Tirsdagstip: Husk corrector

22.07.14
Bobbi Brown Creamy Concealer Kit og Corrector

Bobbi Brown Creamy Concealer Kit og Corrector

En lys concealer kan være fabelagtig at bruge som highlighter ned langs næseryggen, rundt om læberne, under eller hele vejen rundt om øjenbrynet og sikkert andre ting, som jeg ikke kan huske lige nu. Derimod er den lyse concealer noget nær en katastrofe, når den bliver brugt til at skjule mørke rande.
Den omvendte lyse trekant fra nederste vippekant som endte i en spids på hver kind… Gys! Det var et meget populært look i halvfemserne, og med lidt slutfirser powerblush i en meget pink fartstribe lige under kindbenet, så var stilen lagt.

Komplimentærfarver
Når du vælger concealer, kan det faktisk være en fordel at vælge en, der er en smule mørkere, end du måske lige havde forestillet dig. Selvfølgelig skal concealeren ikke være alt for mørk, men den skal hellere være mørkere end din hudtone end lysere. Den lyse concealer vil blot fremhæve de mørke rande ved at give dig et gråt og trist look.
Hvis mørke rande er et af dine ømme punkter, så skal du være endnu mere omhyggelig, når du vælger farve på din concealer. Jeg har mange gange talt om komplimentærfarver, især i forbindelse med dække de ting som du gerne vil skjule.
Er dine rande røde (husk at blive tjekket for allergi!), skal du vælge noget grønt. Er randene mere blåsorte, er det noget orange, du skal have fat i. Og er randene lilla, skal din corrector have en gul tone.

Husk øjenkrogen
De mørke rande er oftest mest synlige på området under øjnene, men det er mindst lige så vigtigt at få dækket det mørke område i øjenkrogen. For eksempel har jeg selv ganske sjældent tydelige rande under øjnene, og derfor bruger jeg selvfølgelig meget lidt energi på at dække dem. Min øjenkrog derimod kan godt være mørk efter en hård periode med stress og alt for lidt søvn.

Husk at saltholdig mad, manglende væske, tørre øjenomgivelser, allergi, mangelfuld afrensning og selvfølgelig urolige nætter kan gøre randene mere synlige.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
33 kommentarer
Janne

Hvor er jeg glad for dette indlæg. Troede det var mig der var tosset, men åbenbart ikke ☺
Jeg har ikke meget eller ofte mørke rande, men af og til kan der godt være lidt. Derfor køber jeg af og til en ny dims, der skulle kunne dække randene ved at male dem lyse. Det gør de bare ikke – de maler dem grå. Hver gang! Hver og en! Dyre og billige produkter, same shit.
Jeg var sikker på at jeg brugte dem forkert eller min hud var underlig, eller at der var noget andet galt med mig. Men jeg må vist have fat i en gul eller orange sag i stedet – hvor finder man sådan en?
Har I forslag til hvad jeg kan bruge de næsten ubrugte concealere til, som jeg har liggende?

else

hvis du fx har en godt pigmenteret læbestift i orange kan du prøve at blande en lillebitte smule i en dråbe concealer og se om det bliver en god orangetonet corrector. Og hvis den er en fin lys farve i sig selv kan du bruge den som highlighter:)

Helene Randløv

Nemlig!

Maiken

Så er jeg ikke alene, med de lyse concealere!
Havd jeg ikke er blevet anbefalet, er ikke småting!! Selv hos Mac fik jeg en lys concealer – som selvfølgelig heller ikke kunne klare jobbet!
Kunne ikke forstå, at de lyse farver, bare gjorde det hele meget værre. Prøvede jeg de mørkere (og mere orange), havde jeg ingen problemer!!!
Har overvejet Bobbi Browns, men der skal vist lige lidt flere på kontoen, inden jeg køber mig et eksemplar 🙂

Helene Randløv

Hej Maiken
Det er altid ærgerligt at få forkert vejledning 🙁
Men det er trods alt godt, at du har fundet løsningen!
Alle, jeg kender, som har ofret de penge på Bobbi Brown, har været tilfredse. Det ER rigtig mange penge, men hold da op en forskel det gør!
Kh. Helene

Maiken

Jeg har også forsøgt mig med concealer/coreectori rødlige nuancer, men det virker ikke altid. Fik en luksus prøve version fra Jane Iredale, men den er ikke altid helt optimal. Så jeg prøver mig stadig frem.
Den mørke concealer/corrector jeg har haft mest held med, er den prøve version, der kom sammen med sættet fra Benfit, How to look the best at verything. Men er det mig, eller er den meget tør??

Helene Randløv

Hej Maiken
Jo, den er lidt mere sej end gennemsnittet. Det er min favorit fra Make Up Store også. Jeg blander den simpelthen med en smule dag/øjencreme (eller primer hvis det er andre steder).
Kh. Helene

Helene Randløv

Hej Janne
Du kan bruge en mat orange læbestift, som Else skriver. Det er faktisk sådan, jeg selv gør 😉 Ellers kan du lysne under øjenbrynet, rundt om læberne som jeg skriver i det første afsnit 🙂
Held og lykke med det :-*
Kh. Helene

Ditte

Hej skønne kvinder,
Har i prøvet den “nye” der er kommet fra Lancome, hvor der er 3 stk farver i? De har endnu lavet en tegning på æsken hvor man bruger de 3 farver. Den kunne jeg godt tænke mig en anmeldelse af;-):-)
Elsker jeres blog!!

Helene Randløv

Hej Ditte
Tusind tak <3
Jeg har ikke haft fingrene i den, men jeg vil gerne tjekke den ud ved lejlighed :-*
Kh. Helene

Christine

Hep, det er SÅ grimt med for lys concealer under øjnene!!
Janne, billedet viser produkter fra Bobbi Brown, og de er fantastiske. Kan varmt anbefales!

Helene Randløv

Hej Christine
Det ser bare så mega old-school ud 😛
Kh. Helene

Emma

Jeg har netop også investeret i Bobby Brown’s set med både corrector og concelaer – og jeg er SÅ glad for det. Er du vimmer det er godt! 🙂

Helene Randløv

Yes! det er også det jeg hører fra alle, der har købt det .-*
Kh. Helene

Maike

Ja tak. Længe leve komplementærfarverne! Jeg ævler også konstant om dem 😀 Har også oplevet netop som du skriver, at for lyse/forkert tonede concealere bare fremhæver trætheden og giver grålige øjenomgivelser. Ikke pænt.

Helene Randløv

Hej Maike
Præcis! Bliver man nogensinde træt af komplimæntærfarver <3
:-*
Helene

Camilla - Cfashion

Jeg burde virkelig havde en corrector og en concelaer, det ville give et meget finere og glattere resultat. Mine øjne kunne godt bruge lidt førstehjælp, efter en uge med et barn med astma anfald hver nat, er der minus på søvnkontoen.
/Camilla

Helene Randløv

ÅÅÅhhrr Camilla <3
Det lyder slet ikke sjovt 🙁 God bedring med barnet… Så skal de mørke rande nok forsvinde. Husk fugt til øjenomgivelserne, så huden ikke samtidig ser tør og træt ud :-*
Kh. Helene

Marie-Louise

Lækkert tip! 🙂
Har, som mange af de andre, haft kigget en del på duoen fra Bobbi Brown 🙂
Knus

Helene Randløv

Hej Marie-Louise
Det er et godt køb!
Kh. Helene

Pernille Andersen

Hej
Jeg døjer, som så mange andre, også med mørke rander under øjnene, men mine har altid været brune!? Har hørt at det kan skyldes dehydrering, men kunne det skyldes andet?
MVH. Pernille

Helene Randløv

Hej Pernille
Hmmm, det ved jeg ikke rigtig. Dehydrering lyder ikke korrekt, men prøv med noget mere fugt altså fra en creme. Hvis du vil dække randene, skal du måske prøve med noget lilla. Det kan godt løse problemet.
Kh. Helene

Semine

Fedt!!
Men årh, vil du ikke også anbefale nogle gode correcters/concealers til mørke rander? Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte, og de almindelige lyse concealere, har jeg nærmest været igennem alle sammen…

Helene Randløv

Hej Semine
I følge kommentarfeltet herover, er der bred enighed om Bobbi Brown Corrector og Concealer. Jeg er selv ret glad for Make Up Store Cover All Mix, den kan du finde mere info om rundt om på bloggen 🙂 Pro Longwear Concealer fra MAC er også virkelig god. Men husk at du nok skal vælge en der er lidt mørkere :-*
Kh. Helene

Semine

Tusind tak for tippet!:-)

Helene Randløv

:-*

The good stuff hideout

Det er faktisk ikke rande, der er mit problem men poser. Big brown bags under øjnene og uanset hvad jeg ændrer på med søvn, kost og motion, så har det ikke effekt.
Og det er konstante trætte udtryk, det blir man altså, ja, træt af. Når jeg bruger concealer blir det faktisk værre, fordi det sætter sig i alle poserne og folderne og fremhæver alt det, som jeg har prøvet at skjule. Tarveligt!!!
Har I tricks til dækning af dem også?

Helene Randløv

Hej Christina
Har du prøvet med en corrector? En concealer vil afhængigt af mærke og selvfølgelig afhængigt af nuancen lysne, der hvor du lægger den. Og du vil ikke ligefrem gøre ekstra opmærksom på them brown bags… Jeg kan ikke forklare, hvordan du skal gøre uden at have set på det, og derfor vil jeg råde dig til at gå i MAC og få hjælp til netop denne udfordring. Der kan være mange dos and don’ts, som jeg ikke kan vide noget om, fordi alle jo har deres helt egen knoglestruktur og sår’n. Oftest handler det om at hente lyset hen til det, som man gerne vil vise frem, og skygge for det, som er mindre heldigt. Det er svært selv at se. Men det kan være et godt redskab at tage et billede og kigge grundigt på det. Hvis lyset er bare nogenlunde vil lys og skygge ligge de rigtige steder, og så er det meget lettere at se, hvor man skal lysne og hvad der skal skjules.
Giver det bare lidt mening?
Kh. Helene

The Good Stuff Hideout

Helene, du er jo genial! Selvfølgelig skal man ikke lysne og trække lys til. (Lidt irriterende for min forfængelighed, at jeg ikke selv har fået den tanke! Ha!)
Jeg er helt med på hvad, du mener, så tusind tak!
Men er Bobby Brown ikke også kendt for at have gode correctorer? Eller vinder Mac på denne her?

Helene Randløv

Hej C
😀 Jamen tak for det <3 Med hensyn til MAC vs. Bobbi vil jeg sige, at det afhænger af, hvilken konsistens du foretrækker. Personligt foretrækker jeg de mere seje varianter, og derfor er det faktisk mest Benefit, Make Up Store og IsaDora, jeg køber.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *