllejern eller bare føntørreren, så sætter du den færdige krølle fast med en klemme, indtil den er kølet helt af og vupti… et styks holdbar krølle.
Lyder det stadig helt umuligt? Så prøv at øve dig… og spørg eventuelt din frisør til råds, de er kun glade for at dele deres gode råd!

De klemmer, jeg selv har, minder om HH Simonsens Carbon Clips, og de koster 59 kroner for fem hos Iloveshampoo.dk… Det er virkelig godt givet ud!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Camilla - Cfashion

I kommer altid med sådan nogle gode fif 🙂
Jeg deler selv mit hår op når jeg glatter det, ellers kommer jeg slet ikke hele vejen rundt.
God jul

Nina Grove

Det må jeg prøve… jeg mangler altid arme på ryggen!! jeg er virkelig håbløs… er god til at putte alle mulige produkter i håret men når det er tørt, ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal stille op og så ender det som altid bare i en knold. Tak for gode råd som altid 🙂 og glædelig jul 😀

Tina M

Tak for tippet 🙂 Glædelig jul

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *