Depend Chameleon

31.05.14
Depend Chameleon

Depend Chameleon

Tendensen med de såkaldte duochrome lakker er alle vegne. De fleste firmaer har eller har haft et par stykker af de smukke iriserende i det faste sortiment, og mange har haft hele kollektioner.
I disse uger er Depend med helt fremme med en hel kollektion. I Depend Chameleon kollektionen er der mange virkelig flotte og nogle lidt mere skæve men stadig utrolig smukke varianter over det iriserende tema. Det er altså en kombination af helt unikke og stadig brugbare nuancer.

Ujævne striber
Her har jeg brugt alle farverne fra Depend Chameleon kollektionen (undtagen 2088, som jeg først har fået fat i lidt senere)til at male smalle striber på langs af neglene med alle farverne. Det var vigtigt for mig, at stregerne ikke var for lige, derfor brugte jeg ikke tape til denne manicure. Striberne er simpelthen malet med spidsen af en pensel, som oprindeligt er til eyeliner.

  1. Du skal bruge en pensel, som du kan tegne meget smalle striber med på langs af neglen, en plasticpose eller et andet underlag som du kan dryppe neglelakken på.
  2. Som nævnt er alle elleve farver, som er vist på billedet, brugt her. Jeg dryppede en farve af gangen på plastikposen og tegnede alle striber med denne farve, hvor efter jeg tog næste farve, indtil alle farverne var brugt.
  3. Farverne er lagt, sådan at de går fra den grå yderst til venstre til den beige yderst til højre og derefter modsat på den næste finger med alle elleve farver på hver eneste finger.

Depend finder du hos Matas, Depend Chameleon kollektionen er i butikkerne nu og lakkerne koster 49 kroner stykket.

Depend Instagram konkurrence
Da jeg i går nat endelig fik styr på en overfyldt og forsømt indbakke, fandt jeg en mail om en konkurrence på Instagram. Det er desværre lidt sent at dele konkurrencen, da den slutter den 1. juni 2014 (altså på søndag), men jeg synes alligevel, at du skal have muligheden for at være med.
Konkurrencen finder du på @depend_cosmetic, og det eneste, du skal gøre for at være med, er at følge og tagge @depend_cosmetic, dele konkurrencebilledet og hashtagge #Dependgoodiebag.
Præmien er en overraskelse, men den er garanteret lækker!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *