Tirsdagstip: Start med det sværeste

29.04.14
L'Oreal for Ole Yde
L'Oreal for Ole Yde
Foto: L’Oreal

Vi kender det alle sammen, makeuppen ligger perfekt i den ene side, og ligeså snart penslen rammer det andet øje, går det galt… HELT GALT. En af tingene du kan gøre for at undgå den slags uheld, er selvfølgelig at øve sig. Er det for eksempel den flydende eyeliner, som volder dig problemer, så handler det simpelthen om at få brugt eyelineren hver dag, indtil bevægelsen sidder i hånden.

Hvilken hånd…
Uanset om det er neglelakken på den hånd, du ikke skriver med, eyelineren, liplineren eller blushen, som driller dig i den ene side, så start med det sværeste, altså den side som volder flest problemer. Ligger den svære side pænt, er det nemlig sjældent et problem, at få den gode eller lette side til at se ud som planlagt.

Øvelsen
Hvis du ikke har tid og lyst til at øve dig med makeuppen om morgenen, så er det en god idé at gøre det, inden du gør dig klar til natten. Hvis du øver dig, inden du tager makeuppen af, får du for det første et mere fuldendt billede af, hvordan det færdige resultat vil tage sig ud. Og for det andet er det lettere at fjerne det igen, hvis resultatet ikke rigtig blev, som forventet.

Find den rette konsistens
Måske er du vildt god til at styre en blyant? Men lige så snart stregen skal tegnes med flydende eyeliner, bliver det helt umuligt… Der vil altid være noget, man har mere styr på end andet, og derfor skal du selvfølgelig starte der, hvor du er bedst. Når du mestrer teknikken, kan du altid starte med at tegne ovenpå blyantsstregen med den flydende eyeliner bagefter.

Prøv med hvid
Stammer nervøsiteten for stregerne eller teknikken fra vanskelligheden ved at rette op på eventuelle fejl, så er det rigtig godt at starte med en hvid blyant. Med den kan du i hvert fald fornemme formen på stregen og derefter kan du tegne ovenpå med den ønskede farve.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *