Pudderdåsernes julekalender 2014: Glædelig 22. december

Plantscription gavesæt
22.12.14
Plantscription gavesæt
Foto: Origins

Den virkelig skønne præmie som jeg fangede i posen i dag, har jeg ikke selv særlig lang erfaring med. Det betyder dog ikke, at jeg ikke har kendskab til hverken mærket eller serien. Faktisk har jeg utrolig mange gode minder med den pågældende serie, og så er der en hidtil dybt bevaret hemmelighed, som aldrig før har været delt på bloggen…
For to år siden da det første serum i serien blev lanceret, var Katja og jeg inviteret med, og jeg skal love for at Origins forstår at fejre med manér, der var endda sørget for snestormslignende vejr.

Gensyn
Den presselancering var for mig et skønt gensyn med et mærke, som jeg var meget dedikeret til som teenager. Dengang var det selvfølgelig helt anderledes, og selvom jeg elskede det, så må jeg altså sige, at Origins i den grad har formået at følge med. I mine øjne er mærket også mere relevant end nogensinde, kombinationen af ”det bedste fra naturen” og hardcore forskning og teknologi fås ikke meget bedre.
Der er stadig mange spændende produkter, som jeg endnu ikke har testet, og så er der jo også et helt makeupsortiment… Det har jeg kun pillet meget lidt ved.

Plantscription
Den lækre præmie, som du kan vinde i dag, er en smuk gaveæske fra Origins og seriens virkelig lækre relancerede serum ved siden af. For at være med i konkurrencen skal du i kommentarfeltet herunder fortælle, hvilket mærke eller serie du altid har drømt om at få fingrene i.
…Og det er nu vi kommer til hemmeligheden! Et par uger efter vi havde været til ovennævnte pressemøde, ringede Katja til mig og fortalte, at hun var blevet vild med en øjencreme… For to år siden, var det ikke ord, som du ellers hørte Katja sige, men der var altså noget over Plantscription Anti-aging eye cream, som faldt i damens smag, og jeg har hørt mange andre sige det samme, det skulle altså være en virkelig fantastisk øjencreme. Min holdning til den er, at den er virkelig rar…

  • Youth-renewing face oil: En kombination af hele tyve forskellige olier fra hele verden. Den udrydder tørhed på et øjeblik og huden føles øjeblikkeligt veltilpas og fugtet. Olien føles let og rar at bruge, uanset om du vælger at bruge den over, under eller i din creme.
  • Anti-age cleanser: Den let skummende rensecreme dufter skønt, og huden føles dejlig ren uden at være stram. Det kan ikke anbefales at rense øjenmakeup af med den, det er den ikke egnet til, kan jeg hilse og sige… Jeg har både testet den med en svamp, en almindelig klud og en rensebørste og den fungerer glimrende med det hele.
  • Anti-aging eye cream: Som nævnt allerede er den bare virkelig rar, om den virker særligt på rynker, har jeg ingen holdning til, da det ikke er et af mine fokuspunkter. Når jeg alligevel er bedre til at bruge denne creme fra andre, så er det fordi, den indeholder nogle af mine yndlings fugtere: hyaluronsyre, trehalose, squalane.
  • Powerful lifting cream: En rig og lækker creme, som føles behagelig og rar på huden. Da jeg ville teste den i Magasin, måtte jeg spørge efter den, da den er fuldstændig udsolgt. Det tænker jeg er et tegn på, at den er god! Der er ikke SPF i, så du kan både bruge den om dagen og om natten.
  • Anti-aging power serum: Gode peptider, aminosyrer og selvfølgelig masser af antioxidanter. Det er et virkelig lækkert og let serum, som er let at fordele. For maksimal effekt skal det bruges under olien og cremen, det giver også en fin beskyttelse for vind og vejr.

Plantscription serien indeholder Anogeissus, som på bare fire uger skulle kunne hjælpe huden til et fastere udseende og bedre struktur. Se på Origins.dk, hvor du kan læse meget mere om hvert enkelt produkt og se billeder af resultater med produkterne.

Vinderen af African Botanics produkterne
I dag har jeg tyet til Random.org og det blev nummer 43, det betyder at der er Cendie Dyekjær-Themsen (22. december 2014 kl. 00:59)

  • Skifter lidt mellem 3 ting afhængigt af, hvordan huden har det. Har en vask fra Olay, Micellar fra Vichy og Avene K creme – Avene kan jeg kun tåle 2 gange om ugen nemlig og der erstatter den en rens.

Hjerteligt tillykke Cendie, du får en mail fra mig snarest!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
224 kommentarer
Anette Sidor

jeg ville gerne have fingre i dele af jeres serie

Kristina K

Jeg drømme om at prøve en Clarisonic

Din kommentar