Dagens Duft: Karl Lagerfeld For Her Eau de Parfum

11.08.14
Karl Lagerfelt For Her Eau de Parfum

Karl Lagerfelt For Her Eau de Parfum

Da jeg duftede til den første gang, blev jeg faktisk lidt sur. Karl Lagerfeld For Him altså herreversionen blev lanceret samtidig, og den er både anderledes og lidt fræk, selvom der måske nok er hentet lidt inspiration fra fantastiske Mark Buxton…
Karl Lagerfeld For Her blev jeg først skuffet over, men den har selvfølgelig helt sit eget publikum, og jeg kender faktisk en del kvinder, som har forkælet sig selv med netop denne duft, og det er deres skyld, at den overhovedet fik en chance til.

Papstrimmel
Det er virkelig tarveligt at vurdere en duft ud fra de der sølle papstrimler, som duften bliver sprayet på. Det kunne jeg normalt ikke drømme om, men da jeg gik forbi frontstanden i Magasin, hvor den blev lanceret, hørmede der virkelig af rose, fersken, lyst træ, citron og rav. Lige der blev jeg bare så skuffet, at den slet ikke fik en chance for at bevise sit værd på min hud.
Kender du ikke det, at ens forventninger bare overhovedet ikke bliver indfriet? Jeg havde simpelthen forventet noget stramt, skarpt og unikt fra Karl Lagerfelt, og det synes jeg altså ikke ovennævnte noter helt kan bære.
Der er jo ingenting galt med en lidt sød og frugtig rosenduft, som bliver afrundet af lidt moskus, trænoter og rav. Det er bare set SÅ mange gange før, og jeg havde nogle helt andre forventninger til netop Karl Lagerfeld.

Andre noter
Den dag Karl Lagerfeld For Her og For Him blev lanceret, var det en af mine bekendte, som stod ved frontstanden og uddelte duftprøver. Hun gav mig en fin lille duftprøve af hver og heldigvis for det, for så kunne jeg slippe for at rende rundt med to forskellige dufte på hver sin hånd. Ærlig talt glemte jeg alt om dem, indtil min veninde begejstret fortalte om den nye Karl Lagerfeld duft, som bare var helt fantastisk.
Naturligvis havde jeg lidt svært ved at forstå begejstringen, fordi min hukommelse fortalte en helt anden historie. Under samtalen tog jeg derfor lidt duft på håndleddet, og da jeg sad og skrev flere timer senere, blev jeg mere og mere bevidst om velduften på mit håndled.
På mig er det nemlig helt klart de andre blomsternoter magnolie, frangipani, rav, moskus og et snert af træ, som slår igennem, hvorimod der ikke er meget fersken eller rose at komme efter.

Husk din egen duft
Ovenstående historie tjener naturligvis det formål at minde om, at en duft ALTID skal prøves på. Uanset om du køber duft til dig selv eller en anden. Så husk endelig at få den plomberet og få en lille prøve med, så du eller modtageren kan prøve duften på egen hud.
Karl Lagerfeld For Her minder mig om den eneste duft jeg kunne holde ud under min første graviditet, og derfor er det ret hyggeligt at dufte af den. Selvom jeg selvfølgelig ikke brugte duft, mens ældsten var helt lille, kan han åbenbart huske noterne, for han spørger til den hver eneste gang, jeg har den på.

Karl Lagerfeld For Her Eau de Parfum  koster mellem 335-690 kroner og du finder den i stormagasiner, udvalgte Matas, i Sephora og i Magasin webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *