Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 18. december

18.12.14
EGO Professional: Twist
EGO Professional: Twist
Foto: EGO Professional

Nu strammer det til, hvis ikke du allerede er færdig med at købe julegaver, julemad og alt det andet… Det er cool, hvis du har is i maven, ellers ønsker jeg dig alt mulig held og lykke de kommende dage, da jeg forestiller mig, at du skal ud blandt en masse forvirrede og halvstressede mennesker! Det kan kræve sin kvinde at bevare roen og overblikket, især hvis du også skal sørge for at købe gaver fra mand, børn eller andre, der ikke kan eller vil købe gaverne selv.
I min familie har vi skåret kraftigt ned på gaverne de senere år, vi er ikke så mange, så det er ikke fordi, det er uoverskueligt. Med årene sætter vi bare mere pris på hyggen og samværet uden gaverne.

Krøller eller ej…
I mine teenageår stod jeg gang på gang og krøllede mit lange hår, inden jeg skulle ud. Det gik aldrig særlig godt… alligevel prøvede jeg igen og igen i håb om, at jeg en dag ville knække koden. Det skete ikke, og derfor var det en kæmpe lettelse, da en frisør viste mig, hvordan jeg skulle gøre. Der blev det nemlig klart for mig, at mit hår ikke er sådan lige at krølle. Det vil sige, det går meget godt at krølle det, de fine krøller bliver bare ikke i håret særlig længe. Frisøren havde heller ikke held med det…

Nyt mærke
Da jeg i maj blev præsenteret for to store nyheder fra mærket EGO Professional, mødte jeg samtidig Kala: kvinden bag produkterne, og det var noget af en ahaoplevelse.
Kala krøllede nemlig mit hår, først og fremmest tog det måske fem til otte minutter i alt… Meeen tænkte jeg, hun er jo også gammel frisør… Det andet overraskende ved mit møde var, at krøllerne også sad fint i håret, da jeg mange timer (og et regnvejr) senere landede der hjemme. Det er uden undtagelse aldrig sket før!
Det jeg elsker ved EGO Professional er især den superpraktiske og meget brugervenlige tilgang til styling. Det kan godt være, at jeg bare er motorisk udfordret, men altså hvor har det nogle gange været en kamp at få det (indsæt selv passende ukvemsord) hår til at sidde efter hensigten. EGO Professional har til en vis grad fjernet den problemstilling.

EGO Twist
Krøllejernet, som Kala brugte til at krølle mit hår med, hedder EGO Twist. Uanset hvem, man taler med, har de svært ved at holde smil og latter tilbage, og ja vi fnisede også til pressemødet. Det er selvfølgelig formen, som måske giver nogle lidt sjove associationer… Det eneste, der er at sige til det, er, at du skal skynde dig at fnise færdig og prøve at krølle håret, for det her krøllejern er i en helt anden liga!
Det de sjove kugler gør, er at hjælpe med til at varmen bliver jævnt fordelt, og det skulle efter sigende være præcis det, som giver de smukke og langtidsholdbare krøller.

Vil du vinde?
Har du også stået og kæmpet med først det ene og så det andet krølle- eller glattejern? Så vil du glæde dig over, at din søgen og higen efter krøller måske er slut.
Søde Rikke, som altid har haft samme problem som mig, har skrevet lidt om EGO Twist i hendes indlæg: Getting Ready for Elle, der kan du også se de fine krøller, som du kan opnå.
Skriv i kommentarfeltet herunder, hvordan dit drømmehår ser ud. Du må gerne forbinde håret med en person, hvis det er lettere at beskrive frisuren på den måde…

Vinderen af Maybelline
Som du måske har set, har jeg i dag holdt styling event sammen med Custom Couture. Det var rigtig hyggeligt, og jeg har set nogle skønne kvinder, som jeg ser alt for sjældent! Da jeg kom hjem, var der også lige lidt hængepartier i forhold til familiehygge, så det fik jeg også lige klaret…
Vinderen er i dag trukket af Random.org og det blev nummer 28. Det er Mari (18. december 2014 kl. 06:52)

  • En glimmer-eyeliner, en pangfarvet øjenskygge og masser af lipgloss. Og så selvfølgelig neglelak med MASSER af glimmer i.

Stort tillykke til Mari, det lyder som om makeuppen fra Maybelline er helt rigtig for dig! Du får en mail fra mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
292 kommentarer
Mari

Langt, let-bølgende og skinnende ombre-farvet hår i karamelnuancer.

maibritt J

jeg har akdrig fortalt det til nogen, men mit drømmehår er krøllet og orange. Sådan gulerod orange som man kun ser ved folk der er naturligt rødhårede. Jeg ELSKER det

Sabrina

Mit drømmehår er langt lækkert, kraftigt hår med “Hollywood” krøller, på den helt lækre efortless måde, desværre er det endnu ikke lykkedes i mit eget hår endnu!

malene møller

Det flotteste hår er langt tykt mørkt og skødesløst krøllet med store krøl. A la Kim Kardashian når hun har det krøllet på liii den der måde 😉

Pernille I

Åh gud, hvor jeg kæmper med mit hår – især når jeg vil krølle det! Jeg har (i følge min frisør og alle mine venner) så dejligt tykt hår! og hvor er jeg altså heldig, synes de. Det kan de s** nemt sige. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at sætte min hår. Når jeg krøller det, falder krøllerne enten ud med det samme eller også ligner jeg et får og vil egentlig meget hellere have hår som blake lively.
Tænk, hvis jeg rent faktisk kunne få lækre casual krøller! Det ville da være et julemirakel..
Glædelige jul til jer alle 🙂

Camilla

Fnis fnis… Når det så er gjort giver det jo fin mening, mine krøller forsvinder også altid så måske jeg skal ønske mig sådan en dims.

Cecilia

Tykt hår i samme mørkebrune farve som jeg har eller min mors flotte rødlige nuance. Naturlig krøllet og så skal det ikke kræve en masse styling hver dag. Derudover må det meget gerne kunne blive længere end mit eget hår kan.
Alt undtagen farven jeg har beskrevet, er self. det jeg ikke har. Jeg tror alle der har fint og tyndt hår drømmer om tykkere hår 😉

Kirstine Kjær

Jeg kunne godt tænke mig at jeg generelt var mere eksperimenterende med mit hår. Det er måske ikke en slags drømme-hår, men bare jeg turde gøre noget nyt ved det noget oftere. Det synes jeg den svenske modeblogger Angelicka Blick er ret god til. Faktisk gad jeg godt, at mit hår bare var ligesom hendes – også hver gang hun skifter det.

Katrine

Mit drømmehår er mørkeblond med smukke lyse highlights (Jennifer Aninston farve) og LANGT! Ikke ned-til-numsen langt, men den der pæne længde til måske midt på ryggen. Og så er det frem for alt sundt, kraftigt og evigt velsiddende – bløde smukke krøller.

Line

åh man vil vel altid gerne have det man ikke har, det gælder også mig. Mit hår er langt og tykt og helt galt. Og jeg vil selvfølgelig gerne have fine store krøller og lyst hår, frem for mit kedelige leverpostej farvet hår. Mit hår er også svært at sætte, fordi det er så galt, og jeg bryder mig ikke om fornemmelsen af produkter der stiver og gør man kan sætte det, men uden dem er det helt umuligt at sætte det.. Jeg ville ønske jeg havde fundet fidusen til at lave krøller, men det bliver aldrig helt godt, og så bliver jeg så træt af det, når jeg har brugt sååå lang tid på at få det frem..

Din kommentar