Tirsdagstip: Få styr på øjenbrynene

19.08.14
Benefit Browbar
Benefit Browbar
Foto: Benefit

Det er virkelig en kamp at få styr på øjenbrynene igen, hvis man har været lidt for ivrig med pincetten. Det tager laaaaang tid, så lang tid at de fleste mister modet. Og det forstår jeg godt. I tæt ved to år har jeg nemlig selv kæmpet den kamp… simpelthen fordi at moden dengang jeg gik i ottende klasse dikterede smalle bryn.
Det er måske det grimmeste skolebillede, der nogensinde er blevet taget af mig, gys! Alligevel brugte jeg et par år på at plukke øjenbrynene helt smalle, det var jo vildt smart!

Måske er du heldig
Selvom der er rigtig mange gode sera, som får brynene til at gro, så er det ikke særlig nemt at styre, hvor de begynder at gro. Jeg har prøvet et par stykker, og selvom jeg gerne indrømmer, at jeg er elendig til at få dem brugt regelmæssigt, så er den sporadiske vækst netop det, som får det til at klø i pincetgrebet… Og vupti så har jeg hevet de fine nye hår ud, fordi de sidder der midt i det hele.
Det er godt nok længe siden, jeg har haft pincetten i nærheden af mine øjnebryn, men det er en meget sej beslutning… og det kræver mere viljestyrke, end jeg før har kunnet mestre.

Få hjælp
Der er mange gode råd, når du skal finde den rette form på dine øjenbryn, og det er egentlig slet ikke det, jeg vil skrive om her. De fleste går efter et buet bryn eller et skarpt knæk, når vi taler form.
Som sagt mange gange før, så er øjenbrynet med til at give ansigtet karakter og form. Og derfor er det naturligvis en rigtig god idé at få brynet til at passe bedst muligt til resten af ansigtet.
Personligt har jeg været nødt til at få hjælp til både form og farve hos Benefit i Sephora og hos Beauty Avenue. Og det vil jeg helt klart opfordre andre til at gøre også, det er slet ikke nogen nem disciplin at se på sig selv med nye øjne.

Vidste du…
En anden rigtig god grund til at få hjælp til formen på brynene kunne være, at du døjer med mørke rande…
Som nævnt ovenfor er en bue eller et knæk attraktivt for mange, men det kan netop være denne form på dit bryn, som understreger dine mørke rande.
Uden sammenligning i øvrigt vil det knækkede eller meget rundede bryn og de mørke rande under øjet (og i øjenkrogen) akkurat som et par briller virke som en ramme omkring dit øje.
Et mere lige bryn vil bryde denne ramme om øjet, så dine mørke rande vil syne mindre.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Michelle

Hvor meget koster det at få hjælp i Sephora? 🙂

Helene Randløv

Hej Michelle
Voksning og farvning koster 260 kroner hos Benefit i Sephora.
Kh. Helene

Astrid

Hej. Jeg drømmer selv om at få mine fyldige bryn igen. Ved I om der ligger en tilsvarende salon i Aarhus? 🙂

Helene Randløv

Hej Astrid
Mine agenter fra Aarhus siger nej 🙁
Så der kan jeg desværre ikke hjælpe.
Kh. Helene

Kathrine W

Jeg røg også med på “plukke-bølgen” i 8.klasse, men troede egentligt, at jeg måtte leve med den fejltagelse resten af livet… Så jeg vil være taknemmelig for at få nogle indspark til hvilke sera, jeg bør afprøve i min jagt på at få normale øjenbryn 🙂

Helene Randløv

Hej Katrine
Jeg ville starte med GOSH Growth Serum, som er det jeg har haft bedst effekt af. Hvis det ikke virker ville jeg købe en af de mange varianter til vipperne. Det er nemlig stort set det samme, bortset fra at der er mindre af de aktive stoffer i dem til brynene. Spørg endelig igen, hvis du har brug for yderligere tips eller råd 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *