Nivea Lip Butter – smør til læberne

08.05.14
Nivea Lip Butter

Nivea Lip Butter

Nivea har lanceret tre nye Lip Butter, og som I måske har set på instagram og facebook, var det kærlighed ved første berøring for mig. De har været kendt et stykke tid i det store udland, hvor de er blevet temmelig hypede, og deres ankomst til Danmark har været ventet med længsel.

Og de skuffer bestemt ikke! Tværtimod. Nivea Lip Butter har en ret fantastisk blød og cremet konsistens, som er meget behagelig. Sammenligningen med smør ligger lige for. Indholdet består hovedsageligt af vaseline, et par planteolier og et stof, der hedder glyceryl glucoside, der er særligt effektivt mod tør hud.

Denne vinter har været ekstra hård ved mine læber, og det er faktisk først, da der kom Nivea Lip Butter på, at de begyndte at bløde op igen. De har gjort en overraskende stor forskel, og den lille nye krukke fra Nivea her er mine læbers bedste ven lige nu.

Tre forskellige smagsvarianter – også parfumefri
De findes i tre forskellige varianter i Danmark, og den gode nyhed, er, at Nivea Lip Butter Original er uden smag og duft. Hurra!

Derudover findes den i varianterne Vanilla & Macadamia og Raspberry Rose. I udlandet kan du også få dem med karamel. Hindbær og karamel står jeg helt af overfor, men Vanilla & Macadamia er faktisk ok og meget mild i både smag og duft i modsætning til de fleste læbepomader med smag, der som regel er alt for meget til mig.

Der er ingen forskel på ingredienserne udover smagen, så jeg ser ingen grund til selv at vælge andet end den duftfrie Original.

Hvis du er til læbepomade med smag er disse på mange måder et godt bud, da de ikke er parfumeret med æteriske olier, men blot husk, at en af de store årsager til tørre læber, er at man slikker sig om læberne (bevidst eller ubevidst).

Her kan du købe det
Matas har lige nu intropris på Nivea Lip Butter til 25 kroner, hvilket er et fund til den pris. Normalprisen bliver 30 kroner, hvilket stadig er et fund, og du kan købe den i for eksempel Matas og i visse supermarkeder.

De kan fåes for det halve fra England, men på grund af fragten, skal du købe nogle stykker eller sammen med noget andet, for at det giver mening.

Har du prøvet dem?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Signe

Det er virkelig den bedste pleje til læberne! Også til tør hud omkring en snottet næse 😉

Camilla L

Jeg købte en i Berlin for noget tid siden, og da jeg kom hjem og fik den prøvet, kunne jeg sparke mig selv, for ikke at have købt et lager med hjem.
Så pudderdåser – tak for dagens bedste nyhed. Jeg skrider i Matas 🙂

lene

Med hvad med hygiejne her? Det er jo en dåse…

Katja Moikjær

Ja, og det har du selvfølgelig ret i. En tube havde været bedst, men jeg synes selv at stick-læbepomader er endnu mere uhygiejniske. De kommer jo direkte på munden. Produktet er heldigvis konserveret.

Caroline - scentoffashion.dk

Hvor er det dejligt at de endelig er kommet til Danmark! Dem må jeg se at få fingrene i 🙂

Karin Kelagerr

Endeligt kommet herhjemme 🙂

Vesna Barbu

Må prøves når jeg , skal lige have brugt det sidste af den jeg har 🙂

Katja

Udover at det er en dåse, er den altså perfekt – tak for tippet! Heldigvis er de så billige, at det kan lade sig gøre at skifte dem hyppigt ud 🙂
Jeg elsker vanilla & macadamia varianten – jeg er lige modsat jer: Det at den har en svag duft minder mig om at jeg har den på, så jeg ikke kommer til at slikke mig om læberne, så for mig er den variant bedre end den duftfri.

Bodil

Nogen som har set dem i en fysisk forretning i Københavns området? Matas Fisketorvet og de to på Vesterbrogade havde dem ikke og havde aldrig hørt om dem!

Rikke

Købte 2 med vanilje, en med hindbær og en neutral da jeg var på krydstogt (der var de også til halv pris). Jeg er stadig i gang med den første vanilje, for de holder dejlig længe. Er super glad for den, den eneste læbepomade der virker for mig!! Jeg har lige købt en med blåbær også da jeg var i BERLIN på lejrskole. Hvis jeg finder den med karamel skal den klart prøves! Normalt heller ikke til dufte, men med dem her synes jeg det er anderledes!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *