Accentnegle med Essie Summer 2014

25.07.14
Essie Summer 2014

Essie Summer 2014

Der var jævn enighed om, at kollektionen Essie Summer 2014 er ret lækker, da vi så den i februar til en lang men dejlig præsentation af nyhederne fra L’Oréal, Maybelline og Essie. Der er både noget for de farveelskende og for dem, som bedre kan lide lidt mere neutrale farver. Selvom de farvede nok er dem, jeg har brugt mest, så har både den lyse beigegrå Urban Jungle og den gråtonede kakaomælksagtige nuance Fierce, No Fear også været luftet en del.

Intense og stærke nuancer
Det er ikke en helt almindelig sommerkollektion, og det, synes jeg selvfølgelig, er cool. Jobbet med at opfinde den dybe tallerken med hensyn til diverse kollektioner år efter år kan ikke være sindssygt nemt. Og sure bloggere og andre stramme skribenter er tit hurtige til at dømme og pege på alle utilstrækkelighederne. Gengangere er især en af de helt store syndere, men det hele kan jo ikke være lige unikt hver gang. Når det er sagt, er jeg personligt ret godt tilfreds med den fine sammensætning af farver. Især fordi de bare er så smukke, når man kombinerer dem (særligt de stærke nuancer).

  • Urban Jungle: En smuk lys varm beigegrå nuance, som dækker rigtig godt uden at blive hverken stribet eller skjoldet, som mange af de lyse lakker ellers har tendens til.
  • Fierce, No Fear: En lidt skæv brun nuance, som nok nærmer sig en mørk greige altså en blanding af grå og beige, men som alligevel har et strejf af en varm brun nuance.
  • Roarrrrange: En klar og meget intens orange nuance.
  • Strut Your Stuff: En klar mellemblå nuance.
  • Ruffles & Feathers: En meget fin søgrøn nuance.
  • Haute In The Heat: En ualmindelig juicy hindbærrød nuance.

Fælles for alle lakkerne er en rigtig god dækkeevne. Ingen af lakkerne behøver mere end to lag.

Lidt accent
Når en eller to af neglene er malet med en anden farve, med mønster eller andre løjer hedder det accentnegle. Det er en rigtig god måde at øve sig på at dekorere neglene med det ene eller det andet. Her er det to negle, men det ser også fint ud med en enkelt.
Når jeg har accentnegle starter jeg altid med den eller de negle, jeg har besluttet mig for at dekorere, sådan at jeg ikke behøver at bekymre mig om at placere hånden oven i de resterende negles halvvåde neglelak.
Det er også en god idé med accentnegle, hvis du skal teste en farve, eller den bare er lige voldsom nok til alle ti negle.

Er det et flag?
Hvordan det lige endte med det flaglignende mønster på de to accentnegle, ved jeg ikke helt, men jeg synes det blev så fint, at jeg overvejede at kopiere mønstret til alle neglene.

Essie Summer 14 close-up

Selve mønstret havde jeg regnet med at bruge tape til, men det gik helt galt, og så blev jeg stædig og malede det i stedet i frihånd.

  1. Basen er Urban Jungle.
  2. Herefter brugte jeg Ruffles & Feathers til en trekant øverst ved neglebåndet.
  3. Trekanten brugte jeg som pejlemærke for de tynde linjer med Roarrrrange på den ene side og Strut Your Stuff på den anden side. Som hver især ender i en trekant i hver side.
  4. Ved negletippen brugte jeg Haute In The Heat til en tynd streg og endnu en trekant.

Alle resterende negle er lakeret med Fierce, No Fear. Som sædvanlig har jeg brugt to lag topcoat for at udligne eventuelle niveauforskelle i designet.

Essie lakkerne koster 99,95, og du finder i Magasin, i Matas, i Stylebox og i saloner i hele landet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Camilla - Cfashion

Ej hvor er du god – de er super fine de to multifarvede negle 🙂
/Camilla

Helene Randløv

Tusind tak Camilla :-*

Krummes Krummelurer / Christina

Vild med alle farverne, og også dit design 😀 Kunne dog rigtig godt tænke mig at se dem lidt tættere på 😀
Christina

Helene Randløv

Hvad du ønsker skal du få Christina 😉
Kh. Helene

Krummes Krummelurer / Christina

Tusind tak søde Helene 😀

Helene Randløv

Velbekomme :-*

Else

Hvor er det altså bare flot frihåndsarbejde! Jeg tager hatten af for dit talent og dine evner:)
Ligesom chistina ovenover vil jeg også gerne se farverne noget tættere på engang ved lejlighed – selvom jeg forstørrer billedet her er det bare ikke heeelt nok:p

Helene Randløv

Hej Else
Tusind tak for ros :-*
Det mindre billede nede i teksten, er det billede jeg satte ind. Synes selv at kæmpe fingre ser så klamme ud, så jeg vil nødigt forstørre mere 😛
Det ser frygteligt ud på telefonen, men på computeren er det meget lettere at se 🙂
Håber det går?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *