Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 18. december

18.12.14
EGO Professional: Twist
EGO Professional: Twist
Foto: EGO Professional

Nu strammer det til, hvis ikke du allerede er færdig med at købe julegaver, julemad og alt det andet… Det er cool, hvis du har is i maven, ellers ønsker jeg dig alt mulig held og lykke de kommende dage, da jeg forestiller mig, at du skal ud blandt en masse forvirrede og halvstressede mennesker! Det kan kræve sin kvinde at bevare roen og overblikket, især hvis du også skal sørge for at købe gaver fra mand, børn eller andre, der ikke kan eller vil købe gaverne selv.
I min familie har vi skåret kraftigt ned på gaverne de senere år, vi er ikke så mange, så det er ikke fordi, det er uoverskueligt. Med årene sætter vi bare mere pris på hyggen og samværet uden gaverne.

Krøller eller ej…
I mine teenageår stod jeg gang på gang og krøllede mit lange hår, inden jeg skulle ud. Det gik aldrig særlig godt… alligevel prøvede jeg igen og igen i håb om, at jeg en dag ville knække koden. Det skete ikke, og derfor var det en kæmpe lettelse, da en frisør viste mig, hvordan jeg skulle gøre. Der blev det nemlig klart for mig, at mit hår ikke er sådan lige at krølle. Det vil sige, det går meget godt at krølle det, de fine krøller bliver bare ikke i håret særlig længe. Frisøren havde heller ikke held med det…

Nyt mærke
Da jeg i maj blev præsenteret for to store nyheder fra mærket EGO Professional, mødte jeg samtidig Kala: kvinden bag produkterne, og det var noget af en ahaoplevelse.
Kala krøllede nemlig mit hår, først og fremmest tog det måske fem til otte minutter i alt… Meeen tænkte jeg, hun er jo også gammel frisør… Det andet overraskende ved mit møde var, at krøllerne også sad fint i håret, da jeg mange timer (og et regnvejr) senere landede der hjemme. Det er uden undtagelse aldrig sket før!
Det jeg elsker ved EGO Professional er især den superpraktiske og meget brugervenlige tilgang til styling. Det kan godt være, at jeg bare er motorisk udfordret, men altså hvor har det nogle gange været en kamp at få det (indsæt selv passende ukvemsord) hår til at sidde efter hensigten. EGO Professional har til en vis grad fjernet den problemstilling.

EGO Twist
Krøllejernet, som Kala brugte til at krølle mit hår med, hedder EGO Twist. Uanset hvem, man taler med, har de svært ved at holde smil og latter tilbage, og ja vi fnisede også til pressemødet. Det er selvfølgelig formen, som måske giver nogle lidt sjove associationer… Det eneste, der er at sige til det, er, at du skal skynde dig at fnise færdig og prøve at krølle håret, for det her krøllejern er i en helt anden liga!
Det de sjove kugler gør, er at hjælpe med til at varmen bliver jævnt fordelt, og det skulle efter sigende være præcis det, som giver de smukke og langtidsholdbare krøller.

Vil du vinde?
Har du også stået og kæmpet med først det ene og så det andet krølle- eller glattejern? Så vil du glæde dig over, at din søgen og higen efter krøller måske er slut.
Søde Rikke, som altid har haft samme problem som mig, har skrevet lidt om EGO Twist i hendes indlæg: Getting Ready for Elle, der kan du også se de fine krøller, som du kan opnå.
Skriv i kommentarfeltet herunder, hvordan dit drømmehår ser ud. Du må gerne forbinde håret med en person, hvis det er lettere at beskrive frisuren på den måde…

Vinderen af Maybelline
Som du måske har set, har jeg i dag holdt styling event sammen med Custom Couture. Det var rigtig hyggeligt, og jeg har set nogle skønne kvinder, som jeg ser alt for sjældent! Da jeg kom hjem, var der også lige lidt hængepartier i forhold til familiehygge, så det fik jeg også lige klaret…
Vinderen er i dag trukket af Random.org og det blev nummer 28. Det er Mari (18. december 2014 kl. 06:52)

  • En glimmer-eyeliner, en pangfarvet øjenskygge og masser af lipgloss. Og så selvfølgelig neglelak med MASSER af glimmer i.

Stort tillykke til Mari, det lyder som om makeuppen fra Maybelline er helt rigtig for dig! Du får en mail fra mig snarest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
292 kommentarer
Mai P.

Man vil jo altid gerne have noget man ikke selv har og det gælder også hår. Mit hår er super glat (asiatisk) og har sjældent haft held med at mine forsøg på at få det til at makke ret. Ligesom dig holder mine frisurer aldrig. Jeg kan krølle det og 5 min efter er det glat igen. Derfor har jeg i mange år også skulle farve det for at ‘ødelægge’ håret og dermed mere medgørlig når det skulle sættes. Og sidst jeg fik en permanent var mit hår lige så glat som før behandlingen men med en forskel. Mit hår var nu blevet knastør og jeg var blevet 1000 kroner dyrere. Men mit ønske hår vil være blankt hår med naturlig fald.

Pernille Andersen

Mit drømmehår er tykt, let naturligt krøllet og mørkebrunt samt let at style så det sidder skødesløst perfekt. Med andre ord, alt det, som mit nuværende hår ikke er/kan 🙂

Natascha

Jeg har “fint” skandinavisk hår (med andre ord noget tyndt, lettere slasket noget), og jeg har altid drømt om langt, tykt og glansfuldt hår.

Melanie

har faktisk på en måde det hår som jeg drømmer om, da det er helt almindelig, men sover dog alligevel med sætninger hver nat, for at få set der puffede krep-bølge krøller, føler næsten at det er naturligt for mig.

Henriette

Sikke en lækker præmie! Faktisk står et krøllejern på min “køb-når-du-har-et-job”-liste.
Jeg har rigtig fint og glat hår, og ville seriøst ELSKE at have hår som Blake Lively.. Det er så smukt. Langt, tykt og med et (naturligt?) fald.. Hendes hår ser så tilfældigt ud, på den lækre måde altså.. Det kan fint skandinavisk hår altså ikke – det klasker bare!

Maria Ørum

Ha ha, jeg troede lige det var noget andet, da jeg først så billedet 😉
Nå men mit ønskehår må være julia roberts, gad godt at have hendes lækre lokker 😉

Sine Olsen

Jeg har altid drømt om lange naturlige bløde krøller, imodsætning til mit tykke glatte, asiatiske hår 🙂 <3

Helle Jørgensen

Jeg har måske købt 6 forskellige krøllejern for at finde det helt rigtige der passede til mit hår. Jeg leder stadig og derfor håber jeg at vinde, så jeg også en dag kan få flotte krøller. Jeg vil elske at tage i byen og have lige så lækkert hår som Taylor Swift.

Trine Nottelmann Hansen

Haha, gear gået forbi en salon og ved første øjekast tænkt ‘ hva faaan .. ??!’ ..
Nå, svar på spørgsmålet . Ønsker mig puffy, Beach Waved hår, i knald rød 🙂 intet mindre 🙂
Kh Trine Hansen

lene

Jeg har opsat hår, næsten altid i en knold af forskellige praktiske årsager. Mit drømmerhår er når jeg får håret ordnet professionelt, med føn, produkter og lagt krøller og bølger rundt ansigtet. Sådan set kan mit hår godt være drømmehåret hvis jeg arbejder lidt med det, men i hverdagene-nej så er det knolden. Drømmehåret er til fest og weekend, og måske kunne jeg ordne det selv med sådan et værktøj I viser i kalenderen idag. Krydser og krøller tær!

Din kommentar