Konkurrence: Vind Calvin Klein Endless Euphoria

15.04.14
Calvin Klein Endless Euphoria

Calvin Klein Endless Euphoria

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Calvin Klein

I vores lille familie nyder vi livet med ferie, solskin og masser af udeaktiviteter. Det betyder, at vi på nært hold oplever, hvordan alt bare bliver grønnere og mere blomstrende. Det passer jo meget godt med duften Endless Euphoria fra Calvin Klein, som jeg skrev om i weekenden.

Er du game?
Som jeg kort nævnte forleden, skal vi selvfølgelig have en konkurrence, hvor du kan vinde Calvin Klein Endless Euphoria. Den fine pastelfarvede flakon, og den sarte blomstrede duft er perfekt til forår og sommer.
Det eneste du skal gøre for at vinde er:

 

Der er jo altid en god grund til at få en ny duft… med min afhængighed af lækre dufte er det i hvert fald ikke svært at finde på utrolig gode grunde, hvis manden trænger til at blive overbevist. Måske kan du inspirere mig til nye og endnu bedre grunde… Vi glæder os til at læse netop dit svar!
Kommentarfeltet bliver lukket tirsdag den 22. april, hvorefter vinderen af et styks Calvin Klein Endless Euphoria bliver trukket og offentliggjort hurtigst muligt efter.

Er du ikke den tålmodige type? Så kan du også købe Calvin Klein Endless Euphoria i Matas Webshop, hvor den koster 395-545 kroner.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Calvin Klein

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
151 kommentarer
Minela

Lige nu bruger jeg Calvin Klein’s “Euphoria” og den dufter så godt. Det er en af mine yndlingsparfumer, men den er desværre ved at være opbrugt.
Da jeg var på vej hjem fra studietur, duftede jeg til “Endless Euphoria” i lufthavnen, fordi en dame spurgte om jeg ville dufte til den. Jeg fortryder det ikke et eneste sekund for den duftede utrolig godt. Jeg har gået at tænkt på den lige siden, men jeg har desværre ikke selv råd til at købe den! Derudover har jeg også haft en ret slem halsbetændelse, så jeg synes selv, at jeg fortjener denne parfume 🙂

Emma

Jeg skal da vinde den skønne parfume, fordi jeg i den grad mangler noget eufori i min hverdag. Jeg ville både nyde at drømme mig langt væk i blomstermarker (som jeg i øvrigt allerede gjorde da jeg så reklamen), og dele ud af den dejlige duft til dem som trænger til et kram.

Louise Janner

Jeg har aldrig råd til nye parfume og alle de andre ting jeg rigtigt gerne vil have. Bruger storset kun penge på mad…. 🙁
Så en Calvin Klein ville gøre mig meget glad 🙂

Rikke O. Nielsen

Jeg starter nyt job den 22. april, så det ville bare være SKØNT at få en parfume som en “YES-jeg-gjorde-det-sku!-Et-fedt-nyt-job” gave til mig selv 🙂

Rikke N.

FED FED FED præmie!
Jeg er jeres største fan, tak for en super blog!
Jeg har en parfume, som jeg har brugt i mange år nu, og jeg kunne godt tænke mig at supplere den med denne sommer-parfume (jeg tænker på sommeraftener, når jeg læser navnet).
Jeg forstiller mig en sen sommeraftenen, hvor jeg har sprøjtet lidt af parfumen på, og synger stille for mig selv…….
Euphoria
Forever, till the end of time
From now on, only you and I
We’re going up-up-up-up-up-up
Ahhhhh, harmoni <3

Louise Marie

Jeg vil rigtig gerne have den her fantastiske “endless” duft fordi jeg bliver 18 om 3 dage(jubi), men jeg er løbet tør for parfume, jeg er normalt trofast tilhænger af Gucci’s dufte, men det er på tide at prøve noget nyt, nu hvor jeg teknisk set bliver “voksen”

Laura

Hej
Jeg behøver Calvin Klein Endless i mit liv, fordi jeg er på jagt efter en ny duft, og jeg er sikker på, at denne vil være et rigtig godt bud 🙂
Forsat god påske 🙂
Hilsen Laura

Betina Andersen

uha, eeeelsker parfume. Næste på ønskelisten er fra elie saab, men denne måtte bestemt gerne runde min hud også….

Marianne Juhl

Da jeg er ved at løbe tør for duftevand og da jeg lever i langdistance forhold ønsker jeg jo ikke at lugte af gnu når kæresten kommer
Hilsen Marianne Juhl

Malene Matzen

Jeg vi super gerne vinde denne parfume, da jeg har haft min nuværende parfume i over et halvt år. For selv om min eau de parfume fra The Body Shop er skøn, så trænger jeg til et nyt, friskt pust!

Din kommentar