Neutral Face Cream: Politisk korrekt og meget kedelig

17.04.14
Neutral Face Cream

Neutral Face Cream

Meget kan man sige om Neutral, men neutrale er de bestemt. Her er ingen parfume, farvestoffer og så videre, men der er heller ikke ret meget andet. I produkter som for eksempel deres ansigtsrens eller ansigtsservietter er det jo fremragende, for de skal ikke have anden funktion end at rense huden. Og det gør de. Meget godt endda

Men i et produkt som Neutral Face Cream bliver det altså lige kedeligt nok. Jeg har nok aldrig i mit liv haft en kedeligere creme end den.

Den indeholder glycerin og e-vitamin i en blanding af diverse meget kedelige fedtstoffer. Du får hermed en fugtighedscreme og ikke mere. E-vitaminen er en antioxidant, men derudover er der absolut intet af interesse i Neutrals Face Cream. Så hvis din hud er tør, er dette da afgjort en harmløs løsning på det problem til 80 kroner for 50 ml. Men faktisk vil jeg mene, at Neutrals bodylotion er bedre til det formål. Den er baseret på ret høje mængde af både sheasmør og jojobaolie, der gør den noget mere interessant, selvom indpakningen signalerer noget helt andet.

Så billig er 80 kroner for 50 ml altså heller ikke. Især ikke, når man får så lidt for pengene. Der findes mange andre uparfumerede produkter derude fra for eksempel Garnier, Decubal og Nilens Jord, der er noget mere spændende end denne.

Smarte ingredienser betyder ikke en dart i for eksempel ansigtsvask og renseservietter, som Neutral har nogle virkelig gode og billige bud på. Men i cremer som bliver siddende på huden er der en mening med dem.

Her kan du købe det
Neutral kan du købe i Matas og i supermarkedet.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Rikke

Det gjorde intet for min hud, ud over den blev mere fedtet end den var i forvejen! Var faktisk rigtig skuffet 🙁 for hvem vil ikke mindske al den parfume osv? :/

Ida

Min hud var i lang tid et kæmpe helvede, fordi den uden creme ikke var rar at putte make up på, og på samme tid var den for fedtet til at have nogen form for creme på. Jeg prøvede mange mærker der var meningen til fedtet hud, men lige lidt hjalp det, og da jeg sådan set havde givet op, sagde min søster at jeg kunne prøve den, så jeg tænkte “jaja da, det kan jeg vel godt”. Det gjorde jeg så, og det løste alle mine problemer. Det kan godt være det for dig var pisse kedeligt, men det er altså vigtigt at huske på at hvad der måske slet ikke virker for en person kan være en anden persons mirakel. Det tror jeg lidt gælder om alt i livet. Når det så er sagt, så er min hud simpelthen så idiotisk at den skifter type med jævne mellemrum (alt mellem et par måneder og et par år). Lige nu er min hud så knastør at jeg skal bruge meget fed olie eller fed creme for ikke at skalle helt væk, og det er sgu et helvede, men der hjælper neutrals creme altså heller ingenting, så den står på hylden og samler støv lige for tiden. Øv øv.

Katja Moikjær

Sådan har vi det alle Ida, tror jeg. Huden skifter mellem tør og fedtet alt efter årstid og hormoner. Derfor har jeg heller ikke meget til overs for de hudtype inddelinger 🙂

Rikke Knudsen

Hej 🙂
Hvad med deres skin tonic? Jeg er begynd at bruge den, og læste at der intet alkohol er i hvilket er fantastisk!
Problemet er bare jeg er begynd at få knopper og det er ikke taglknopper, kan ikke undgå at tænke på om det kan skyldes deres skin tonic

Katja Moikjær

Altsåååå jeg synes mest af alt, at den er unødvendig. Jeg kan ikke se, hvorfor man skal bruge den. Så hvis du mistænker den, så stop. For jeg har svært ved at se, hvad du får ud af at bruge den.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *