Konkurrence: Vind Calvin Klein Endless Euphoria

15.04.14
Calvin Klein Endless Euphoria

Calvin Klein Endless Euphoria

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Calvin Klein

I vores lille familie nyder vi livet med ferie, solskin og masser af udeaktiviteter. Det betyder, at vi på nært hold oplever, hvordan alt bare bliver grønnere og mere blomstrende. Det passer jo meget godt med duften Endless Euphoria fra Calvin Klein, som jeg skrev om i weekenden.

Er du game?
Som jeg kort nævnte forleden, skal vi selvfølgelig have en konkurrence, hvor du kan vinde Calvin Klein Endless Euphoria. Den fine pastelfarvede flakon, og den sarte blomstrede duft er perfekt til forår og sommer.
Det eneste du skal gøre for at vinde er:

 

Der er jo altid en god grund til at få en ny duft… med min afhængighed af lækre dufte er det i hvert fald ikke svært at finde på utrolig gode grunde, hvis manden trænger til at blive overbevist. Måske kan du inspirere mig til nye og endnu bedre grunde… Vi glæder os til at læse netop dit svar!
Kommentarfeltet bliver lukket tirsdag den 22. april, hvorefter vinderen af et styks Calvin Klein Endless Euphoria bliver trukket og offentliggjort hurtigst muligt efter.

Er du ikke den tålmodige type? Så kan du også købe Calvin Klein Endless Euphoria i Matas Webshop, hvor den koster 395-545 kroner.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Calvin Klein

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
151 kommentarer
Mie Christensen

Synes jeg skal vinde fordi jeg ikke har haft råd til en ny parfume, i over et år. Og fordi jeg snart skal indlægges på hospitalet, i en hel måned.

Johanne

Uuuuuh, hvor blev jeg glad for at opdage denne konkurrence!!! FINESTE duft, jeg var nødt til at løbe efter en dame for at spørge hende, hvorfor hun duftede så godt, og det var altså denne her parfume, sagde hun. Ih, jeg er pjattet med den!

iben

Jeg købte for et par år siden CK shock – som jeg mener dufter fantastisk… Jeg kommer glad hjem med min nye parfume. Men tror i så at min kæreste synes om den? Næææh nej, den er faktisk så grim for hans næse at jeg helt må opgive at bruge den. For hvem har lyst til at bruge en parfume som kæresten finder direkte frastødende? Ja hvad gør man ikke for kærligheden!
Så jeg har helt sikkert brug for at vinde Endless euphoria og genskabe troen på at Calvin Klein kan lave dufte som hverken kæresten eller jeg ikke kan leve uden.

kristina k

Jeg har brugt den samme duft siden 1998 eller der omkring så jeg kunne godt bruge lidt ny inspiration;-)

Rikke Marie

Jeg er ikke den store parfume køber, men har til gengæld mange på ønskesedlen, denne parfume er så lækker, både duft (lyder det til) og flakon, og vil passe perfekt ind på mit nye værelse 🙂

Rosa Hangaard

jeg craver at dufte af solskin, sommer og sene nætter (eller siger man lange, anyways det lød bedst med sene), og siden Calvin Klein Endless Euphoria er den parfume, jeg synes, dufter mest af mine tre s’er, synes jeg at skal have den <3
desuden ville det også være nice, hvis jeg kunne dufte lidt bedre på rf14 end jeg kommer til at se ud:/

Mette Christiansen

Forgængeren til denne dejlige sommerparfume, har været en ynglings i flere år. Den har dog været tom i et stykke tid, men kan ikke nænne at smide den ud, da man stadig kan fornemme duften fra den. 🙂
Grunden til at jeg gerne vil vinde er simpelt, vil gerne dufte dejligt, når jeg bliver re-united i slut maj, med min skønne kæreste efter 4 måneders mission i Afghanistan.
Rigtig god påske. 🙂

ida

Jeg kunne godt tænke mig parfumen, da jeg synes den er helt perfekt til den årstid vi går i møde. Jeg har også gået lidt og overvejet den originale Euphoria, men synes alligevel den er lidt for tung og støvet til sommer. Har ikke snuset til Endless Euphoria, men kunne forestille mig at den var lidt mere ungdommelig og frisk 🙂

Chanette J

Med den rette sommerparfume opnås sommer humøret hurtigere, og det hele vil blive en varm og glædelig tid at gå i møde – desuden er Calvin Klein´s parfumer guddommelige at eje.
En sommerspændt kvinde krydser derfor sine fingre^^

Sveta

Ja mit kommentar er nok ret kedeligt og ligner andres, men ikke desto mindre er det så sand! Jeg er på SU og har været i ret lang tid efter jeg har stålsat besluttet mig at nu vil jeg gøre noget ved mit liv! og tiden er nu og ikke om et par år. Trods 3 børn og lille indkomst ( og manden, der er ansat hos det offentlige) har jeg snart klaret 8 år og regner med lidt held være færdig til sommer. Er det hård? Ja for fanden! Men det er det værd, da jeg ikke gider sidde og hylde over mit liv osv…. Og jo jeg vil også gerne forkæles lidt……det bare ikke lige prioritet lige nu. For en parfume’s pris kan jeg købe en sæsonpas til Legoland til et barn. Så jeg ved hvad jeg vælger. Så det vil være dejligt at vinde…..bestemt.

Din kommentar