Gitterdesign med Sally Hansen Designer Collection Spring/Summer 2014

30.08.14
Sally Hansen Designer Collection Spring/Summer 2014
Sally Hansen Designer Collection Spring/Summer 2014
Gitterdesignet inspireret af manicuren fra Tracy Reese SS14

Det er sjældent kedeligt, når Sally Hansen sørger for neglene på podierne til de forskellige designeres shows. Til spring/summer kollektionen fra Tracy Reese, var neglene enten mintfarvede, blå eller tomatrøde med sort gitter på, og alle tre lakker er kommet med i Sally Hansen Designer Collection Spring/Summer 2014. Her har jeg bare lakeret neglene med de tre forskellige farver og lagt det sorte gitter over.

Cubansk inspiration og tapet…
Der er en helt klar reference til noget cubansk og afrikansk i den kollektion Tracy Reese sendte ned af podiet sidste år ved denne tid. Der er fest og ballade, blonder, lækre kjoler, lidt tapetprint, blomster og grafiske prints.
Inspirationen til farverne på neglene er helt tydelig, når man ser kollektionen. Det så rigtig flot ud, at de tre skønne farver blev sat sammen på kryds og tværs af de styles og farver der ellers var på podiet. Selv det sorte gitter giver mening, når man kigger på de mere grafiske af mønstrene.

Gitter på neglene
Der er ingen ben i at tegne et sort gitter som her, det kan du nemlig let male på med lidt sort akrylmaling eller en neglelak. Den perfekte pensel er tynd, smal og har helst lidt lange hår… Denne type kaldes en striping brush, men jeg havde forlagt mine, da jeg gik i gang med at lege med farverne.
I stedet valgte jeg at lade gitteret stå mere skarpt. Det har jeg personligt meget svært ved at gøre med en striping brush, faktisk tvivler jeg på, at det er muligt for mig på højre hånd. Derfor bruger jeg stort set altid tape til skarpe linjer, det valgte jeg dog heller ikke at gøre her…

Sally Hansen Designer Collection Spring/Summer 2014
Gitterdesignet på farverne 842 Mojito, 843 Carnivale og 845 Batbano Blue

Sådan gør du: Gitter
Ovenfor skriver jeg, at du skal bruge en striping brush til dette mønster. Men hverken pensel eller tape er faktisk nødvendige, min holdning er, at man ligeså godt kan gøre det så nemt som muligt. Penslen skal man være rigtig god til at styre, og bruger du tape, er der rigtig lang ventetid, fordi lakken skal tørre ret godt op før, man kan fortsætte med tape. Derfor gør jeg tit som forklaret herunder, hvis jeg skal have striber eller andre skarpe mønstre.

  • Aftenen inden kan du med fordel forberede gitteret: Det gør du ved at lægge sort neglelak i et jævnt lag på en ren og glat plasticpose. Når du kan se at laget er jævnt uden, at det er for tykt, lader du det simpelthen tørre. Når lakken på posen er tør (vent helst til næste morgen), kan du nemt trække lakken af posen og klippe den til, så striberne passer til neglene. Du skal bruge fire striber til hver negl.
  • Derefter kan du lakere neglene i den ønskede nuance eller i flere forskellige, hvis det er det, du vil.
  • Mens neglelakken endnu ikke er hærdet, lægger du striberne på i det ønskede gittermønster, hvorefter du lægger et eller to lag overlak på for at beskytte designet, og for at få striberne til at sidde ordentligt fast.

De tre farver af Complete Salon Manicure fra Sally Hansen Designer Collection Spring/Summer 2014, som jeg har brugt her, hedder henholdsvis 842 Mojito, 843 Carnivale og 845 Batbano Blue.
Du finder lakkerne fra Sally Hansen i Matas, hvor de koster 89,95 kroner.
Til og med den 6. september får du 3 for 2 i Matas på alle Sally Hansens produkter. Der er desværre lidt uoverensstemmelser mellem navne og numre, så du skal være meget opmærksom, hvis du køber i Matas Webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Else

Smart gitterløsning! Det må jeg sgu prøve ved lejlighed, tak for tippet:)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *