Tirsdagstip: Hjælp dig selv

16.12.14
Top 3 billige: neglelak

Top 3 billige: neglelak

Hvad har du gjort for dig selv i dag? I går? I denne uge? “Men jeg har travlt…” “Det er jo december…”, ” jamen jeg har en eksamen…” Det handler naturligvis om prioriteringer, men mine advarselslamper blinker altså, når der igen og igen står i kommentarfeltet at makeup, hud-og hårpleje, forkælelse og generel tid til DIG bliver nedprioriteret af den ene eller den anden grund. Det er selvfølgelig ikke så spændende at bede om hjælp, men det er nyttigt at kunne, så hvis du har glemt at bede om hjælp, så er det måske på tide at komme i gang.

Lad os hjælpe hinanden
Da min kære teenager blev født, var han selvfølgelig smuk og virkelig dejligt selskab. Mine veninder ville ret gerne låne ham, så jeg kunne få plads og tid både til mig selv men også til mit forhold… Fik jeg benyttet mig af det? Nej, for jeg havde nemlig fået min høflighed galt i halsen. Helt beskyttet sad jeg i min babyboble og overbeviste mig selv om, at de alle sammen havde et helt vildt vigtigt, spændende og begivenhedsrigt liv. Når de konfronterede mig med det, kunne jeg selvfølgelig godt se, at det var åndssvagt.
Alligevel var det først mange år senere en af mine veninder skældte ud. ”Det er simpelthen så svært at hjælpe dig”: Sagde hun… Det har jeg tænkt over lige siden, for hun havde desværre ret.

Uundværlig
Man kunne sikkert analysere den mekanisme i mig, eller også kan man vælge, at øve sig i at blive bedre til at vælge noget andet! Fordelen ved at blive klar over det er, at du sandsynligvis har et netværk, som alligevel står parat til at være der for dig, hvis bare du tør bede om det.
Så i dag vil jeg meget gerne opfordre dig til at bede din veninde, din søster, kæreste, mor eller en helt femte om hjælp. Det kan være en kolossal udfordring, især fordi du skal bede om hjælpen velvidende, at du kommer til at bruge tiden helt alene med dig selv. Det er en af de vigtigste investeringer, der overhovedet eksisterer… nemlig dig! Hvis du ikke er klar til at tage det skridt, kan du i stedet prøve at hjælpe dig selv, ved at prioritere DIG i et par timer.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Kian

Åh – hvor er det sandt – desværre…
Jeg har fast fri om onsdagen og siger hver uge til mig selv, at denne er onsdag min dag – men det ender jo tit med vasketøj, indkøb og ikke så meget mig-tid…
Da Stormfloden efter Bodil oversvømmede og totalskadede vores hus sidste år lærte jeg på den virkelig hårde måde at bede om hjælp. Det var så stor en opgave at komme videre at vi umuligt kunne ha’ klaret det uden hjælp fra familie, venner, kolleger – alle vi kender…
Og vores netværk er der stadig med hjælp og støtte – de deler vores glæde over at byggeriet af vores nye hus går fremad. Jeg er sikker på at de også er der når vi skal flytte ind en gang i april…

Cecilia

Hejsa!
Jeg ved godt, at det måske ikke lige er det rigtige indlæg, jeg rammer med mit spørgsmål – og så alligevel, for jeg har brug for hjælp 😉
Jeg har ledt og ledt efter en god concealer og er blevet stjerneglad for min nuværende fra youngblood – men den fungerer desværre kun under øjnene.
Jeg har ekstremt snobbet hud, der slår ud i urenheder af ingenting og alle concealere jeg hidtil har forsøgt mig med til at dække de små sataner, har bare resulteret i flere af dem. Har i et tip, til en concealer der dækker urenheder uden at gøre problemet værre? Jeg er bange for at det simpelthen er konsistensen, der er problemet, for flydende foundations har samme effekt på min hud, og desværre er min mineralpudder ikke het nok, når bumserne dukker op.
Og så bare tusind tak for en skøn blog!

Mette

Nemlig <3
De sværeste øvelser af alle:
At bede om hjælp
At sige jatak når den bliver dig tilbudt. Uden at sno sig rundt om sig selv tre gange i skam
At sige nej tak til ting du ikke har lyst til
Er nu fyldt 48 uden at få det lært – men jeg øver mig – hver dag 😉
Ønsker dig en dejlig onsdag. Tak for smilet

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *