Månedens favoritter: Juni 2014

29.08.14
Månedens favoritter: Juni 2014

Månedens favoritter: Juni 2014

Det er noget underligt noget sådan at gå tilbage i månedens favoritter, jeg synes, at det er meget lettere at huske, hvad der skete i februar, end hvad der skete i juni. Det synes jeg er lidt bizart, men det passer sammen med at mine tanker for alvor begyndte at kredse om vores egne produkter, og nu hvor sløret er løftet, så er der fuld skrald på tankemylderet.
I juni startede jeg med at teste forskellige produkter, som får hårfarven til at holde lidt længere. Det har været en noget langsommelig proces, men det er samtidig virkelig sjovt. Det var også måneden, hvor jeg fik nogle meget spændende behandlinger, som jeg allerede savner helt vildt! Makeuppen blev ikke til så meget, lidt highlighter, blush og selvfølgelig en pink læbestift var det jeg kunne svinge mig op til på de vilde dage.
Juni var også måneden, hvor jeg endelig fik taget mig sammen til at blive dus med min rundbørste igen, siden da har det været en leg at føntørre pandehåret om morgenen.
Månedens favoritter: Juni 2014 rummer nogle skønne nyheder, nogle herlige gensyn, nogle festlige opdagelser og alle nødvendighederne.

1. Antipodes Saviour Skin Balm
Navnet siger næsten det hele! Denne smukke dåse fra Antipodes har virkelig været sommerens helt i skysauce, både til tørre læber, rifter, myggestik og alt mulig andet. Den dufter lidt medicinsk af tea tree, kamille og echinacea, men det er på ingen måde en stærk eller ubehagelig duft. Det er bare lige en snert af duft, som forsvinder på et øjeblik.
Balmen er utrolig rig på et hav af gode olier og fedtstoffer, blandt andet kakaosmør og sheasmør for lige at nævne nogle af mine yndlinger.
Særligt mine sønner har været glade for balmen, fordi der skal bruges så utrolig lidt af den, og fordi det hurtigt lindrer irriteret hud, små skrammer og den slags, selv neglerødder får den elimineret på rekordtid.
Det har desværre taget mig lang tid at få snøvlet mig sammen til at prøve Antipodes, det er en kæmpe fejl, for det er nogle af de lækreste økologiske produkter, jeg har prøvet længe. Jeg er i hvert fald endnu mere nysgerrig nu, end inden jeg testede det new zealandske mærke.

Hos SooLuxury.com koster Antipodes Saviour Skin Balm 289 kroner. Udvalget af Antipodes er ofte større hos de engelske webshops, men besparelsen er minimal. For eksempel kan du finde Antipodes Saviour Skin Balm hos BeautyBay til cirka 279 kroner.

2. dermaOXY Hydra Creme
Behandlingerne jeg testede i juni var diamantslibning med efterfølgende dermaOXY behandlinger med oxygen. Det er en skøn og meget effektiv behandling, som blandt andet strammer op, udglatter linjer, mindsker ar og giver helt fantastisk glød.
Det var ikke fordi mine forventninger var særlig høje til resultaterne, da jeg bestilte min første tid. Ikke fordi jeg manglede tillid til behandlingens effektivitet, nej… simpelthen fordi jeg ikke har nok rynker til at opleve den helt store forandring. Det skulle dog vise sig at være helt forkert, for jeg havde et gammelt og meget træls ar på næsen, som er blevet så formindsket, at selv folk, som ser mig dagligt, har bemærket forandringen.
Behandlingerne blev udført hos B.Unique af fantastiske Rikke, som både er sindssygt dygtig, vidende og inspirerende. Det var så stor en fornøjelse at se Rikke og hendes søde partner in crime Sofia ugentligt i den periode, jeg fik behandlinger, at jeg glad og gerne hev en time ud af kalenderen hver uge for at komme der fast.
Behandlingerne med oxygen er først og fremmest et fugtboost, og der er synlige resultater efter første behandling. Bedst bliver det med en foregående diamantslibning, og efter flere behandlinger er selv dybe linjer (jaja! Det er dem mellem øjenbrynene, jeg taler om) meget mindre synlige.
Mens behandlingerne stod på brugte jeg også dermaOXYs hudpleje og i takt med at dagene blev varmere, var det skønt med Hydra Creme, som er en kølende gelé sprængfyldt med fugt og vitaminer. Den har været perfekt både morgen og aften, når huden trænger til fugt men er for varm til en rig creme.

dermaOXY Hydra Creme koster 400 kroner og du finder dermaOXY på klinikker rundt om i landet og i Dahl Communication & PR’s webshop. B.Unique på Gammel Kongevej 178, 1850 Frederiksberg får mine varmeste anbefalinger med på vejen!

3. Moroccanoil Boar Bristle Round Brush 35 mm
Hvis du en gang har prøvet at cykle til frisør med en rundbørste i nakken, så vil du forstå min reservation overfor netop denne type børste. Det er ikke specielt spændende, kan jeg godt hilse at sige…
Folk er jo ved at dø af grin, når jeg fortæller det, men for mange herrens år siden, var ovenstående situation, nøjagtig den jeg stod i. Mit hår var RIGTIG langt og lilla, da jeg gik i gymnasiet. Efter en klipning overtalte min frisør mig til at købe en rundbørste. Hun havde nemlig brugt en, da hun føntørrede mit hår, og det så da nemt ud… Hvorfor jeg naturligvis var let at overtale, og da jeg samme fredag skulle til fest, var det jo oplagt at få håret til at fylde lidt mere ved hjælp af børsten. Det gik rigtig godt i en stor del af håret, men da jeg nåede til baghovedet gik det ikke så godt mere… for pludselig blev børsten siddende. Det var ligegyldigt, hvad jeg prøvede, børsten sad FAST. Til sidst tog jeg grædefærdig til frisøren, som heldigvis lå lige i nærheden… Og siden har jeg ikke haft en rundbørste i hånden!
Lige indtil Line viste mig hvordan… selvom jeg endnu ikke har været modig nok til at nærme mig baghovedet med børsten, så går det markant bedre med en børste med naturlige hår. Og ærlig talt kan jeg slet ikke undvære den, når pandehåret skal sættes.

Moroccanoil Boar Bristle Round Brush 35 mm koster 459 kroner og du kan købe den i udvalgte frisørsaloner, nærmeste forhandler oplyses på telefon 36 16 16 09. Online kan du finde Moroccanoil hos Nice Hair, som har udsalg i øjeblikket.

4. GOSH Multicolour Blush i farven 50 Pink Pie
Når jeg ser farveopdelte blushes, så bliver jeg straks nysgerrig. Ligesom med paletter er jeg draget af denne type produkter. Fordi tanken om alt-i-én bare er så pokkers tiltalende. Med den rette pensel er det oven i købet nemt at ramme farverne, uden du skal bekymre dig om, at siderne af penslen rammer ned i en af de andre farver.
De fire flotte farver kan selvfølgelig fint blandes sammen, og vupti så har du fem blushes i én… Det er da skønt og meget praktisk! Især hvis du tænker på alle de ting, der helst skal være plads til i kufferten på vej hjem fra ferien. I hvert fald er det en af mine favoritter, hver eneste gang jeg er på farten.
Alle fire farver er rige på pigment og lægger sig meget smukt på huden. Det meget fine pudder bidrager til en næsten cremet konsistens, som både er let at tone ud, samtidig med at den også holder fint i løbet af dagen.
En anden god ting med de fire farver er, at de uden undtagelse fremhæver min øjenfarve, hvilket selvfølgelig giver endnu mere berettigelse i makeuptasken.

GOSH Multicolour Blush koster 99,95 kroner, og GOSH finder du i større supermarkeder, Matas og Magasin, som foruden GOSH selv, også forhandler produkterne i deres respektive webshops.

5. Clinique Chubby Stick Shadow Tint For Eyes i farverne 01 Bountiful Beige og 14 Grandest Gold
Eksemplaret på billedet er ikke min første Chubby Stick Shadow Tint For Eyes, Bountiful Beige har nemlig været en trofast ven, lige siden den blev lanceret. Den smukke lyse beige nuance kan bruges som highlighter over det hele og selvfølgelig også som øjenskygge. Med en mørkere mat øjenskygge i globelinjen har du et super nemt og meget hurtigt look til de dage, hvor det gerne må se lidt avanceret ud, samtidig med at det helst skal overstås på et øjeblik.
Selvom Bountiful Beige har fulgt mig længe, blev jeg alligevel ualmindelig glad, da jeg prøvede en af de nyeste farver Grandest Gold. Den kan tones ud, så den bare giver det lækreste guldskær til huden. Trods det, at det er en øjenskygge, har jeg brugt den flittigt både på læber og kinder.
Shadow Tint For Eyes er ikke bare er en god og holdbar øjenskygge, den fungerer også udmærket som primer, det er temmelig vigtigt, at du er lidt hurtig, når farven skal tones ud. For har farven først sat sig, så bliver den nemlig siddende. Og det ser jo ikke så smart ud med en streg på kinden, heller ikke selvom stregen er guldfarvet…

Clinique Chubby Stick Shadow Tint For Eyes koster 175 kroner i udvalgte Matas, stormagasiner og Sephora. Online finder du den både i Cliniques danske webshop og i Magasin Webshop.

6. Oscar de la Renta Live in Love Eau de Parfum
Min tanke om Live in Love var, at noget der hedder sådan, umuligt kunne være interessant for mig. Så den fik ikke just første prioritet i rækken af dufte, som jeg ville prøve. Da jeg endelig fik taget mig sammen, var det kun fordi jeg havde besluttet, at det alligevel ikke kunne være helt slemt, når nu det er en Oscar de la Renta duft. Nu kender jeg ikke historien bag denne duft, men den var tæt på at blive afskrevet, bare fordi den hedder Live in Love… Hvilket havde været en meget ærgerlig beslutning, for det er virkelig en lækker duft.
Den dufter skønt af forår og fine blomster. Liljekonval og hyacint er især fremtrædende og baner vejen for en skøn og sprød duft af galbanum, som er en særlig persisk harpikstype. Galbanum er en meget grøn duft og den bliver blødt op af jasmin, rav, moskus og forskellige trænoter.
Duften læner sig lidt op af Daisy, hvis man forestiller sig denne duft i en lidt mere klassisk version. Live in Love er på en gang super sofistikeret, samtidig med at den har den der sprøde note, som gør den til et lidt mere interessant bekendtskab.

Live in Love findes i 30, 50 og 100 ml., desværre har jeg glemt at finde ud af, hvad den koster, og hvor den kan købes. Egentlig var jeg sikker på, at man både kunne købe den i Magasin og Matas, men nu er jeg blevet i tvivl. Det eneste sted jeg kunne finde den online er nemlig billigparfume.dk, hvor 50 ml. koster 299 kroner og 100 ml. koster 399 kroner.

7. Maria Nila Palett Colour Refresh 4.10 Cacao Intense
Der er bare nogle tests, som man slet ikke har lyst til at kaste sig ud i… Sådan har jeg haft det med testen af diverse farvebevarende produkter. Det er en rigtig spændende produktkategori, men for sådan en som mig, som nærmest bliver rødhåret bare jeg ser på en hårfarve, så er det altså angstprovokerende… Der er ingenting galt med rødt hår, det klæder bare virkelig ikke mig, og derfor er jeg meget opmærksom på altid at opstøve den koldeste farve muligt. Det er der rigtig mange firmaer, som tilgodeser, og desværre ligeså mange som ikke rigtig tænker på de grisefarvede typer (ja, det er altså mig selv, jeg taler om!!!), de røde nuancer fremhæver nemlig alt det, som jeg på ingen måde vil have fremhævet.
Cacao Intense, som farven hedder, er lidt til den varme (røde) side, det gjorde mig naturligvis lidt nervøs, men resultatet var simpelthen så fint og meget naturligt. Det er ikke den mest intense farve, jeg har prøvet, til gengæld er plejen helt i top. Og de kraftigere farveresultater falmer oftest, sådan at de bliver uendeligt kedelige at se på. Colour Refresh er altså mindre intens men langt pænere på sigt.
Maria Nila Palett Colour Refresh plejer som sagt håret rigtig godt, og så er den rigtig god at fordele i håret, hvilket er et meget større plus, end jeg havde forestillet mig. Jeg er vild med at den er i en pumpeflaske, da det ret hurtigt kan blive noget værre griseri både med tuber og krukker.
I weekenden har jeg tænkt mig at lege med den lilla variant Vivid Violet…

Maria Nila Palett Colour Refresh koster 219 kroner for 300 ml. Du finder Maria Nila hos udvalgte frisører, blandt andet hos Henrik Følsgaard i Bredgade 22. Online finder du produkterne i Maria Nilas egen webshop og hos Billigparfume.dk, hvor Colour Refresh dog er en lille smule dyrere.

8. Benefit The Porefessional Agent Zero Shine
Der er nærmest ikke den primer og matterende pudder, jeg ikke har prøvet. Min evige bekymring om min skinnende T-zone fylder alt for meget i bevidstheden. Og derfor kaster jeg mig så godt som altid over denne type produkter. Agent Zero Shine vinder stort på emballagen. Den er nemlig helt genial at have med, og den er samtidig så nem at bruge, at du ikke behøver et spejl.
Har du nogensinde smadret en fast pudder i din taske? Det har jeg… rigtig mange gange. Faktisk er det en ganske effektiv måde at få ødelagt din faste yndlingspudder, hvis nu du har en for meget. Sådan en matterende pudder er ret træls, når den er pulveriseret og spredt ud i hele tasken. Og det er præcis derfor jeg er så vild med Agent Zero Shine. Det er nemlig en beholder med løst pudder, som er forsvarligt lukket. I den ene ende er låget, som afslører en lukke mekanisme, så du så let som ingenting kan dosere pudderet ned i låget og bruge penslen, som sidder i den anden ende.
Pudderet eliminerer en fedtet T-zone, uden du ender med at ligne en, der lige har nappet et par baner…
Pudderet indeholder en smule perlemor, sådan at lyset reflekteres, og du derved undgår ovennævnte look på dine billeder.

Agent Zero Shine koster 235 kroner, og du kan købe den hos Benefit i Sephora. Online finder du den hos Lookfantastic.com, hvor den koster £ 23,50.

9. JorgObé Peel Off Mask
Dengang Katja testede forskellige Peel Off masker, var det egentlig ikke en masketype, som tiltalte mig særlig meget. JorgObé har altid gjort meget ud af en grundig og detaljeret vejledning i brugen af deres Peel Off Mask. Så det var lidt ærgerligt, at jeg aldrig havde læst brugsanvisningen eller set, at masken under ingen omstændigheder er beregnet til at smøre i hele ansigtet. Det betød nemlig, at jeg samtidig med blødere hud og færre hudorme fik revet en del af overskægget med af. Det var ikke en specielt behagelig oplevelse, og derfor gik der naturligvis ret lang tid, inden jeg fik mod på at smøre masken på i T-zonen, som den egentlig er beregnet til.
Den er effektiv, og det at den er sort fremmer bare oplevelsen af, at man ”får det hele med”. Det er slet ikke lækkert at se på, men alligevel føles det som en kæmpe succes, og jeg kan ikke rigtig lade være med at juble lidt over det. Selvom du måske ikke føler det helt store udbytte af masken den første gang, kan du efter et par gange spore en ret stor forskel. Hudorme og store porer på næsen har altid været en af mine bekymringer, og ved regelmæssig brug af JorgObé Peel Off Mask synes mine porer langt mindre og T-zonen skinner heller ikke så meget, som den plejer.

JorgObé Peel Off Mask koster 198 kroner, og du finder masken hos Matas og i Magasin, som begge sælger den online.

10. MAC Lipstick i farven Candy Yum-Yum
Det var først, da den var blevet revet væk, det gik op for mig, at jeg bare måtte eje Candy Yum-Yum. Det var et ret uheldigt tidspunkt, for der var ikke meget at komme efter, uanset hvor jeg ledte. Derfor slog jeg farven ud af hovedet, og nu er den jo blevet permanent, så nu kan alle få fingrene i den lækre hotte pink nuance.
Det er en af MAC’s matte læbestifter, og det betyder, at den udfordrer brugerens øvrige læbepleje mere end almindeligt. Personligt elsker jeg den matte formel, men der er mange, som får rigtig tørre og triste læber af den. Det er et generelt problem for de læbestifter, der er ekstra pigmenterede og holdbare. Sørger du for at eksfoliere læberne inden brug, samtidig med at du husker at smøre læberne godt ind i en god læbebalsam hver aften. Så burde dine læber kunne holde til det, uden at de bliver tørre.
Hvis du stadig er nervøs for formlen, kan jeg anbefale at kigge på Kelly Yum-Yum i stedet. De to farver er ret tæt på hinanden, og Kelly Yum-Yum har en meget mere cremet konsistens (Satin), og er stadig meget pigmenteret.

MAC Lipstick koster 165 kroner, og du finder dem i MAC FSS på Købmagergade, i Magasin og i Salling i Aalborg og online i MAC’s egen webshop. Kelly Yum-Yum koster 180 kroner og kan kun findes i en begrænset periode, du kan stadig få den online i Magasin Webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Manja

Jeg kom også til at bruge JorgObe masken i hele ansigtet…. How to feel stupid 101.
Dog lyder colour palletten (som også findes i Pearl til lyst hår) og chubby sticks meget fristende ♡☆

Helene Randløv

Hahaha Manja! Jeg tror der er mange der har prøvet det… Om ikke andet kan du føle dig fjollet sammen med mig :-*
Colour Refresh er nice i alle farverne, jeg er blevet stor fan! Og alle de resultater jeg har set med dem, er supercool!
Kh. Helene

sacha

Hejsa 🙂
Den lyder spændende den Maria Nila colour refresh – kunne man mon bruge den mellem hårfarvninger som opfrisker? Får farvet mit hår med naturfarve i en varm mørk brun ca. hver 4. måned – og kunne godt bruge lidt farvende kur i den mellemliggende periode. Eller kokser den mon min anden farvning op?
Hilsen Sacha

Helene Randløv

Hej Sacha
Det er præcis det den er til 🙂 Min farvning er blevet pæn af den, men jeg vil da ikke udelukke, at resultatet kan blive mindre heldigt. Jeg ville nok lige rådføre mig med frisøren.
Kh. Helene

sacha

Jeg hører lige min frisør ad for en sikkerheds skyld – tak for svar 😉
Mvh. Sacha

Mit Næste Køb Til Håret | Liva's Library

[…] Maria Nila har også en den color refresh produkter, som jeg kraftigt overvejer at bruge når jeg en da er færdig med at amme Tænker at jeg til den tgid har fået udviklet mig en god naturlig ombre effekt (er ret mærk i bunden og lys i spidserne på grund af mine mange røde hårfarvninger i sin tid), og jeg tror at om et års tid, vil det faktisk se meget pænt og naturligt ud (husk… mit hår vokser mega langsomt!), Og så overvejer jeg om man skulle prøve en lidt mere speciel farve som f.eks. pink eller violet :p For sjov skyld! ^^ Tror dog lige jeg skal forbi og snakke med en frisør først… om det er noget man kan, og hvor lang tid hårfarven holder osv Der står dog på deres hjemmeside at den holder 4-10 hårvaske, hvilke passer mig fint!^^  Hos Billigparfume.dk kan du købe Colour Refresh til 179 kr (Pudderdåserne har faktisk afprøvet en af dem og taler meget positivt om dem! Du kan læse deres anmeldelse her) […]

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *