Forårsblomster med Appeal4

12.05.14
Forårsblomster med Appeal4

Forårsblomster med Appeal4

Forårskollektionen fra Appeal4 blev lanceret for et par måneder siden. Farverne er så fine og friske… nærmest juicy, og jeg er helt pjattet med dem. Siden jeg fik dem, har jeg brugt dem alle sammen mange gange. De er oftest blevet brugt sammen især dem, som jeg også har brugt her. De er nu også fine enkelvis.
Den orange, koral, pink og lyserøde kaldte nærmest på blomster, så det blev det. Som base valgte jeg en af de nye fra Appeal4’s basiskollektion den hvide No. B16 – Hollis Milkweed.

Sådan får du selv forårsblomster på neglene
Selvom jeg igen og igen hører, at det er både svært og tidskrævende at frembringe nailart, så lover jeg, at det ikke er tilfældet. Hvis det var nogen af delene, ville jeg ikke selv have tålmodighed til det. Der er næsten ikke noget værre end at sidde med våde negle i timevis. Faktisk ville jeg slet ikke mestre nailart, hvis det ikke kunne gøres under en time.

  1. Som base for forårsblomsterne lagde jeg No. B16 – Hollis Milkweed, det er en god hvid, som dækker ved bare to lag.
  2. Som altid bruger jeg en plasticpose som underlag for lakkerne, et par dråber af hver er oftest rigeligt.
  3. Blomsterne er malet på med pensel fra midten og ud og derefter modsat. Farverne jeg brugte er No. 46 Bird of paradise, No. 47 Coral beads, No. 48 Love-in-the-mist og No. 49 Candy tuft.

Husk altid at afslutte din manicure med et eller flere lag overlak, så overfladen er så jævn og glat som muligt.

Find Appeal4
På Appeal4s eget site kan du finde en meget fin og opdateret forhandlerliste både over online og fysiske forhandlere. Du kan også se swatches af alle kollektionerne (hvis du fører curseren over fanebladet kollektioner, kan du frit vælge den kollektion, du ønsker at se swatches af), og få ideer til nailart på bloggen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
En annen en

Flot!
Kan det passe, at det er sværere at lave nailart med gellack end med almindelig neglelak? Jeg har aldrig haft tålmodighed til almindelig neglelak, men lægger tit neglelak med mit sæt fra B4Beauty. Jeg prøvede den anden dag at lægge gradient ud fra jeres video, men intet satte sig på neglen. Andre gange har jeg prøvet at tegne, men synes neglelakken er lidt for tyk til at det kan lade sig gøre. Oplever I det samme eller skal jeg øve mig noget mere?
Tak for en pragtfuld blog!

Helene Randløv

Hej A
Du har delvis ret, nogle gellakker er nærmest umulige at arbejde med. Selv har jeg ret gode erfaringer med Depend GelLack, som jeg både har tegnet med og lavet gradiant med… Jeg ville så gerne lave et tapedesign, men det kan jeg ikke rigtig greje, hvordan man gør.
Kh. Helene

En annen en

Tak for dit hurtige svar! Jeg vil prøve med Depend – indtil nu har jeg kun prøvet med EzFlow. Et andet spørgsmål: Hvilken slags tape bruger du? Jeg har ikke kunnet finde ud af, hvad jeg skal købe til at lave mønstre.

Helene Randløv

Hej igen
Jeg bruger bare det, jeg har ved hånden… bare sørg for at sætte det på bordet/hånden inden, du sætter det på neglen, ellers hiver det lakken med af, når du fjerner det.
Kh. Helene

Quyen

Årh, virkelig fine sommerfarver. De fungerer også rigtig godt sammen i det fine blomsterdesign! 🙂

Helene Randløv

Hej Quyen
Ja ikk’, de er simpelthen så fine! Og tak, det synes jeg også!
Kh. Helene

Caroline - scentoffashion.dk

Jeg er nødt til at prøve det her! Hvor ser det fint ud 🙂 Og super smukke farver.
Xx

Helene Randløv

Jaaa, gør det!
:-*
Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *