Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 17. december

17.12.14
Maybelline Nytårslook 2014

Maybelline Nytårslook 2014

Der er rigtig mange af kommentarerne med ønsker om makeup, neglelak og glitter, og det er lige præcis det, du kan vinde i dag… Maybelline Nytårslook 2014 består af en samling af nogle ret så skønne produkter: To cremede øjenskygger, en flydende eyeliner, en mascara, tre flotte glitter lakker og to af de nye lipgloss… Måske ser looket lidt vildt ud, men jeg kan garantere, at du sagtens kan tone det ned. Og sammen med lidt af din egen makeup vil de skønne glitrende farver også kunne bruges til hverdag.

Tak igen…
Nu håber jeg, at du kan holde til lidt roser… For det er altså ret bekræftende at se, hvordan alle de skønne præmier, som jeg med stor omhu har udvalgt til julekalenderen, er nogle af de ting, der blev nævnt igen og igen i kommentarfeltet i går og i dag. Det gør mig rigtig glad, og det bekræfter mig blot i, at det var den helt rigtige beslutning at forberede julekalenderen… Så tak til dig, som hver dag skriver og deler dine historier, ønsker og alt mulig andet! Det er virkelig nogle brugbare og inspirerende kommentarer, og det skal DU have en rigtig stor tak for :-*

Maybelline New Year's look
Foto: Maybelline

Nytårslook
Om der skal være vild fest, eller om det bare er en rolig hjemmeaften med gode venner, vin og lækker mad… Det er ikke vigtigt for mig! Jeg elsker at gøre noget ekstra ud af mig selv og outfittet, og jeg behøver ikke en anledning.
Med dette look har Maybelline satset på den yngre kvinde, og som nævnt ovenfor kan det måske virke lidt vildt. Lad dig ikke snyde til at tro, at det ikke er noget for dig. Fortæl mig i kommentarfeltet herunder, hvordan du opgraderer dit hverdagslook, når du skal til fest… Så er du med i konkurrencen om alle produkterne herunder:

  • Lasting Glossy Liquid Eyeliner: Meget smuk sølv eyeliner, den er ret nem at lægge og giver looket kant. Hvis den er for vild som eyeliner, kan du også bruge den som effekt ved at duppe den på, midt på øjenlåget.
  • 24h Color Tattoo: Ikke nok med at de to cremeøjenskygger i farverne: Farverne 50 Eternal Silver og 20 Turqoise Forever er lette at lægge, så er de både fine og meget holdbare samtidig. Pigmenteringen er god, og de er nemme at tone smukt ud eller bruge som effekt. De bliver uden problemer siddende hele aftenen, og som nævnt ovenfor er de gode til at give hverdagslooket en opdatering.
  • Colossal Go Extreme Mascara: Min yndlings mascara er fra Maybelline! Colossal Go Extreme Mascara har jeg ikke fået testet endnu, men den skuffer med garanti ikke! Ekstra sort, masser af længde og volume… Ja tak!
  • Color Show Be Brilliant i farverne Light it up, Skyline Blue og Purple Dazzle: De tre limited glitterlakker sparker døren til mit hjerte på vid gab… De er så lækre! Light it up er næsten diskret alene, og bliver opgraderet til party med en heftig lys lak under. De to andre er mest opsigtsvækkende alene på grund af den henholdsvis transparente blå og rødlilla base, over en matchende neglelak bliver de mere classy men stadig virkelig cool.
  • Color Elixir: I dette efterår har jeg været nødt til at revurdere mit forhold til lipgloss. Det er til dels Maybellines skyld, for jeg må simpelthen indrømme at Color Elixir er ret lækre. Farverne er fine og den er rigtig behagelig på læberne. Farverne 110 Hibicius Haven og 105 Petal Plush, som du kan vinde her, er nogle af mine favoritter ud af de otte farver, der findes.

På Vimeo fandt jeg en video med Maybelline Nytårslook 2014, som er produceret af det danske team bag Maybelline i Danmark… Det eneste der bliver brugt ud over de ovennævnte produkter er den nye og ufatteligt lækre sorte monoskygge fra Maybelline og en sort eyeliner.

FestLook-Maybelline FINAL from Kristina Demant on Vimeo.

Vinderen af børsten og olien fra MOROCCANOIL
På facebook nævnte jeg, hende den gamle dame bag computeren i dag… Efter jeg selv fik styr over bevidstheden igen, hjalp Random.org mig med at finde en vinder. Et blev nr. 90 og det er Holly (17. december kl. 06:45):

  • At mit navn står som vinder af dag 16

Det er jo altid rart ikke at skuffe folk, og lige i dag skulle det vise sig at være nemt at opfylde Hollys ønske… Stort tillykke til Holly, du får en mail fra mig snarest :-*

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
150 kommentarer
Ida V.R.

Jeg putter en farvet eyeliner på, og evt. noget læbestift. 🙂

M

En rød læbestift gør et hvert look festligt!

Manja F.H.

Hvis jeg har briller på, så synes jeg sort eyeliner og lidt farve på læberne gør sit. Er det kontaktlinedag kan jeg godt lide at have en flot øjenskygge (gerne shimmer el. perlemor) på, der fremhæver min øjenfarve.
Der kommer selvfølgelig knald på vipperne med volunenmascara.

Maria Bech Christensen

Jeg opgraderer med lidt ekstra vild øjenskygge og en god omgang eyeliner… Hvor meget jeg end gerne vil så er jeg bare ikke fin dame nok til læbestift

Anne Mette Majgård Sørensen

Lige et sæt til min hverdagsmakeuo 🙂
Bruger i forvejen markante farver på øjnene til hverdag, så jeg gør faktisk ikke så meget anderledes når jeg skal til fest.
Men putter ofte en glitter skygge ovenpå den alm. øjenmakeup for at tilføje noget bling der glitrer 🙂
Er ikke meget for at skulle lave touch up på læberne, så dem holder jeg neutrale og har fokus på øjnene 🙂

Lise Pleidrup

Til hverdag bruger jeg kun mascara og tegner brynene op, så til fest får den max gas, og jeg elsker det! Hvem vil ikke gerne føle sig ekstra lækker, når musikken spiller 😉
Som regel et look bestående af to neutrale øjenskygger, en sort, winged eyeliner, foundation, lidt solpudder og en “stærk” læbestift. Jeg ville derfor elske denne præmie, fordi jeg elsker at eksperimentere, men endnu ikke har midlerne til det.
Tak for en god blog med masser af brugbare tips! 🙂

Pernille Andersen

Jeg tager mascara på de nederste vipper og bruger en brun eyeliner på den våde kant (sort er et lidt for hårdt look til mig). Derudover går jeg fra en MAC mat neutral øjenskygge, til en MAC satin eller frost øjenskygge og ofte i lidt mere dramatiske farver. Jeg slutter det hele af med læbestift, som jeg normalt ikke går med, og lidt bronzer her og der

Mia Kjær

Glimmer på øjne, læber og negle… Altid et hit

Line Ullehus

Jeg opgraderer mit hverdagslook når jeg skal til fest med noget kraftigere øjenskygge og evt. farve på læberne. Skal det være endnu mere festligt kommer der kunstige øjenvipper på, det er dog kun ved særlige lejligheder

Maiken A

Jeg har ofte nogle stærkere farvet øjenskygger på og en farvet læbestift på

Din kommentar