Tirsdagstip: Få styr på huden

02.09.14
Rudolph Care Açai Facial Scrub Mask

Rudolph Care Açai Facial Scrub Mask

Dagene bliver kortere… Temperaturen falder stille og roligt, det regner mere og solen står lavere… Og så er der huden… Hvordan har din hud det?
Kender du det, at huden begynder at drille, ligeså snart det bliver lidt koldere? Du smører med alle dine bedste cremer og finder endda olien frem, og huden er stadig lige så tør som den tørreste ørken… Har du undret dig over hvorfor? Heldigvis er løsningen både hurtig og enkel… eller det kan den i hvert fald være…

Har du holdt ferie?
Når det er koldt, og du bruger mere tid inde, er der ofte meget mere tid til at passe og pleje huden. I hvert fald er du nok mere opmærksom på at huske det.
Om sommeren er det derimod ikke altid, at man er så god til at pleje huden. Måske går de rutiner, du plejer at have, lidt i glemmebogen, eller måske er tempoet lidt hurtigere, og niveauet for grundigheden er måske faldet? Samtidig er solen som bekendt ret hård ved huden, så behovet for pleje er bestemt ikke faldet.
Jo, det sker også for mig, for eksempel er jeg ved at revne af stolthed, fordi jeg har haft makeup på hver dag både i denne og i sidste uge… Det har ellers været en noget sporadisk fornøjelse at se mig med makeup siden starten af juni (faktisk er det nok endnu længere, gisp!).

Kickstarter
Når nu du har prøvet med alle cremerne, og de stadig ikke virker… Hvad gør du så?
Som du måske kan gætte, har jeg selv prøvet det mere end et par gange. Især når det har været en rigtig dejlig og solrig sommer. Huden har virket glad, og når vejret så skifter, så stikker det helt af.
Det huden sandsynligvis trænger til er en grundig eksfoliering. Det kan du både gøre med den blide daglige eksfoliering, som du lader sidde. Du kan vælge en enzymmaske, som lidt hurtigere og lidt mere effektivt skiller dig af med det betydelige lag af døde hudceller, du sikkert har fået opbygget. Min egen favorit er Rudolph Care Açai Facial Scrub Mask, som du kan læse mere om i min anmeldelse. Det er en meget cremet og fugtgivende mekanisk scrub.

Du finder Rudolph Care i Sephora , Magasin, udvalgte Matas og parfumerier. Rudolph Care Webshop og selvfølgelig har Magasin Webshop også Rudolph Care Açai Facial Scrub Mask, som koster 295 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Sabrina G.

Var det ikke noget med at skrubbemasken fra Trines Weardrobe skulle være noget lignende den fra Rudolph Care? Eller er det mig, som husker helt forkert?

Katja Moikjær

Nope, de er meget, meget ens. Ingredienslisten er stort set identisk med meget små forskelle.

Helene Randløv

Hej Sabrina
Jeg tåler arganolie dårligt , og derfor er der stor forskel for mig 😉
Kh. Helene

Søs

Jeg synes ikke sådan nogle exfolierende cremer gør noget godt for mig – tilgengæld begyndte jeg for en uges til siden at bruge en konjac sponge, og den har gjort en kæmpe forskel for min hud. Nu er min hud ligeså fin som den var i juli 🙂

Helene Randløv

Så længe det virker efter hensigten… Det er da også fjollet jeg ikke nævnte Konjac…
Den svamp er fantastisk!!
Kh. Helene

Manja

Den er helt fantastisk, specielt hvis man bruger den sorte mod fedtet hud. 😀

Søs

Jeg bruger faktisk “bare” den lyserøde, men aldrig har min hud været så fin! Den urene hud jeg ellers altid har på hagen er næsten væk – og det er ikke engang 2 uger jeg jar brugt den….

Lullumut

Den er så god, og jeg elsker, at det er to i en 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *